Kadınları bu konuda anlamakta zorlanıyorum. Zaten istesem de anlayamayacağım bir olay.
Güzelinden çirkinine büyüğü küçüğü 15 yaşından 95 yaşına kadar bütün kadınlar bu değişik iç çamaşırını giymek zorunda kalıyorlar..
Neden? Sarkmasın beğenilmez.. Sokağa çıkıyorum erkekler bakar..
Bakılan herşeyi kapatma zihniyeti burdan geliyor herhalde. Bakan gözlerine asla kimse müdahale etmezken üstelik..
Umarım bigün bu erkeklerin düşünce yapısı değişir de... biz de cinsiyetimizin aşırılıkları yüzünden sapık adledilmekten kurtuluruz.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kafamıza vura vura anlattınız artık biliyoruz işkence aracı olduğunu 😂😂
11 Yorumla
İlk fotoğrafa bakarak bile o kadının yanlış bir ölçü taktığını söyleyebilirim, beden kısmını küçük askılarıda boğazına kadar çekmezse bu izler oluşmaz
Daha önce ne bir sütyenim iz bıraktı nede teli çıktı, sütyenli daha rahat ediyorum diyebilirim önemli olan kalite10 Yorumla
+1 yılDkdkdkdl bence de kesinlikle sadece kadınlara sormalıydın 😂
448 Yorumla- +1 yıl
dmdkkd kesinlikle
farkettim - +1 yıl
denemelisin be panpa
- +1 yıl
@Battista işte acı gerçekler 😃 kobayınız mıyız biz xbsndnsn
- +1 yıl
aynen nickimiz aynı bikaz; onun için yaratılmışım djdjdj ^.^
- +1 yıl
djndjdjdjfkf 404errornotfound 😂 olursa ayrılmayız panpa 😉
- +1 yıl
ikisinde de lady var be panpa 😐
- +1 yıl
xmdmdkdk vaşş ağır ol panpa gönlümde bir hatun var 😂
- +1 yıl
@Battista gitmesin hoşuna kardeşim benim o hatun 😎😎
- +1 yıl
fkfkfkfl sensin tabii 😂🙆🙈
- +1 yıl
fmfmfmfkd öyle bir niyet yok panpa 😂😂
- +1 yıl
fkdkdkd olmaz olur mu
görüş yazmazsam farkeder panpam benim dlddkdk 😂 - +1 yıl
dkskskdkkkddk bak o mantıklı 😂😂
razıyım panpa kaçır bizi dldldl - +1 yıl
dkdmdkdkdkdkdk olmajj -.-
hatunum kıskanır ^.^ - +1 yıl
hatunun zaten senden vazgecti git git... hayir yani ya benimsin ya kara toprağın
- +1 yıl
xmdmdmdmdmdm seninim güzelim 😂 ötesi yok ^.^
- +1 yıl
sus! ben ona aidim dldkdkd😂
- +1 yıl
@Battista ya adres ver adres!1!1!1! dbdndnsnd
- +1 yıl
fkfkfmcmdkdk sakin ol hatun
gitmiyorum bir yere 😂😂 - +1 yıl
noo!
hatun beni vermess -.- - +1 yıl
dmdnnsksksks thanks panpa 😂
öpüldün ^.^ - +1 yıl
yanlış olmasın beni öpüyor...
- +1 yıl
dlfkfkdmdmmdldlf
yanlış oldu beh ^.^ ihihihi
ben hatunumu öpüyordum
seni değil -.- - +1 yıl
dkdkdkdkdkdkd
üzülme be panpa seni de öpen olacak ^.^ - +1 yıl
dmdndmmdmdmdkd kandıramazsın beni -.-
hiçbir şey hatunun beni sevmesinden daha önemli değil ^.^ - +1 yıl
flfkdldldlsndmd
thanks panpa ^.^ - +1 yıl
Memeleri dizginleyelim lütfen :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Ben erkekler bakmasa bile çoğu kadının takacağını düşünüyorum sütyeni erkekler bakmadın diye değil sağlık aksesuar gibi kullanan kadınların çoğunlukta olduğunu düşünüyorum yoksa iz yapmayan spor sütyenler var anam 😂 Ama tabi onlar dik tutmuyor ve iyi göstermiyor
20 YorumlaSeverek takıyorum ve hiç bu sıkıntıları yaşamıyorum. Asıl işkence olan, bıraksalar seni çıplak gezecek olman bunu da büyük bir zevkle burada erkeklere bile belli etmen. Kendine biraz hakim ol dolu şeylerle düşündür boş şeylerle değil, çok saçma bir soru olmuş. Bir daha sefere sadece erkeklere sor olur mu belki o zaman dolu olur senin için.
838 Yorumla- +1 yıl
ne kadar pis bir düşünce yapısı bu, erkeklere gostermekle falan alakasi yoktu soruyu da saglik kategorisinde sordum ama senin aklin cinsellige gitmis kotu dusunmussun, hayatin boyunca ezilmek ve erkeklerin dayatmalarina katlanmak zorunda kalacaksin bu dusuncelerinle bir hemcinsin olarak cok uzuldum adina...
- +1 yıl
Erkekler ne anlar bundan? Primci, daha terbiyesizlik yapıyorsun. Ben senin iyiliğin için konuşuyorum ''pis'' düşünce falan diyorsun. şu an profiline baktım zaten beynini kapak resmi yapmışsın çok net belli oluyor bu yüzden sana cevap olarak bir şey yazmayacağım, parmaklarımı yazık.
- +1 yıl
Dmdmdmdkdk yalnız baya koptum 😂
Panpa sen çok katısın lan
Özgür bir paylaşım ve görüş sitesinde kız sadece sütyen dedi diye bunu erotizm ile besleyip kendi kafanda kendince yorumlamışsın
Fakat bu kafanda kalmalıydı
Parmaklarını yorman baya kötü olmuş - +1 yıl
@Lady_Lazarus
ya sacmalamasına cok erotik bir sey hatta sadece seks shoplarda satılıyor biz ne anlayacagız salak gibi bir de "sağlık" kategorisinde açmışım 😃😂 - +1 yıl
@Lady_Lazarus Soruyu soran arkadaştan bile vahim durumun, burada ki erkekleri kendi hakkında kötü düşündürmesin diye böylesine bir görüş paylaştım ve o da hiç olmazsa birazcık doğruluk payı belkide bularak cevap vermedi. Senin durumun çok kötü ama direk atladın ve yayını takip ediyorum az sonra sende belki ''Bu külot işkence'' diye bir soru sorarsın. Şimdi geldiğin için ve bir daha bir şey yazmayacağın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
dmdnkdkddkdm A-a sen parmaklarını yorarsında ben yazmam mı?
haci kusura bakma fakat kızdığım şey o nacizane, eşi benzeri bulunmayan katı görüşün değil
kızdığım şey arkadaşa beyninin galakside kaybolduğunu söylemen ve kıza tamamen erkeklere gösterip elletmeme ve bundan zevk aldığını ima etmen ve belirtmen ki öyle bile değil
amacın sanırım sadece yorum yapmak ve kızı karalamak ve senin ilginç düşünce yapına sahip olan erkeklere ne kadar 'mütüş' bir kız olduğunu göğsünü gere gere göstermeye çalışmak fakat yorumun içine sıçtın şimdi sıvıyorsun tebrikler 👏👏
üzülme seni de öpüyorum - +1 yıl
ve bayan @biladylazarus
kapak fotoğrafına bitiyordum
ortak özellik unutma
değiştirmen beni üzüyor 😔 - +1 yıl
@Lady_Lazarus yenisi ismimi yansıtıyor ✌ eskisi de zaten boyle aklı fikri cinsel organlarinda ve erotizmde olanlari cok guzel yeriyordu, bir kitap vardi ama goruyorsun ki onu bile anlamamislar
- +1 yıl
Bazıları anlayamaz be güzelim
Zorlamamak lazım
Çalışmıyorsa bir nedeni var ^.^ - +1 yıl
Kimseyle alıp veremediğim yok. Açık açık üste konuşan erkekleri geçtim 7 tanede özel görüş var. Bu soruda erkeklerin görüşlerini merak etmenin bana ikinizde açıklamasını yapamazsınız. Bir açıklamanız olursa da bana hak vermek zorunda kalırsınız. Sadece biz açık bir soru olsa ''Severek takıyorum ve hiç bu sıkıntıları yaşamıyorum.'' şundan başka bir şey yazmazdım. Yinede özür diliyorum psikolojiniz bozulmuş gibi davranmanıza neden oldum. :) Hayırlı günler.
- +1 yıl
Haha fkdmdmdkdkd
Panpa bayılıyorum sana
Yalnız eşcinselim dikkatli ol ^.^ - +1 yıl
haci bunu görüş olarak belirtseydin yorum yapınca BlackBlue yazdı diye heyecanlandım -.-
- +1 yıl
@Lady_Lazarus kızım dbdbddjdj seviyorum seni uslubunu ve goruslerini
- +1 yıl
dkdkdkdkkd ben de sana bitiyorum ^.^
- +1 yıl
@Lady_Lazarus kıskanmadık canım olurmu hiç 😬
- +1 yıl
xkdkdmdkdk kıskanmayın canım
sizleri de seviyorum
but she's different ♡ like me! - +1 yıl
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Vur agzına agzına hak etti :)
- +1 yıl
@SiriussBTR dmdmdmd panpa kadınlara el kalkmamalı ^.^
- +1 yıl
Büyük kapışmayı merakla takip ediyorum :) sütyen falan umrumda degil şu an 😂
- +1 yıl
dkdmdkdkd hoşgeldin panpa
bizde topluyorduk arenayı 😂
al çekirdeklerini ve git buradan mevzu bitti, hatun da benim dkdkd kazandık yani 😂😂 - +1 yıl
@Lady_Lazarus kadın erkek hak edene yurmuk :)
- +1 yıl
no değil panpa -.-
- +1 yıl
@Lady_Lazarus tamam saçını çekeriz :)
- +1 yıl
föfkfld o uyar ama sen yapma ben yaparım -.-
- +1 yıl
panpa özledim senii dkdk
fanların çok beh dkkd ondan yazıyorlar bence mutlu olmalısın 😂 - +1 yıl
dkdkdkd sıkıntı yok ben bilirim panpa 😂
- +1 yıl
@Lady_Lazarus sevinirim :*)
- +1 yıl
bana mı dedin tatlı kız? ^.^
hatunumu düşünürken yazamamışım dkdkd sorii 😂 - +1 yıl
haci sen anlamazsın beh
o katı ve nacizane düşünce yapın bunu kaldıramaz tatlı şey dkdk
o yüzden anlatmayacağım ^.^ - +1 yıl
dldlds eyvallah panpa 😂
hoşçakal
özliyçem senihh ^.^
+1 yılNr kadar işe yarar emin değilim ama sporcu sutyeni daha rahat mı olur acaba..
22 Yorumla- +1 yıl
harika tavsiye 👏 teşekkür ederim
- +1 yıl
Umarım işine yarar tatlım
Tamam millet bakmasa demişsin de, sen kendi adına konuşuyorsun. Bir çok kadın da dikkat çekmek için göğüslerini ön plana çıkarıyor, dekolte vs. Şu sitede bile küçük olduğunu ve nasıl büyüteceğiyle ilgili binlerce soru soruluyor. Sende bütün suçu erkeklere yıkıyorsun erkekler bakar diye. Eğer memelerin cinsel obje olarak görülmemesini istiyorsanız bunu kadınlar sağlar, erkekler değil!
10 Yorumlawww.kizlarsoruyor.com/.../a62082-kadinlarin-ortak-kabusu-sutyen
Bununla ilgili bencemi okuyabilirsiniz.
Aynen çok zor takmak30 Yorumlaiyi ki erkek'im , kız olmak gerçekten zor ben cekemezdim baskı ve bir ton dezavantaj 😕
11 Yorumla- +1 yıl
oh be 👏👏 tebrik ediyorum
+1 yılKullandığın sütyen markasını göre değişir bence kaliteli sütyen kullanın mesela orkide ya da Yeni inci nbb pier cardin bunlar sadece örnek
22 Yorumla- +1 yıl
aynen o konuda haklisin ama yalnizca sutyene ayri bir bütçe ayirma olayi bile tartisilir
- +1 yıl
Tamam da bunu mecburen kullaniyornusuz mesela bizim boxer kullanmamız gibi ki erkekler de bu konuda yanlışa düşüyor kalitesiz ürün her daim sağlığa zarar verir kalitesiz boxer pişik yapar araya kaçar rahatsız eder sütyen de aynı şekilde
Bunun kızı erkeği yok ben gögsüm açık plajda dolanırken kızlarda öküzün trene baktığı gibi bakıyor ben napayım sımdı bende acık dolanamıyorum gögsüm açık markete bile gidemiyorum.!
10 Yorumla
+1 yılKadın olmadığımdan bu soruya cevap hakkım var mıdır? Bilmiyorum ama... Umarım yadırgamazsın. :) Doğru, kadınlar için işkence aracı olabilir. Fakat iri ve sarkık olan göğüsleri daha estetik gösterdiği de doğrudur. Öte yandan sütyensiz dışarı çıktığında göğüs uçları gözükecek ve bu durum bir erkek olarak beni rahatsız eder. Yani sevgilimin bu davranışı yapmasını hoş karşılamam.
10 YorumlaBeni rahatsız etmiyor hiç, uyuyunca bile sütyenle yatmak daha konfortlu geliyor bana
45 Yorumla- +1 yıl
Çıkar knk meme kanserine yol acıyo tv söyledi bir bende çıkarmıyodum artık çıkarıyom
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap ama umrumda değil deme yaaa Allah korusun sana bişey olursa çok üzülürüm
+1 yılO izleri yapmayacak kalitede sutyenler var. Dapdar almak yerine hafif bol sutyen giyerek gayette rahat edebilirsiniz.
Sutyeni cikardiginizda yuzunuzde olusan ferahlamayi gorebiliyorum ama iskence cekmeden de tasiyabildiginiz birsey. Destekli mestekli derken iskenceyi kendi kendinize ediyorsunuz.
Biz pipimiz uyanikken gezsek sizde gayet okuzun trene baktigi gibi bakardiniz. Feministlesmeye gerek yok32 Yorumla- +1 yıl
fomonostlosmoyo gorok yok
- +1 yıl
Ne zaman hakli olsam kuduruyorlar yaa ahahahahah
Eğer sutyeni bir aksesuar olarak görür ve onu takmayı kendine yakıştırısan sanırım senin için sorun olmaktan çıkar.
10 YorumlaKadınlar için ne kadar İşkence aracı olsada erkekler için ilgi aracı bence 😁 😉
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle katılıyorum. sütyen memelerde ki kelepçe gibidir.
20 Yorumla
+1 yılkızlara hep soylemısımdır evdeyken takanın aklı yok. ben boxerla rahat edemıyoken o neler yapar ya
30 YorumlaFazla abartmissin bence. Okadar fazla sıkı baglama sende.
40 Yorumla
+1 yılRahatsız eden sütyenler kullanma. Ben de hiç olmuyor 😂😂
40 Yorumlanedense bende sütyensiz kendimi kötü hissediyorum bana işkence gibi gelmiyor
30 YorumlaMemelere özgürlük ama zaten sarkmasın diye takmıyormusunuz
12 Yorumla- +1 yıl
alakasi yok
+1 yılKendi tercihin, adam olan zaten bakmaz. ama bakanda mal gibi bakar geçer, aldırma bence. bizi de bir kadın dogurdu.
20 YorumlaKaliteli sutyen alirsan boyle sorun yasamazsin... yercekimi en cok bizi etkiliyor...😉
13 Yorumla- +1 yıl
hahahahahha :> :>
- +1 yıl
cok tatlı bir yorum olmsu ama beee
Kadın olmak zor gercekten her türlü fiziksel işkence sizde
21 Yorumlaİsteyen taksin istemeyen takmasin zaten kadınların biseyleri yapmak zorunda bırakılması yeterince kötü
20 Yorumla
+1 yılsizde spor yapın dikleşsin ne diyelim herkesin standart oldugu bir yerde gizem de cok ardı edilmez hep eşit olunur antalya dayım bikini ile gezsende giydiğin bluz altına sütyen giymesende bir kere bakarım daha da öküzlük yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende dar destekli takıyorum memnunum gayet seksi geliyor gözüme
Sırtımda hiç böyle izler oluşmuyor ayrıca :)411 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Querasma sarkık degil çokta kücük degil bana yetıyo 80b takıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Querasma valla kafama göre takıyorum ne bulursam ama desteksiz takmam seksapallliğim gidio. d
Cevap sahibi+1 yıl@Battista ya sarkık değil ciddi diyorum ama sanki daha bir seksilik katıyo görünüşleri
Cevap sahibi+1 yıl@Battista sevgilim olmasaydı memnuniyetle fitness calısıyorum bu arada
- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAma ilk görseldeki bence yanlış sütyen seçiminden kaynaklı izler gibi geldi bana 8)
10 Yorumla haklısın sizin kadar olmasada bende yaşadım bir kaç kere aynı şeyleri ama sütyen kadınlara yas çok anlamlı bir obje bence 😛
10 Yorumla
+1 yılneden o kadar çok sıkıyor ki.. ne bilm eski insanlar ne yapıyorlarmış mesela sordun mu onlara bellkide doğal çözümleri vardır
10 Yorumlakizlar bazen goguslerini gostermek icin asiri derecede sıkyırıyor birde su var gogud olvudine gore kucuk sutyende kullaniyorlar şahit olmuşluğum vardir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapcan mecbur takCan baska çare mi var 😀Sıkıyosa takma yani 😀
20 Yorumla
+1 yılGerçekten o denli acıtıyor muu!
Allaha yardımcınız olsun.10 Yorumla
+1 yılBu konuda fazlasiyla hak veriyorum size. Keske her boka gelisen teknoloji bunuda halletse bir an once :)
11 Yorumla- +1 yıl
kaç beden kullanıyosun?
bilmiyodum
çatal bıçak varken bununla işkence yapmak çok saçma :/10 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. bızım gozumuzden bakarsanız çekıcı olduğunu gorursunuz
10 Yorumla
+1 yıliyi güzel yazmışsın hazırlamışsın ama canım bilmediğin bir konu var sütyenin bedenine uygun değilse iz bırakır ve sıkma mıkma sorunları yaşarsın öncelikle bedenine uygun olan sütyeni bul ondan sonra şikayetini et
42 Yorumla- +1 yıl
alakasi yok, sutyenin tipi lastikleri falan degistiriyor 80 beden biri 95 takamaz bilirsin, ama her zaman her sutyen rahat olmuyor bir de zaten tek basina sutyen icin ayrilan butce bile tartisilir, bizim gogsumuzu sıkmasın diye cok para verip gercekten iyi seyler almamiz lazim evet bu bir cozum ama dedigim gibi tek basina buna bir butce ayirmamiz bile sorun olan bir durum
- +1 yıl
bir sürü sütyen aldım rahat olanı takıyorum olmayanı takmıyorum boşver sende öyle yap sütyenden rahatsız oluyosan çözümü çok kolay tüm sütyenlerini çöpe at asla alma
https://www.camasircity.com/gogus-ucu-kapatici-304
buyur sütyen satan yerlerdende bulursun sorununu cözdük.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu benim sürekli kafama takılıyor zaten. Kızlar bununla nasıl rahat edebiliyor diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler için sütyene bakış bilmiyorum bu toplıyanmı bişeymi artık neyse aldatmadır valla bakıyosun süper duruyor sütyeni bir çıkarıyor neyse gerisini boş ver çok tepki alacagını biliyorum ama böyle yani
00 Yorumla
+1 yılUff iyki memeleriniz var ha guzelse koruycan bukadar basit
15 Yorumla- +1 yıl
Sende tasaklarini koru sarkmasin
- +1 yıl
@pinarzengin1 guzel olani koruma isi kadina daha cok yakisiyor tasaklarida siz koruyun bence 😀
- +1 yıl
Sizin koruyamadiklarinizi biz niye koruyalim 😂😂😂
- +1 yıl
@pinarzengin1 siz ozenli varliklarsiniz korursunuz diye dusunuyorum biz hor kullaniyoruz misal kadin memelerini 😀
- +1 yıl
Ahahahah 😁😁😂😂
+1 yılAy hic sorma ya bir kere taktim cok kotu etki yapiyo
10 Yorumla
+1 yılMecbur takıyoruz ama neyse ki kış'in daha rahat oluyoruz takmasakta olur kış'ın.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüs uçlarına band yapistir uçları belli olmasin.😂sütyen de takma ozaman👍
20 YorumlaSende dar olanları takma.
12 Yorumla- +1 yıl
bununla alakasi yok sutyenin yapisiyla alakali ama hayatinda hic sutyen takmamis biri bunu tabiki anlamaz
Özgürlüğünüz için mücadeleye direnişe devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBes liraya alirsan teli de cikar sikar da, duzgun kaliteli al hic de boyle sorunlar yasamazsin bence sacma olmus uzgunum 👎🏻👎🏻
30 YorumlaBacakların arasından et sarkması da zor ama biz de katlanıyoruz naapalım :)
20 YorumlaAbarttığını düşünüyorum.. Kaliteli ürünler kullanırsan sıkıntı yaşamazsın..
40 Yorumla
+1 yıltakmayınca sarkıyolar diye duydum ben
12 Yorumla- +1 yıl
yok be oyle bir sey, hem sarksa bile ben bir kadin olarak bunu umursamam bu iskenceye degmez
- +1 yıl
ben kadın olsam sarksın istemezdim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz boşunu takmak olmuyor mu? ya da sadece uc bölümü kapsayan
10 YorumlaTakmıyorum çoğu zaman yaz-kış fark etmiyo
50 Yorumla
+1 yılBence sutyen guzel bisey hic degilse bazi kizlarin goguslerini guzel saniyoruz :) cikarinca yercekimine dayanamiyor bazilari :))
10 YorumlaÖküzün trene baktığı gibi bakılmıyor zaten merak etme. Herkes herkese ister istemez bakıyor bide sütyensiz gezersen tam dikkat çekersin
00 YorumlaEvet ya ben de çok rahatsız oluyorum
21 Yorumla
+1 yılEvet çok can yakıyor.
10 Yorumla
+1 yılTanriya isyan eden genc
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sonuca varılmayacak şeyler bunlar, konuşmaya gerekte yok bana göre. Öyle de böyle de takılacak keşkeler anlamsız
10 YorumlaGaliba bayandan çok erkek uzman varmış :)
10 YorumlaSalıverin küçük enişte-leri..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük göğüsleri olan napsin :( tam işkence
21 Yorumla- +1 yıl
ya dusunemiyorum, terletmesi falan da sorun
Maalesef katlanmak zorundayız :/
20 Yorumla
+1 yılEvde giymiyorum. Disarida da bazen giymiyorum.
21 Yorumla- Devamını Gör (50)
17 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar