Az önce gördüm ve okudum astroloji ile cinlerin bir bağlantısı varmış ve her burcun bir cin kabilesi varmış
Bilginizeee..
Bilginizeee..
Biliyordum
Bilmiyordum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilgi için teşekkürler. Benim burcumun kabilesini merak ettim. Araştırma yaparım.
Hangi kabileye üye olduğumu öğrenmem lazım iletişime geçicem kabilemle
Ee napalım yıl 2017 siz hala cin falan
Kafayı sıyırmış cinlerle mk işsizleri ya :D
Canım yorum yapmak istedi sana mı sorcam sokuk :D yaylan
Ruh hastası seni :D tam bir g*t boncuğu :D
Senden çok bilgim vardır benim enayi elin gavuru diyorsun Amerika da 51. Bölge var orada sözde uzaylılar ile iletişim kurulduğu söyleniyor ama cinlerle iletişim kuruluyor ve oraya şu an amerikanın başbakanı dahil giremiyor git biraaz araştır konu hakkında bilgi edin ondan sonra cık karşıma herkesi kendin gibi cahilmi sandın enayiii elin gavuru gotüneee comakkk sokuyor sendee sokkkk
🙈🙉🙊osura osura güldüm. M goduğumun çinlisi de rusu da avrupalısı da mı cinlerle uzaya gidiyor. Senin tv uydun türksat ı da mı o koduğumun cinleri uzaya götürdü. Millet kullandığın pc yi cep tlfnunu yapıyor cine inanmadan. Sen 500 cin bir araya gelip sanavyardım etse bir sikini doğrultup klozete işeyemiyorsun. Halen cin mallığı yapıyorsun. Nerede cin varsa gönder bana hepsini tek seferde sigeceğim.
Zihniyetiniiii skm ben ne diyorum sen ne diyorsun ammmınaa koodumun salaaaaaağı madem okadar akıllısın sen yapsaydın yarrraaaaam oturduğun yerden elin oğlu sunu yapmış elin oğlu bunu yapmış demesi kolay sen ne yaptındaa milleti kötülüyosun siikkkk salağıııııııııı senin marifetin ney hele onu göster banaa
Cevap
2Cevap
Her yerdeler normal
Canım cin sigmek istedi.
akrep inki neymiş
bizim cinlerimiz öyle başka cinlere benzemez :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar