Görüşürüz için teşekkürler Soruyubeğenmeyi unutmayın
Herkes bir boşvermiş farkında mısınız?
Görüşürüz için teşekkürler Soruyubeğenmeyi unutmayın

İnsanlar...
O kadar çok şey yaşayıp, yaşatıyorlar ki... Bir süre sonra da hissizleşiyorsun sadece işte, tüm duyguları yaşamışsındır çünkü. İlk defa yaşamadığın için tecrübelisindir ve canın fazla yandığı için kolayca etkilemez seni bir şeyler ya da fazla şey görüp duyduğun için artık hiç bir şeye şaşırmazsın...
Ben bunu kabul etmiyorum)) boşvermişlik benlik değil.
Mücadeleyi severim ve bu saate kadar nasılsam bu yolda aynı istikrarla devam edicem.
Yaşam zor bu yüzyılda ve hepimizin başına gelenler kolay şeyler değil.
Bi an da her şey altüst oldu.
Ve doğal ohzrkta insanlarda haklı diyoruz.
Bi yılgınlık ve bezmişlik olması diyoruz.
Ama ben inanıyorum bunlarıda aşıcağız.
Çünkü biz toplum olarak mücadeleyi seven ve başarma hırsını azimle sürdürmeyi iyi biliyoruz.
Yapacak bi şey yok.. nefes alıyorsak başarmaya mecburuz.
Daha iyisi ve daha da iyisine her insan layık diyorum..
Sonbahar geldi, havalar soğumaya, çiçekler yapraklarını dökmeye başladı. Tatil bitti. İş, okul sorumluluklar başladı. Bundan bir karamsarlık var ama 2 haftaya alışır herkes 😀
Şu ülkenin şu halinde ne yapsan boş
Teşekkür ederim
😊
Cevap
45Cevap
Farkındayım sister herkes vitesi boşa almış
Büyük çoğunlunun sebepleri; pandemi, belirsizlik, kısıtlı bir yaşam, maddi sorunlar, iç tüketen haberler vb. birçok şey.
İnsanlarda umut tükenmiş gibi. O kadar uzun sürdü ki bu pandemi süreci herkes bunalımın eşiğine geldi. Belirsizlikler insanları yoruyor.
Belirsizlik bir ömrü hiç edebilir.
Şu süreç atlatılırsa toplumda zaten psikolojik sorunlar iyice ön plana çıkacak gibi. Çıkmayada başladı. Hergün kavga, cinayet, darp. Olmadık şeylerden tartışma çıkar oldu. Tahammül seviyeleri düştü.
Son nefesime kadar en iyi şekilde en verimli şekilde yaşamaktan ve istediklerimden vazgeçmem. Pes eden yorulan yılgın bir ruha sahip değilim. Mücadele etmeyi ve bu esnada mutlu olmayı da ihmal etmeyen enerjik bir ruha sahibim.
İçinde bulunduğumuz ekstra gelişen şartlar insanlarda psikolojik yorgunluk yarattı ama hayat zaten hiç ummadığın anda savaşman gereken bir oyun , bunu unutmamak lazım.
O sensin bence..
Eskiden heyecanla konuştuğun kişilere karşı heyecanın bitmiş, mesaj attığında sevindiğin kişiler artık mesaj atmaz olmuş,
Yorumlara cevap vermiyor, görüşlere önem vermiyorsun artık :))
Siteden sıkıldın belli fakat çıkmayacaksın.
Herkes bir şey arıyor arayış içinde ama herkesin de dayattığı beklediği şeyler var ve bu karşılıklı sağlanmıyor mutsuz toplum ekonomik duygusal gelecek eğitim derken karamsar bir ortam etkiliyor insanları.
Ne Yazık Ki Bizleri Bizler Bu Hale Getirdik. Bu Soruya Bir Şarkıyla Cevap Veriyorum…
https://www.youtube.com/embed/Lc8Nuk2VN-IDünyada yaşanan olayları ( iyi, kötü) insanlar anında sosyal medyadan ya da uygulamalardan anında görebiliyorlar , buda insanların duygularını yıpratıyor
Amannn sağa sola sürüklenip gidiyoruz işte kurcalamaya gerek yok
Aynen vazgeçtim herşeyden bir saldım hayatı artık ne olursa olsun diyorum
Çabalamak çok yorucu her şey nasıl gelişiyor nasıl oluyor umursamiyorum
Ben her uyandığımda batıya bakıyorum acaba güneş bugün buradan doğar mı diye. Artık kıyamet iyice yaklaştı gibi hissediyorum
Pandemiden. Bıktı insanlar da napsın. Kaza bela hiç eksik olmuyor ki. Hastalıklar, depremler, yangınlar, seller Allah sonunuzu hayretsin.
Hayal yoksunu insan ilerlemez, olduğu yerde sayıklar ruhsuzlaşır.
Hayalleri yıkılanlar da öyle.
Kuraklık var Ekonomi iyi değil hayat pahalı kış kapıda çarklar yavaşlıyor gitgide insanlar moralman çöküyor Allah sonumuzu hayretsin.
Sistem bu hale getirdi eğlence yerleri kapatıldı rockncoke sırf gençler eğleniyor içki içiliyor diyerek bu dünyada eğlence ler yasak
Evet gerçekten güzel yakalamışsın aynen öyle insanlar o kadar şeye şahit oldu ki kimsenin ne şevki ne umudu var
Evet öyleyiz. Ne gerek var ki bir şeylere takılmaya.
Keşke azıcık o modda olsam yiaa, çok ciddiye alıyorum cedric
Sıkıldık hocam, sıkıldık. Hep aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz. Alıştık artık.
Gelecek endişesi ve kaygısı islamiyetten uzak kalmak ve ekonomi.
Çeşitli nedenlerden İletişim diye bir şey kalmadı sebeb bu.
Aynen akışa bıraktı herkes. Ne olacaksa olsun modunda.
Evet, Müslüman ülkelerde hayat durgun, insanların yaşam enerjisi az
agir is gucu ve ekonomik kosullar vede giderek bagimlilik yapan teknolojik aletler
Ay evet valla özellik ben öyle bir saldım ki acil toparlanmam lazım
Batmak üzere olan Titanikte müzik çalan orkestra gibiyiz ülke olarak
Yasanan ihanetler hayel kırıklıkları yaşanmaması gereken seylerin yasanmasi vs
Evet haklısın, farkına vardırdılar.
35-40 yıl daha yaşayıp ölücez ne anlamı var ki düşünmenin veya kendimi Zorlamanın
S2tr et gitsin diyorum
Beni mi çağırdın 😏😂😂
Bu sitedekiler öyle 😄
Nasılsa hersey daha kötü oluyor diyoruzdur
Corona yine artışta ve bu kötü etkiliyor
Sen söyle, neden böyle 😏
Bi ben boyleyim saniyordum oysa sjsjs
Aynen öyle. Birçok sebebi var bunun
Böyle olmaya itildim ne yapayım persoğğğ?
Evet kimsenin hiçbir şey umurunda değil
Takıntı mı yapalım be
Zaten olucez boşver mek en iyisi
inançsızlık.. bunun sonu ard arda intihar vakaları
Hissiz adam mı olur kee
Öyle bişey yok sallama:))
İçinde bulunulan şartlar altında
Ülkenin haline bir baksana. :D
Çünkü insanlar insanları bu hale getiriyor
hep aşıdan bunlar :))
Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete 🤔
Sıkıldık bunaldik