Arkadaslar artik 50000 tane sordum sakal konusunda cunku burasi guvendigim site yuzumde azdan cokdan olsa sakal var 2 gundur tras yapmiyorum , sakali belirginlesdirmek icin ne kullana bilirim hint yagi falan onerdilerde tirt sarimsak sursem ise yararmi? Troller yazmasin lutfen
Sakaldan anlayan birisi yardim etsin lutfen (fotografli) ?
Badem yağı diye biliyorum ben de. Ama gürleşmesi için daha sık tıraş ol. Ben işe başladığım zaman tıraş olmaya başladım, kaba sakal bırakıyodum. Şimdi eskiden hiç çıkmayan bıyıklarım bile belirginleşmeye başladı.
Kiz arkadasim israrla goturdu doktor kose degilsin ama yasin icinde geride kalmissin dedi yani sakallarin icden iyi beslenmiyor kafasinda birseyler dedi ama kosesin demedi hint yagi onerdi yaklasik 1 aydir deniyorum tik yok kardesim
Asinda cok hafif sakal severimde oda kizlar icin sevgilim icin sevgilim uzerime gelmiyords neden sakalin yok lan diye ama afedersin asiri ergen gibi gozukuyorum disardan , vallah kafani yordum gece gece kardesim bakalim yaaa kendiliginden cikar elbet cokda abartmicam ))))
eczane diyorum ilac tabi e vitamini ama ben kaslarm da cok fayda gordum iki gunde bir kir ampulu sakalina sur ne kaybedersin hic degilse yakmaz ve 3 tl falan
Alicamda yinede faydasi ola bilir ama yan etkiside ola bilir gibi sonucda ampul ama ne geldiyse yuzune suruyorum artik bikdim o yuzden denicem tesekkur ederim ))
yapma yuzunu berbat edersin alin bolgesi daha sert olmasina ragmen beni yakti sarimsak hele ki yuz gibi hassas bir yerr ooo ibretlik olursunnn sakinn sakinn
Valla kizilaya geldim bulamadim , simdi aksaraydayim yine bulamadim dolasmak lazim , aynen sarimsak baya kizartiyor ve o kizariklik 1 hafta falan gitmiyor diyolar
Babama 22 yasindayim diyorum inanmiyor o derece yani kendi yasitlarim top sakalla geziyor ben ergen gibi duruyorum ama ses tellerimden belli oluyor yasimin buyuk olmasi yani anladigim aptal bir yasam iste ayak uydurmak lazim Allah ne yapdigini biliyor , seninde kafani sisirdim bro iyi geceler ))
Kıla ne kadar kafayı takarsan o da o kadar kıllığını yapıyor tecrübe ettim denedim biliyorum bırak sen oluruna bir bilemedin iki yıla kadar kendi yoluna kendisi geliyor
En İyi Cevaplar