Chocolate Slim kullananlar var mı? 4 haftada 20 kilo zayıflatıyormuş, metabolizmayı 5 kat hızlandırıyormuş, tamamen doğalmış ve karaciğere çok faydalıymış ama güvenemiyorum. 49 euro fiyatı var, parayla canımızdan olmayalım. Bir de şimdi, sizce denemeli miyim? Aranızda Chocolate Slim kullanıp da sağlıklı zayıflayan var mı?Chocolate Slim
Yürüyüş ya da koşunun yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile Chocolate Slim işe yarayabilir. 1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar. 2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur. 3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır. 4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. 5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. 6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar. 7. Enerjisiz kalmak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yıkımını kolaylaştırır
Chocolate slim kullanıp memnun olan var mı diye merak ediyorsanız, küçük bir istatistik veriyim. Aşağıdaki sitede Chocolate slim ile ilgili 500'den fazla yorum var ve bu yorumların 490 tanesi şikayet! Satın almadan önce 500 defa düşünmenizi öneririm.
@SinemPol Ben kullandım güzel fakat tek başına bişey bekleyemezsiniz sadece bunu içerek olmaz harekette gerekiyor spor ve öğünlerinize dikkat etmek aktarlarda bulabilirsiniz ya da burdan bir bakın
Chocolate Slim yerine 1 Haftada 2-4 kilo verdiren çayı deneyebilirsin. Yapılışı şöyle:
Malzemeler; 2 orta boy elma 1 orta boy limon 1 kabuk halinde tarçın 1 tatlı kasığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil tane olacak
Yapılışı; Öncelikle elma ve limonu 4’e bölelim, kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 litre suyun içine atıp kaynamaya bırakalım. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün, sıcak ve soğuk içebilirsiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dk önce içilmesi gerekli. Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor.
Chocolate Slim tarzı ilaçlar sadece şu atmanı sağlıyor, onu da bir süre sonra tekrar alacaksın zaten. Önemli olan yağ yakmak, o da sadece aldığından fazlasını vermekle mümkün.
Chocolate Slim ve benzeri tüm zayıflama vaat eden ürünlerin kullanımı sağlık açısından risk taşımaktadır. Sağlığa iyi gelen ve reçeteye eklenen ilaçların bile bir risk taşıdığını düşünürsek Chocolate Slim kullananlar, ancak bir doktor tarafından önerildiğinde ve sıkı gözetim altında kalındığında kullanılabilirler. Ben bu tür zayıflama vaat eden ilaçlar yerine dengeli beslenerek, daha fazla kalori harcayarak ve bol su tüketerek formda kalabiliyorum, tavsiye ederim.
20 kilo 140.000 kaloriden fazla yapıyor. günde standart kalori yakımı dışında artı 3000 kalori yaksanız bile (Bu normal bir insan için uç bir örnek) 47 günde 20 kilo verebilirsiniz. Bunun için bütün gününü spor salonunda geçiren profesyonel bir sporcu olmanız lazım. Her gün en az 4-5 saatinizi spor salonunda ağır antrenman yaparak geçirmeniz lazım. Anlayacağınız sağlıklı bir şekilde normal bir insan için imkansıza yakın bir şey. Aylık ortalama 2-4 kilo arasında kilo kaybı iyi bir zayıflama şekli. 120 kilodan fazla olmadığınızı varsayarak söylüyorum ki düzenli spor yaparak ve sağlıklı beslenerek ortalama 3-4 ayda 15-20 kilo verebilirsiniz. 2 ayda 15-20 kiloyu ağır obez insanlar verebilir. Eğer 160-180 kilo falansanız yaklaşık 2 ayda bu kiloyu verebilirsiniz. Ama aksi taktirde mantıklı değil.
canım maurers diye bir hap var o da işe yarar diodu herkes ben aldım bie gün biraz işe yaradı sonrası fos. şimdi de chia tohumu aldım tokluk bir miktar verse de çikolata isteğim gitmiyor iştahım pek kapanmıyor. yani bunun da işe yarayacağını sanmıyorum bence boşuna para verme
Bu tarz ürünlerin mantığı hep kalori açığı dir sizlere gün içinde benim bu ürünü kullanacaksin derler ve yeterli karbonhidrat olmadığından kalori verirsiniz ama çoğunda yeterli protein olmadığı için maksimum kas kaybı yasarsiniz mucize bir ürün zaten dünya da yoktur
tr6. chocoslim. pro bu siteden ürünü aldım ve gelen ürünün üzerinde üretim yeri adana yazıyordu. Hemen işgillendin ve aradım dedim üretim yeri neden adana saçma bir açıklama ile karşılaştım efendim ürün Fransa da üretilmişte bizlerde Fransızca bilmiyor muşuz o yüzden üzerine Adana yazılmış. ürünün üzerinde yazan firmayı aradım dedim bu ürünü satıyor musunuz nerde üretiliyor? Karşımda ki kişi evet satıyoruz, Adana da üretiliyor dedi Telefonda ki fasafiso ise FRANSA diye tutturuyor. . chocoslim. pro bu internet sitesi ”Tenpa Doğrudan Satış” olarak geçmekte ve bu konu ile ilgili şikayet var da özellikle çok fazla yorum yazılmış. Hiç bir şekilde geri dönüş veya ödeme yapmadan insanları uzun süredir soyuyorlar. İnternet sitesinde herhangi bir şirketin adı geçmiyor. . Şikayet varda ki yorumları dikkatle okursanız eminim bu firma ile ilgili fikirleriniz daha da netleşecektir. Fatura vs. de göndermediler dikkat edin bu siteye. Şikayet var da güzelce inceleyin derim.
En İyi Cevaplar