Sevdiğim bir arkadaşım vitiligo hastası bana tedavisi olmadığını söyledi ama ben olduğunu düşünüyorum. Sonuçta çoğu şeyin tedavisi artık bulunuyor. Var mı tedavisi 😔?
Not: Daha lekeler oluşmamış...
Not: Daha lekeler oluşmamış...
Maalesef bazı hastalıkların tefecisi hals bulunamadı. Ben de hem MS hem de Kalıtsal Retina hastasıyım ve ikisinin de tedavisi yok. Bir yandan nöbetler geçiriyorum, bir yandan yavaş yavaş kör oluyorum. Ancak Allah'a şükür hala ayaktayım. Derdi veren elbet dermanını da verir.
https://m.facebook.com/coskunizm35/
Vitiligo hastalığının yayılmasını engelleyen, durduran ve kapatan ürünlerin satışını yapıyorum.
Arkadaşına iletirsin
Benimde teyzem vitiligo hastası. Yüzü tamamen lekelerle dolu. Ilaç falan kullanıyor o.
İmmunoterapi yani bagisiklik sistemini güçlendiren tedavi yapmasi lazin
Cevap
22Cevap
beyaz deri hastalığı. derideki bazı yerlerin renk pigmentlerinin bazı sebeplerden dolayı çalışmamasından kaynaklanır. Fototerapi, cerrahi ve ona uygun ilaçlar gibi bazı yömtemlerle tedavi edilebiliyor.
O ne hastalığı tam olarak? Herşeyin tedavisi yok...
Michael Jackson'ın hastalığı işte. Cilt beyazlaması. Kara bişey bide benim arkadaş.
Tedavisi yok maalesef, geçici olarak krem kullanılyor o kadar.
Yaa😔
ya bu psikolojik bir rahatszlık... kremler var kullansın ilerlemez benimde var
Tamam soylerim
birde bak geçmez diye bir şey yok.. kafasınada takmasın bir gün bir bakarsın hepsi geçmiş tamam mı :) umudunu yitirmesin benim 16 17 senedir var :D
Bir uzmandan destek almalısın. İnternetten değil de yüz yüze
Zaten çocuk hastane hastane gezmiş kaç sene. Artık bıraktım dedi akışına. Isin tedavisini oda biliyor ama maddi durumları çok iyi değil. Bende bu yüzden alternatif tedavi arıyorum.
Tamam, internetten bulamazsın böyle tedavi falan. Yüz yüze bu işleri koşturmalısın
Tedavisi yok diye biliyorum lekelerin büyümemesi ve daha fazla yayılmaması için birseyler yapabilir ancak.
belli bir tedavisi yok ancak vitix jel ve tablet bu konuda fayda gosteriyor
henüz tedavisi yok güneş lekeleri vitiligo değildir
Çocuk doktor doktor gezmis güneş lekesi olduğunu sanmıyorum
ne demişler
Söylemedi onları bana
sen nerelisin aslen
İzmirliyim
izmirde misin şimdi?
Hayır
Vitiligo her yerde oluşan beyaz lekeler galiba
Galiba
tedavisi yok diye biliyorum
Ay deme öyle ya
malesef. krem falan veriyorlarsa da pek işe yaramıyor demekki. vitilgo olan tanıdıklarım var hiçbişey kullanmayıp durumu kabullenmişler hep
Çocuk hayattan umudunu kesti çok üzülüyorum durumuna
doktor ne derse yapsın Allah'tan umut kesilmez belki iyileşir. iyileşmezse de kendiyle barışık yaşaması lazım
Puva ışın tedavisini araştir
allah yardımcısı olsun
Evet var aloe vera iyi geliyor
O nası bişi bacım
Altta yazıyo oku
Böyle parmakları falan beyazlıyor öyle bişi mi
Ya tam olarak bende bilmiyorum
Anladım
Yok diye biliyorum.
Of yaa
Tedavisi var ve çok zor. ama yok denilebilir.
Vitiligo nedir?
Alttaki goruslride yaziyo
Nasıl bişey o
Altta yazıyo nasıl bişey olduğu
Haha saol
Var evet
Ne la
bilmiyorum .
Hm bilmiyrm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar