AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok geçmiş olsun pek bir bilgim yok ama organik keçi sütlü sabun iyi gelir diye biliyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim 💙
Beyaz tenli misin genelde beyaz tenlilerde oluyor mesela itici bir bene sahip olacağına böyle olsun. Bence bir kusur gibi bir şey değil ki
Bütüncül tıp doktoru bulun
O ne demek hastanelerdemi bulucam hangi bölüm
Yok hastaneler de olmuyor, bulunduğunuz şehir neresi bilmiyorum ama Google yazabilirsiniz, atıyorum İstanbul'da yaşıyorsunuz, İstanbul fonksiyonel tıp doktoru, bütüncül tıp doktoru diye orada baya bir bulursunuz yorumlarına bakıp gidip gitmemeye karar verebilirsiniz
✅Vitiligo sedef egzama için çare arayanlara ✅
Aidin Salih,
Sedef egzama ve vitiligo hastalığının sebebi olarak böbrek kapasitesinin düşük olmasını sebeb gösterir.
Böbrekler kanı iyi süzemedigi için vücud kalan toksinleri deri yoluyla dışarıya atıyor.
Bu hastalıkların tedavisinde Karaciğer böbrek ve bağırsak temizliği aynı anda yapılırsa beden arınır ve deriye düşen yük azalır.
Buda yaraların azalarak yok olması demektir.
Alaca (vitiligo ) hastalığının iyileşmesi için kişi sığır, dana eti , salam , sosis , sucuk gibi karışık etlerden yapılan gıdaları bırakması gerekir.
Bir yemeği sindirmeden, ikinci bir yemeği yemek, bu hastalıklara sebeb olur.
Bu beslenme sebebiyle kronik kabızlık oluşur. Toksinler Karaciğer böbrek dalağın çalışmasını zorlaştırır.
Toksin miktarı arttıkça Karaciğer ve böbrekler yorulur.
Bağışıklık sistemi böbrekleri korumak için bu atıkları deriye gönderir.
Kişinin mizacına göre sedef egzama çıban veya vitiligo hastalığı çıkar.
Derinin gücü Toksinleri dışarıya atmaya yetmez ise , deri altında hücreleri yakan bir gaz oluşur.
Bu gaz metan gazi gibi yakıcıdır.
Vücudda biriken parazitler hormon bozukluğu ve bakır yetmezliğine sebeb olur ve vitiligoyu atağa geçirir.
Vitiligo hastalığı kişide, troid hastalığı yapar.. Endokrin sistemi bozulur ve iç salgı bezleri, tükürük, gözyaşı, vajinal sıvı, burun akıntısı , insilun, kortizon, gibi sıvıları ve hormonları salgılayamaz.
nar kabuğu soğan kabuğu ile bir süre kaynatılır.
Içine bir tutam pelin otu ve kına eklenir.
15 dakika demlenir.
Bu su eski vitiligo izlerine yedirilerek sürülür.
Eski izler normal haline gelir.
Olmamış üzüm suyu içmek vitiligo ile sedefe iyi gelir.
Alıntıdır
1 tane patlıcan 1 bardak arpayı düdüklü tencerede kaynatın sonra blendırdan geçiren kavanoza koyun buzdolabına kaldırın bir sabah bir akşam olan yere sürün o bitene kadar geçiyor allahın izniyle benim oğlum da vardı geçtii
Bakın buda denenmiş bir şey umarım şifa olur
Kenger dikenini olgunlaştığında dal gövdesini soyup içinden çıkan kısmını dondurucunuza atın (Kışın tüketmek için) . Mevsiminde taze taze yiyin. Haftada 3 kez parmak uzunluğunda yiyin. Yemeği de yapılır ama çiy olarak yemek daha iyidir. Zaten nefis bir tattır.
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Maalesef günümüz tıpta bu hastalığın tedavisi yok.
Tam 20 yıl önce bu hastalığa yakalandığımda (hiçbir bilgim olmadığı için cilt kanseri olabileceğini düşünerekten) ağlayarak dr, a gitmiştim. Allahtan ki dr ehil biri çıktı. Hastalı güzel bir dille bana anlattı. Halk dilinde ala, tıpta vitiligo dedi. tedavisi yok, sinir stres üzüntü yaşamamaya çalış, baharatlı yeme felan gibisinden bilgiler verdi. sana ilaç vermeyeceğim çünkü faydasını görmezsin dedi. yapacağın en güzel şey hastalığı unutman ve beyninden silmen dedi. işte o zaman hastalığı durdurabilirsin ve ilerlemesini önlerdin dedi. aynen dediği gibi oldu. o an için cahillikle hastalığı umursamadım ve hastalık durdu. vücudumda ufak çaplı birkaç yerde kaldı. ondan sonrada çok şükür bir daha karşılaşmadım. sizede tavsiyem hastalığı kafanızda bitirin ve durdurun
(Çünkü aynı şikayeti abimde yaşadı, ama o başaramadı. tepesinden tırnağına yüzüne kadar her tarafında var. yurt dışından ilaç getirmesine rağmen bir şey değişmedi)
Ve hâlâda ilerlemeye devam ediyor
Ben bunları Facebook da sağlık sayfasının birinden buluyorum her şeyin başı zaten stres lütfen umursamayin geçeceğine inanarak patlıcan kürü bana mantıklı geldi bir deneyin isterseniz çaresiz dert yok Allah büyük
Çözümü yok
Nerden biliyorsunuz acaba