Sağlık Bu epilasyon aletindeki traş başlığı jiletli mi yoksa sadece kesiyomu ? oobusramoo Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kesiyosa tüyleri kalınlaştırır mı ? Kadınların epilasyon aleti yanlıs anlasılmasın Güncellemeler+1 yıl Traş bıcagı jiletli mi yaaaa normaldee Bu epilasyon aletindeki traş başlığı jiletli mi yoksa sadece kesiyomu ? Cevapla Kadın Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
harun9333333333 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl jiletli olsaydı kıllarınız çok çıkardı 0 3 Yorumla harun9333333333 +1 yıl traş bıçapında jilet vardır ama epilasyonda olmaması lazım. yoksa kıllarınızz çok çıkardı ve sert çıkardı Yorumla oobusramoo +1 yıl ben aldım sert cıktı ya Yorumla harun9333333333 +1 yıl aldığın ürünün markasını söyler misin ve resmini de gösterir misin ben araştırayım onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
epilatörlerdeki jilet değildir hanımefendi
jiletli olsaydı kıllarınız çok çıkardı
traş bıçapında jilet vardır ama epilasyonda olmaması lazım. yoksa kıllarınızz çok çıkardı ve sert çıkardı
ben aldım sert cıktı ya
aldığın ürünün markasını söyler misin ve resmini de gösterir misin ben araştırayım onu