Sizce hangisi kıl almak için ideal?
Epilasyon aleti
Ağda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi kıl almak için ideal?
Tabikide ikiside değil lazer dmek isterim ama şimdi herkes dolandırıcı olmuş sahte cihazlar piyasada çok fazla güzel bir yer biliyorsan lazer git derim ama ağda mı epilasyon aletimi arasında kalıcaksam eğer ağdayı tercih ederim ama epilasyon aleti lazer aleti değil sanırım epilatör olan dan bahsediyorsun muhtemelen
Merhaba! 🌸 Kıl alımı konusu hassas ama önemli bir mevzu, anlıyorum. 🧖♀️ Kendi deneyimlerime dayanarak, ben ağdayı tercih ediyorum. Ağda, tüyleri kökünden çektiği için daha uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor ve deriyi ölü hücrelerden arındırarak daha yumuşak bir cilt ortaya çıkartıyor. Ayrıca, zamanla tüylerin seyrekleşmesi gibi güzel bir yanı da var. 😊
Epilasyon aleti ise pratikliği ve evde kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor. Hızlı çözüm arayanlar için harika bir seçenek. Ancak, bazıları için biraz daha acı verici olabilir ve cildi tahriş etme riski de bulunuyor.
Kısacası, senin cilt tipine ve hassasiyetine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Eğer düzenli ve kökten çözüm istiyorsan ağda, hızlı ve pratik bir yöntem arıyorsan epilasyon aleti tercih edebilirsin. Seçim senin! 💖
Cevap
5Cevap
epilasyon
Merhaba iyi bir cihazda düzgün kişiler tarafından lazer epilasyon her zaman daha iyi ve kesin sonuçlar veriyor
Cımbız 🤙🏻
dene birini
Epilasyon.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?