Arkadaşlar saçlarımdaki seboreik dermatiti çözdüm yüzbölgesi için ne önerirsiniz?
A climbazol içeren şampuan ve kremler
B çinko salisilik asit içeren şampuan ve kremler
C çay ağacı yağı
D hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sacinda neyi kullanarak cozdun. ?
pirdolin şampuan ile ceradolin şampuan dönüşümlü kullandım saçta kalmadı yüzünde arada baharatlı acılı çikolata felan yiyince çıkıyor ona çözüm arıyorum
Saol kardesim ne kadar sure kullandin? Yuz icin elideli oneririm sana haftada 1 gunde locoid kullan.
şampuanı hala kullanıyorum pirdolin ceradolin sedolın dönüşümlü içlerinde en etkilisi sedolin bence yüz içinde hindistancevizi yağı shea yagı çok iyi geldi kımyasalları kullanmıyorum
Sampuanlar sac renginde acilma ya da dokulme yaptimi? Birde bu vichy yesil nasil sence?
vichy saç dökebilir sls paraben içermeyen ceradolin pirdolın çok iyi saçları dökmüyor vichy bnce kımyasal içeriği çok yüksek ondan tavsiye etmem konazol arada bir kullanıyorum haftada bir sorun saçta tamamen kayboldu birde pirdolin sedolın ceradolinin içerisine çay ağacı yağı damlattım 5-10 damla o çok etkılı mantar virüs öldürücü mutlaka dene
Ben revita dandrene aldim sampuan 2 yikamada cozdu ama cok pahali artik baska sampuanlari arastiriyorum.
sedolin pirdolin ucuz onları kullan 30lira botanikeczada tavsiye ederim şiddetli durumlarda ceradolin etkili hafifse diğer 2sini kullan
Saol kardesim peki benim kaşlardada dokulme var onun icin? Birde yuzunu neyle temizliyorsun?
yüzü bu şampuanla yıkıyorum duş yaparken birde bebak temizleme sütü var onu kullanıyorum aşırı temizlik yapma sakın arada bir marankiden kil maskesi aldım onu yapıyorum kimyasal olmayan dogal bitkilerle temizliyorum lavanta ısırgan papatya suyu vs ama yüzünü bence temizleme sütüyle sil sonra yatıştırıcı özelliği olan nemlendirici kullan pirdolinin kremi var çinko salisilik asit içeren onu kullanıyorum çok iyi geldi seboreik dermatit çinko eksikliğinden birde mineral eksikliğinden oluyor geceleri yatmadan hergün bir yemek kaşık soguk sıkım çörekotu yağı içiyorum birde karaciğer detoksuna başladım hayvansal işlenmiş ürünleri 40 gün yemicem cilt kendine geldi valla
İnsallah gecer kardesim cok
Kotu bir hastalik yasayan bilir. Cildimin eski halini ozledim cok kotu duruyo kizariklik.
kanka senin yapcan formul benim gibi 40 gün karaciğer detoksunda karaciğer çayı zerdeçal zencefil şahtere ısırganotu enginar deve dikenı sarımsak tüketceksin bitkisel ürünler yemek serbest sebze meyve gündüzleri yiyebilirsin çok şekerli olmıcak ama alkol kesınlıkle yasak acı salçalı baharatlı bulgurlu hamurlu yıcekler yasak sebze meyve ye bol bol su ıc işlenmiş hayvansal ürünlerden uzak dur dogal probitoyikleri (yogurt kefir ) tüket antioksidan olarak çörekotuyagı içiceksin birde üzüm çekirdeği tavsiye ederim 40 gün dediklerimi yap karaciğer kendine gelsin cildinde düzelir benim cilt 5 gün olmasına rağmen düzeldi tüm sorun karaciğerin yaglanmasıyla alakalıdır
Saol kardesim bunlari alicak para yok suanda bende. Cok cay iciyorum gunde 15 20 tane sekerli o azdirirmi yemek olarakta genelde pilav yiyorum?
Herhalde abi sarimsakli limon maydano kurunu yap ozaman tahil fazla tuketme cayida sinirsiz yesilcay ic siyah cay bagirsak florasini faydali bakterileri oldurur yesilcayin isirganin zarari yok hassas cilt icin nemlendiriciler var onlari kullan hamur un seker tuz uzak dur sistemi cokertmissin formatlaman lazimki vucut eskisi gibi. calissin
Candida mantarinin en cok. sevdigi sey sekerdir bagirsaktaki asidik ortami alkaliye cevirmen lazim bagirsak florasini duzgun beslenerek yeniledigin zaman cildin tamamen duzelcektir lif agirlikli beslen kepek ekmegi yulaf kepegi ezmesi vs yesil elma bol alkali su kefir bol salata hindistan cevizi yagi corekotu yagi seklinde temiz beslen sarimsagi her gece cigne yatmadan cok faydasini gorceksin
olur umar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!