Bu sedef hastalığı değil mi bende de bir dönem vardı. Çok kafaya takınca sıkıntı yapınca oluşuyordu. İlaç fayda etmiyor, kafanı rahat tutman lazım. Bir süre sonra kendiliğinden geçti
Haftada bir oluyor. Dr. küçük kırmızı hap verdi, bir krem ve birde şampuan bunları kullan diyor. Kullanıyorum ancak geçici faydası var, 3-4 günde tekrar oluyor.
Bende de vardı bir ara cildiyeye git özel şampuanları falan var trendyol tarzı yerlerde de satılıyor ayrıca bir tane losyon vardı o çok işe yarıyor fotosunu atarm istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu sedef hastalığı değil mi bende de bir dönem vardı. Çok kafaya takınca sıkıntı yapınca oluşuyordu. İlaç fayda etmiyor, kafanı rahat tutman lazım. Bir süre sonra kendiliğinden geçti
Haftada bir oluyor. Dr. küçük kırmızı hap verdi, bir krem ve birde şampuan bunları kullan diyor.
Kullanıyorum ancak geçici faydası var, 3-4 günde tekrar oluyor.
SEBIROX % 1,5 100 ML SAMPUAN
ELIDEL %1 KREM 30 GR.
KOLSIN 60 DRAJE
Bunları kullanıyorum
Hiçbir şey buna fayda etmiyor. Size endişe veren stresten kurtulmanız lazım. Ek olarak tuzlu su ile mikropları kırabilirsiniz
Ben yıllardır çekiyorum bu derdi. Saçımda sakalımda hatta bıyığımda bile var. Hiçbir çaresi yok stresten uzak durmak gerekiyor
Bende de vardı bir ara cildiyeye git özel şampuanları falan var trendyol tarzı yerlerde de satılıyor ayrıca bir tane losyon vardı o çok işe yarıyor fotosunu atarm istersen
Dermovate saç losyonu.
Soda ile yikiyacaksjn
Özel sampuanlari var. Dermatolog yazabiliyor.
Cildiyeye git
Vichy kullandin mi dercos
Tedavisi yok