Sağolun hepiniz 😊
Kulağim icine birsey girmiş olabilir mı?
Sağolun hepiniz 😊
Girmiş olabilir ağrı yapıyorsa psikolojik te olabilir girse çıkmaya çalışır vizz diye sesler duyarsın
Sesler duymuyorum pek ama sanki icinde birsey var ve kipirdiyor
Ve o poşedi actigimda eminim birsey cikti cünkü kulağim icine zzzz diye sesler duydum ve hissettim birsey girdigini ondan beri de agriyor
Ama misafirler var Şu an
Kulağima birsey girdi desem gülücekler
Ve kim götürücek simdi kimsede araba yok
Olabilir. Ben olsam herkesi ayağa kaldırır hemen hastaneye giderdim. Öyle yap.
Olabilir. Kir toplanmış olabilir. Psikolojik olabilir. Sabah uyandığında tekrar bak.
Herkes diyor simdi git sağir olma olsailigi filan var diyorlar korktum Şu an cok
Çok en dişelendi isen git hemen acile kbb hemen bakar
Cevap
0Cevap
Bana 13 yaşında iken ayni sey olmuş idi ilk umursamadim sonra ugrastim çıkmadı en son kulak pamuğu ile çıkardım büyük bir sinek idi ama ölmuştu
yorumumu gördü isen kulak çoğu ile bastrmadan dene bana da aynısı oldu
Kulağa akan diye bir böcek var. Bu meyve ağaçlarında felan çok olur. O olmuş olabilir. Ve gerçekten çok tehlikeli.
Şu an ama doktora gidemem yarina kadar kalsam kötü mi olur
Sağır kalma olasılığın oldukça yüksek. Üzgünüm.
Okurken korkuttuun😄 sagirlik degilde minik hayvan türü olabilir bilemiyorumm
Ufak orumcek girebilir ve ya karinca, sinek degildir
Hafif zeytinyağı damlatabilirsin böcek ya da sinekse dışarı çıkarabilir ama hastaneye gidip doktora görün kulak zarına zarar vermesin
Yarin gitsem olur mu Şu an gitme durumum yok yoksa tehlikeli mi
Bende evimizin bahçesinde dolanırken birkaç kere sinek kaçtı, seninde girmiş olabilir fakat kulağım ağrıyor demişsin bende ağrı olmamıştı
Tehlikeli mi?
Yok hayır vız vız seslerini dinleyerek geçirdim o günü annem ölür kendi elleşme falan dedi bişi yapmadım
Ya herkes diyor sağir filan olabilirsin ondan korktum ama Şu an hastaneye gidemem iste ki
Ama ağriyor cok bide zor duyuyorum o sağ kulağimda
Girebilir. Derhal hastaneye git!
Gidemem Şu an ama
Ama cok ağrimaya basladi
Gitmelisin, yavrulayabilir hatda kulağında.. Onu çekip çıkartmalılar yoksa feci ağrı yapar
Olmuş olabilir
Olabilir de
Tehlike mi?
? Herkes olabilir diyor sadece
Kelebek bile giriyor
Tehlikeli mi? Korktum simdi
Birinin çıkarması lazım ama dikkatli olmak lazım kulağına zarar verebilir çıkarıcam diye
Yarin doktora gitsem gec mi olur? Şu an gitme durumum yok
Sorun olmaz heralde ama ihmal etme
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar