Ne yersem ishal olurum kuru kayısı ve incir demeyin fayda etmiyor? ilaç da istemiyorum bağımlılık yapıyor bu sefer?
İshal olmak istiyorum.
İshal olmak istiyorum.
xm tablet var bana doktor vermişti akşam yemekten sonra 2 tane içince ertesi sabah fena ediyor ya da ilaç içmem dersen bol bol kayısı kurusu ve tazesi ya da şeftali kavun filan lifli gıdalar ya da sabah aç karnına 4 bardak şu iç bunları yedikten sonra ardındanda hemen su için ki lifli gıdalar suyla beraber daha çabuk eritiliyormus
çalışıyorum ve tam tuvalaet ihtiacımın olduğu zmana evde olmak istiyorum
lavman alıcaksın o zaman :D
onuda yapamam netten baktım fitil bile kullanamıyorum acıyor basurda olduğu için zaten basur olduğundan rahat yapamıyoruma cıyor
heee bende de var bagsur kotu bir durum ama bildiklerimi aktarırım sana 5 yıldır çekiyorum ben
bende kendimi bildim bileli çekiyorum bu lanet şeyi ama Nisan ayından beri 2 3 defa kabız sorunu yaşadım 15 gün falan tuvalete çıkamadım enson müsil aldım önce osmolak alkdım fayda etmedi sonra müsil kullandım o rahatlattı beni ama tam rahat olamadım sanırım baay zorlamışım bu sefer basur başladı oturamıyorum yürüyemiyorum ve artık tuvalete çıkamıyorum acıyor sıcaksıya oturdum patlıcan denedim ama düzelmedi şimdide karnım şiş tuvaletm var yapmaya korkuyorum çünkü ağrıdan uyuyamıyorum bu sefr sende durumlar nasıl
yazarmısın bir
yazdım
m s j
Yazarmisin
ordamısın
evet
yazmadınnn
2 bardak tuzlu su iç ama suya tuzu bol kat karıştır iç kötüde olsa iç 1 saat içinde karnın ağrıyacaktır tuz çünkü bağırsağı çalıştırır ve ishal i rahat olursun
netten araştırdım bağırsaklarımı herkete geçirmem lazımmış ayy ekşide hiçç içemem ama bunu deneyeceğim hem bol su içmemi sağlar
2 bardak tuzlu su iç ama suya tuzu bol kat karıştır iç kötüde olsa iç 1 saat içinde karnın ağrıyacaktır tuz çünkü bağırsağı çalıştırır ve ishal i rahat olursun
inşallah
Canim tek cozum kuru kayisi ama suda bekletmen gerkiyo bir gece kadar onlar sisicek oyle yiyeceksin benim minik kuzenime yaptik gecti.
Acılı çiğköfte. Yiyişi kadar çıkışı da acıtacak seni
basurda var oda acıtıyor
evet mesela şu an acıyor ağrı yapıyor ama az ıkınsam bile basur acıyor çıkartamıyorum bende en azından yumuşatsam belki rahat çıkaartırım diyorum
doktora gitmedim biraz çekiniyorum birde sıksık olmuyorum yemeklerden kaynaklanıyor birşey yiyemiyorum şımdı
annemde öyle diyor ama korkuyorum artık ne yersem acaba kabız yaparmı acılımı acısızmı diye bakıyorum
ne yapacağım bilmiyorum yaa çok sıkıldım hayattan soğutuyor valla
Cevap
21Cevap
Yağlı yemek sote gibi. Yağlı süt iyice ye akşamda 1 tabak karpuz ye ve gece isalsin arkadasım yemeğin yegına bandır ekmegi 😁😅😅
yağlı biber kızartması.. normalde ekmekle cırcır eder sen onu ekmeksiz ye, neler olmaz:)
Starbucksa git white chocolate mocha iç. Cidden bir etkisi var bagirsaklara
Neden guldum acaba :D
Yo hayir yaziminla ilgili degil tespitin guldurdu :D
Ilk defa duydum bilemicem modern bir teknik :D
Yok ben filtre iciyorum sadece onlar fazla kalorili yagli ve sagliksiz :)
Yok artik nsfn kahve bu hayatta en cok sevdigim sey cikolatadan bile :)
Maltepe? Eda?
Anladim )
İstanbul'da olmicam ki jshfjd
Ya hahgdhf :)
Ya sensin jshsjsbshs
Aslinda cok kisiyi engelledigim icin hatirlayamadimki
Adin neki
Burak Kim ya hatirlayamadim valla nickin neydi 😅
Hatirliyamadim pardon ya 🐭
Instagramimi verdiysem Eger pisman oluyorum ben hep begenmedigim icin degildir basima bir is cikar falan diye
Valla bilmiyorum ki
Aynen kadere bak sndbjd
Kayısı cayı sabah ac karna ic 20 dk sonra üzüm ye 10 dk sonra yemek ye ıshal olursn
Fıstık ye ya da daha ucuz olsun ıstıyorsan kaynamış mercimek
en garantisi lavman anında çözüm, tek kötü yanı hoşuna gider öyle bağımlılık yapar
onu nasıl yapıyorlar ilaçlamı makineylemi
eczanede kit halinde satılıyor arkadaş kıl dönmesinden ameliyat olmuştu ona almıştım
bende hastahanede yapıyorlar sanıyordum eczaneden alabiliyormuşuz
hasta bakıcı erkekti arkadaşım lavobaya geçti kendi yaptı o ilk seferde becerdiyse, neden yapılmasın
korkarım ya ben hiç yapamam
korkacak ne var ki bunda videosu falan vardır nasıl yapıldığına dair bir bak araştır
şimdi ona bakıyorum ama ben fitili bile yapamıştım
hadi yaaa o zaman hiç uğraşma onu hiç yapamazsın
evet hiç yapamam kuru kayısı kuru erik yiyorum oda fayda etmiyor
o yüzden en garantisi dedim ya, onlarıda çok yeyince komple mideyi bozuyor, doktora gittin mi peki hiç
yok gitmedim ya bende basur da var oturduğum zman acıyor onların muayne şeklini biliyorum o zamanda acıcak
iyide böyle daha mı iyi, her gün acıyor git baksın ona göre bir ilaç versin sadece sakinleştirici ilaçlar bağımlılık yapıyor
en sonunda gideceğim sanırımmm yapcak birşey yokk
en başında gitmen gerekirdi bence bu kadar eziyet çektiğine değmezdi
yediklerime dikkat ettiğim zaman olmuyor ama
peki kesin bir çözümü yok mu hep böylemi yaşayacaksın bu eziyeti çekeceksin yediğine içtiğine dikkat edip ayarı kaçırınca eziyet çekeceksin
evet hep böyle olacak bebekkende böyleymişim zor oluyormuş yani genetik aslında tam bir işkence bu durumda millet istediği giibi iskender kebap falan yiyecek ben yeşillik sulu şeyler yiyeceğim acıl olmıcak falan filan şimdi böyle dikkat ediyorum
işin gerçekten zormuş ama ameliyat olsan geçmiyormu tekrar ediyormu yeniden
ameliyat çözüm değil bizde ırsi birde teyzemdede kbasur oluştu en sonunda ameleay oldu şimdi tutamıyor bile ve geçmiyor kesinlikle yüzde 90 azalıyor yediklerine dikkat etmek gerekir
en azından sağlıklı besleniyorsun birde bu açıdan bakmak gerek ;)
normalde sabah tost poça simit yiyordum şimdi meyveli yoğurt yiyorum sabah öğlen de baya yağlıdır etlidir falan yiyordum şimsi sabah şimdide bol limonlu çorba akşamda meyve yicem yine hayattan soğudum valla
sağlılıklı besleniyorsun ne güzel işte ben bir 10 kilo verecem diye yiyorum onları kilo verdiğimde yok sabah akşam çorba yiyorum aç kalıyorum
olmuyor öyle arkadaş ortamındasın sen yemeyince olmuyor ya da misafirliğe gidiyosun yemicem dersen ayıp olur
senin canından önemli değil ya ayıp olursa olsun, senin yerine onlar eziyet çekmiyor sen sağlığını düşün arkadaş ortamın bir süre sonra sana ayak uydurmaya başlarlar ;)
doğru söylüyosun aslında
o yüzden sen yediğine içtiğine dikkat et arada tadına bakarsın o bahseetiğin döner iskenderde doyurucu bişey değil zaten tadına baksan yeter onunda zararı olmaz hem onların gönlü olur hem senin gönlün olur ;)
öyle yapacağım mecbur
mecbureyetten değil kendi iyiliğin için sırf bu yüzden de sıkma canını ;)
kaç gündür uyuyamıyorum
ilk fırsatta doktora git buna bir çare bul rahatla bu eziyeti çektiğine değmez ondan sonra kendine dikkat edersin
evet yaa hayattan bezdim resmen
bir dahakine umarım akıllanırsın bu kadar eziyet çekmeden gidersin erkenden kendine bu kadar eziyet etmezsin
inşallahh :)
kesin akıllanmışsındır, yoksa o kadar kayısı incir yemeyi bir daha göze alamazsın :)
evet patlıcan suyunuda denedim hatta fayda olmadı iş yapamıyorum ya müşterilerle sinirli konuşuyorum gerginim hep
baksana normal hayatına bile engel oluyormuş, ben olsam direk ambulans çağırırım belki sonra vaz geçme ihtimaline karşı
:) :)
hadi bakalım çook geçmiş olsun şimdiden ;)
teşekkürler :)
Allah kurtarsın kardeş.
amin
Yesil cay iç bunlarin ustune bir de bol su
Çorba iç üzerine bol tereyağ dök 😊
Müshil kat içeceğine 👀
Git taşa otur olursun
Kaynamış mısır ye bol bol.
Mısır ye üstüne bol bol su iç :D
Derdin me kızım senin.
tuvaletimi yapamıyorum
süt daha çok kabız yapar
Armut ye bol bol armut
Sorunlu musunuz siz ya
allah düşmanımın başına vermesin g*tünde iğneyle dolaşmak gibi birşey
5 tane armut ye hemen isal olursun
bol bol incir ye
bol kavun ye
Kuru kayısı ye
yağ iç
zeytin yağımı sıvı yağmı
makine yağı olmasında
ilaçları var eczaden alırsın
ilaç bağımlılık yapıyor bu sefer ilaçsız tuvalete çıkamıyorum
o zaman bol bol kaysı :D
oda fayda etmiyor
e yapacak bir şey gelmiyor başka sorma sayıp neden ishal olmaya çalışıyorsun :D
geçtiğimiz zamanlarda kabız olmuştum 15 gün çıkamadım ilaç aldım birazda ikındım zorladım ve basur memesi oluştu şimdi az olsa iksam bile acıyor tuvaletimi yapamıyorum bende en azından ishal olayım o şekilde rahatlayayım diyorum çok kötü birşey yaa
geçmiş olsun :(
teşekkürler
Haşlanmış mısır + su
gerçekten faydası var mı bunun
Affedersin ama beni fena bozuyor
bol bol kefir iç
Mısır ye su iç :)
Müshil at yemeğine
Kola ve ayran ic
sıvı yağ iç ayran iç
Amaç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?