Çikolata kisti ve vermem gereken bir karar 😞 siz olsanız ne yapardınız?

Bende çikolata kisti var adet zamanımda sadece serumla kendime gelebiliyorum normal zamanda da haftada en az 2 kere acile gidiyorum dayanılmaz bir ağrı oluyor. Sürekli kahverengi akıntı derken hayatım zindan oldu işe bile giremiyorum bu sorunum yüzünden. Doktora gittim doğum kontrol hapı veremem daha bekarsın zararlı dedi visanne verdi kistin büyümesini durdurmak için ama kalp kapak hastası olduğum için kullanamadım.. Cuma günü yine kontroldeydim doktor evlenince normal yollardan hamile kalamayabilirsin dedi. Eğer hamile kalırsan doğumda sezeryanla kisti temizlerim ama temizlerken yumurtalığının tekini kaybedersin dedi. Bu kist durup dururken de patlayabilirmiş o zaman da acil ameliyat gerekirmiş o zamanda yumurtalığımı kaybetme riskim var yani😞 Benim görüştüğüm insan var bana hemen ameliyat ol bu ağrıları çekme ileride çocuğumuz olmazsa da olmasın senden kıymetli değil bu acıları çekme diyor sırf çocuk ihtimali için bekliyorum ama ağrılarım dayanılmaz oldu artık 6 cm kist sanki 60 cm gibi can yakıyif
Çikolata kisti ve vermem gereken bir karar 😞 siz olsanız ne yapardınız?