Tuvalete gitdiğim halde altima kaciriyorum tutamiyorum yani damla damla akiyor tuvalete gidiyorum yarisi kilotumda yarisni klosete isiyorum bir kac defa yere bile isedim klosete oturmaya yetisemedim
Sizdede oluyor mu?
Sizdede oluyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar gerçekten mayadanoz suyu yemnederim o kadar iyi geldi anlatılamaz yani idarar bende tutamyrdum yedi yirmi dört lavabodn cikamyrum sürekli kaciriyrdum berabt bise annm 1 ay menapoza girmişti kendine hazrlyp içti şu an resmen içim yikamislr ole hissediyor :) ve ben tam 2 haftadır bu sıkıntıyı cekiyorum kızlar gercktn onerim sabah MAYDANOZ SUYU İNANİLMAZ FAYDASİNİ GORDUM çok şükür ya 17 yasindaym
aynı sorun bende de var sistem dışı ne kadar sıksamda derin derin nefes alıp içime sıkmaya çalışsamda tutamıyorum hemen bir yere oturuyorum ayağa kalktığım anda kaçırıyorum. utanç verici bir durum bıktım. üstelik kilolu bayanlar çocuk doğuranlar falan daha çok yaşar deniliyor. ben de hiç biri yok aksine zayıfım bekar olduğumdan hamilelik durumumda yok ama yaş ilerledikçe daha zorlanmaya başladım
Geceleri altını ıslatanlar bile var,hatta muşambayla bezlenenler bile var 18-19 yaşında olup muşamba bezlerle mavi ve pembe muşambalarla bez bağlayan anneler bile var oğulları ve kızlarına o yüzden senin durumun onlar kadar kötü değil bence,her gece uyurken altlarını ıslattıkları için onlar muşambayla bezleniyor çünkü..
dun okudum gazetede kılolu bayanların 5 te bırı yaslı bayanlarında 3 ter 1 ı bu olayı yasıyor. sen gencsın sanırım bu bır soun bence hemen doktora gıt bu tıp seyler kımsede olmaz erkeklerde hıc olmaz zaten .bence doktora gıt ve ınsallah caresını bulursunuz arkadasım
Cevap
9Cevap
zaman kaybetmeden hemen bir ürologa gitmelisin o gerekirse seni kadın doğuma da yönlendirebilir.ama geçer diye bekleme çünkü geçmez tedavi olman lazım ciddi bir sorun ama endişelenme tedavisi var
bence bir rahim kontrolü yaptir,mutlaka bir sorun vardir ihmal etme anlastik
doktora git güzelim bu bızım verecemız cevplar senı sadece daha cok sorular cıkarır sana doktora gıt sen
Banada oluyordu 10-12 yaslarindayken. Doktora gittim bakteri var dedi ilac verdi. Sende
Git bence gec kalmadan :/
Geçti mi sonra peki sizin
bunun adı üriner inkontinanstır..bunun için ilaç tedavisi gerekir..hemen bir ürolog a gitmelisin.
oluyor
sakın doktora GİTME bırak kendiliğinden geçsin
o vericekleri ilçlar sana zarar verebilir
benden söylemesi
Bunun birçok nedeni mevcut.kadın olman-birçok sayıda doğum-kalıtsal-rahim içi sarkması vs.doktora gitmen gerek.
Doktora gitmelisin anemde de var azar azar yapabiliyor bir kaç kez kaçırdı konuşuyoruz utanıyor heralde gitmiyor
Üroloji bölümüne gidip sorununu anlat.İdrar kaçırma problemin olabilir.Duruma göre tedavi olursun.
ya sistit olmuşsun ya nörojenik mesane var sende git üroloğa
bir üroloji uzmanına gözükmeni tavsiye ederim.
doktora gitmelisin bence
altına yapacak kadar beklemeden git tuvalete
Kegel egzersizi yap bence.
dik gitsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar