Kaşım dökülüyor, yardim edin?

kaşım son 1,6 yıldir yavaş yavaş dökülmeye başladi ve son 6 aydir çok hizli şekilde dökülüyor. 2 günde bir kaşlarimi ellerimle çok hafif bir şekilde taradiğimda mutlaka 3-4 tane kaş zaten dökülmüş olarak masaya düşüyor, sonra çok hafif bir şekilde çektiğim de hemen elime geliyo kaş, bazi kaşlarda kökten dökülmüş olarak (yani kökündeki o beyazli şey, bu daha çok banyo yaptiktan sonra oluyor), bazilari ise hiç kökü olmadan dökülüyor ve her defasinda dökülen kaşimi sayiyorum, abartmiyorum haftada 25-30 tane kaş dökülmüş oluyor. ama buna rağmen kaşim yine de var ama eskisi kadar gür değil, yavaş yavaş artik eskisi kadar çikmadiğini fark ettim. sağlıkli besleniyorum, kirmizi et, beyaz et, yumurta falan yiyorum iyi besleniyorum, yinede nasil dökülüyor anlamiyorum, oysa saçimin döküldüğü yok. Genetik olabilir diye düşündüm ama, ailemizde kaşi seyrek olan bir annem var, ama onunda döküldüğü falan yok. Doktora gittim, bana 200 liralik bakim ürünü tavsiye etti, hastalik değildir dedi. Daha 21 yaşindayim, yardim edin. Bu arada vücudum zayif biriyim. 178 boy 65 kiloyum.

Kaşım dökülüyor, yardim edin?