Güzellik & Bakım Kaşım dökülüyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor nerdeyse 2 haftadır kaşım dökülüyor elimi ne zaman atsam 3 4 tel kaş geliyo. korkmaya başladım, basına gelen oldu mu daha önce? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncellll Kaşım dökülüyor? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Thekirschee Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu mevsimlerden ve stresten kaynaklı eskiden benimde yaza dogru hep dokulurdu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaşsız kalmadan geçer inşallah bu durum Yorumla Thekirschee +1 yıl Gecer gecer takma Yorumla
omercimli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yaa bende öyleyim her elimi attığımda geliyor ve uzun zamandır böyle korkma boşuna 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Kaç tane geliyo mesela ve gözle görülür bi azalma oldu mu Yorumla omercimli +1 yıl Yok elimi her attığımda geliyor hatta bazen böyle alışkanlık oldu kendim çeker çeker dururum her seferinde 3 4 tane Yorumla Soran +1 yıl O kadar dökülmesine rağmen nasıl kaşsız kalmıyorsun Yorumla omercimli +1 yıl O derece değil tabikide elimi atmasam gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta deriden ayrılmış düşeceği varmış zaten elini atman bahane Yorumla omercimli +1 yıl Anlatamadım ki sana Yorumla Soran +1 yıl Her elimi attığımda geliyo dedin işte normalde gelmemesi lazım Yorumla omercimli +1 yıl Ya canım benim sen içini rahatlatmak istiyorsan doktora görünsene kız kafanı bulandırmayayım ben Yorumla Soran +1 yıl Ya ben zaten gidicem de sen kendi dediğinle çelişiyorsun anlamadım yani Yorumla omercimli +1 yıl Hayır çelişmiyorum vallahi ya elimi attığımda geliyor elime neden yalan konuşayım Yorumla Soran +1 yıl tamam işte benim de elimi atınca geliyor normalde gelmemesi lazım Yorumla omercimli +1 yıl Canım benim seni inandıramıyorum ki Yorumla omercimli +1 yıl Geçti mi Yorumla
gece128282 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl stresten olabilir ya da kullandığın madde ilaç vb. zeytin yağı sür 20 dk sonra yıka 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbişey kullanmıyor her zaman stresliyim ama ondan mı acaba Yorumla gece128282 +1 yıl stresten Yorumla gece128282 +1 yıl ama kötü bir şey yok telaşlanma Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla gece128282 +1 yıl bende de saç dökülmesi oluyordu Yorumla gece128282 +1 yıl stresli bi yapım var bi de aile de işin içine girince :D Yorumla Soran +1 yıl Saç dökülmesini anlarım da kaş dökülmesini ilk defa gördüm ve yaşadım Yorumla gece128282 +1 yıl illaki bi şey dökülüyo. d bunlar stresten oluyo Yorumla gece128282 +1 yıl neden stres yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Belli başlı bi problem yok ama bende yoğun derecede anksiyete var sürekli kötü bişey olcak hissi Yorumla gece128282 +1 yıl her işte bir hâyır vardır yani kötü bir şey olacak diye düşğnme Yorumla Soran +1 yıl İşin içine bi de kaş dökülmesi girdi ben iyice fenalaştım skkdkdjd Yorumla gece128282 +1 yıl hayır be aaa Yorumla gece128282 +1 yıl kötü bi şey değşl zeytin yağı kara kaşlı yapar seni Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Ohio günde 10 15 tel döküluyir benim ama yenileri çıkıyor belki çıkar belli olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari sevindim öyleyse Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Badem yağı sür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdilik vazelin sürüyorum alınca onu da sürücem Yorumla Resco123 +1 yıl Sür kesin çözüm Yorumla
sertbiriyimdirhee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nesi normall Yorumla
siyahhizci Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Şampuanı degistir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yıllardır aynı kullanıyorum ama cildimde aşırı kuruluk var belki alakası vardır Yorumla siyahhizci +1 yıl Var var Yorumla
bhr000 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Stres mi yaptın? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Her zaman stresliyim alakası var mıdır ki Yorumla bhr000 +1 yıl Evet stresten saç kaş dökülebiliyor Yorumla bhr000 +1 yıl Yine de doktora git çok dökülme varaa Yorumla bhr000 +1 yıl Varsa Yorumla Soran +1 yıl Gidicem de doktor da muhtemelen stresten dicek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu mevsimlerden ve stresten kaynaklı eskiden benimde yaza dogru hep dokulurdu
Kaşsız kalmadan geçer inşallah bu durum
Gecer gecer takma
Yaa bende öyleyim her elimi attığımda geliyor ve uzun zamandır böyle korkma boşuna
Kaç tane geliyo mesela ve gözle görülür bi azalma oldu mu
Yok elimi her attığımda geliyor hatta bazen böyle alışkanlık oldu kendim çeker çeker dururum her seferinde 3 4 tane
O kadar dökülmesine rağmen nasıl kaşsız kalmıyorsun
O derece değil tabikide elimi atmasam gelmiyor
Sonuçta deriden ayrılmış düşeceği varmış zaten elini atman bahane
Anlatamadım ki sana
Her elimi attığımda geliyo dedin işte normalde gelmemesi lazım
Ya canım benim sen içini rahatlatmak istiyorsan doktora görünsene kız kafanı bulandırmayayım ben
Ya ben zaten gidicem de sen kendi dediğinle çelişiyorsun anlamadım yani
Hayır çelişmiyorum vallahi ya elimi attığımda geliyor elime neden yalan konuşayım
tamam işte benim de elimi atınca geliyor normalde gelmemesi lazım
Canım benim seni inandıramıyorum ki
Geçti mi
stresten olabilir ya da kullandığın madde ilaç vb. zeytin yağı sür 20 dk sonra yıka
Hiçbişey kullanmıyor her zaman stresliyim ama ondan mı acaba
stresten
ama kötü bir şey yok telaşlanma
Umarım
bende de saç dökülmesi oluyordu
stresli bi yapım var bi de aile de işin içine girince :D
Saç dökülmesini anlarım da kaş dökülmesini ilk defa gördüm ve yaşadım
illaki bi şey dökülüyo. d bunlar stresten oluyo
neden stres yapıyorsun?
Belli başlı bi problem yok ama bende yoğun derecede anksiyete var sürekli kötü bişey olcak hissi
her işte bir hâyır vardır yani kötü bir şey olacak diye düşğnme
İşin içine bi de kaş dökülmesi girdi ben iyice fenalaştım skkdkdjd
hayır be aaa
kötü bi şey değşl zeytin yağı kara kaşlı yapar seni
Ohio günde 10 15 tel döküluyir benim ama yenileri çıkıyor belki çıkar belli olmaz
İyi bari sevindim öyleyse
Badem yağı sür
Şimdilik vazelin sürüyorum alınca onu da sürücem
Sür kesin çözüm
Normal
Nesi normall
Şampuanı degistir
Yıllardır aynı kullanıyorum ama cildimde aşırı kuruluk var belki alakası vardır
Var var
Stres mi yaptın?
Her zaman stresliyim alakası var mıdır ki
Evet stresten saç kaş dökülebiliyor