+1 yılöncelikle üzgünüm, demesi hep kolay olur tabii seni anlayamayız ama sabretmelisin.
evlat edinebilirsin..
Bir de şöyle düşün, senin çocukların hiçbir zaman ağlamayacak, hiç üzülmeyecekler, hiç dert çekmeyecekler, hiç sıkıntıya girmeyecekler.. bu dünyaya gelen dert çekmekten başka gün yüzü mü görüyor Allah aşkına? mutluluk ne ki? ne kadar sürer?
evleneceğin kişiye bu konuyu iyice anlatırsın onun da aklına yatarsa evlat edinip bir çocuğu içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtarabilirsin.
dünyada bu kadar kimsesiz çocuk varken zaten 3-5 çocuk yapan insanları anlayamıyorum. keşke herkes evlat edinebilse, ya da bu çocuklara yardım edebilse.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni gercekten seven biri olursa kabul eder mesela ben sevgilime sormustum boyle bir durumda ne yaparsin diye " sorun olmaz benle daha cok ilgilenirsin iste guzel " dedi yani emin ol erkeklerde oyle cok cocuk hastaligi yok bizdeki kadar ama uzuldum adiniza insallah bir mucize olur :/
12 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim çocuklari çok severdi. Hep bir oğlum olsun ne güzel olur derdi. Ondan önceki de öyle. Ben çocuk sevmeyen birine rastlamadım daha.
- +1 yıl
Dediim gibi benim kide seviyodur ama beni sevdigi icin bisey demedi belkide
+1 yılHayır ben yaşamadım. Ama bence dünyanın sonu değil. Senin kendi çocuğun olmayabilir. Bunu dünyada ki bir çok kişi yaşıyor. Sende evlatlık edinirsin. Sakın kimseyle evlenmeyecem moduna girme. Seni seven birini bulursan çocuğunun olup olmamasını umursamayacaktır. Eğer umursarsa seni sevmemiş demektir.
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını yaa tıp her gün gelişiyor mutlaka bir çaresi bulunur, ayrıc yürekten seven insan bu tarz ayrıntılara takılmaz. yeterki gönüller bir olsun. evlatb edinirsiniz. eğer bunun için evlenmeyeceksede miktirsin gitsin..
evlenmeden de evlat edinebilirsin...03 Yorumla- +1 yıl
Bir tanıdığım vardı çocuğu olmuyordu ömer çoşkundan bir set alıp kullandı.
Ömer çoşkuna gitmiş bir set önermiş 8 ay sonra bir oğlu oldu.
Soran+1 yılDoktor doğuştan gelen bir durum olduğunu anlattı
- +1 yıl
Anladım, hatırladığım kadarıyla o kişide de rahim bozukluğu varmış doğuştan yumurtalık işlevini yerine getiremiyormuş.
Birde miyom ameliyatı olmuştu.
Karnından kist almışlar ameliyat sırasında rahim enfeksiyon kapmış dahada kötü olmuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılCanim srn hic merak etme bak herseyde bir hayir vardir belki de hayirlisi senin icin boyleymis hem bazi kisiler beklemedik an hamile kaliyormus yani doktorlar bile anlamiyor
Hem seni seven boyle bile sever merak etme
bir de cocuk istersen evlatlik da alinabilirsin yurtta bebek dahil anne baba bekleyen cok kuzular var10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sebep ne? Neden çocuk sahibi olamayacaksın? Aldırma böyle şeylere takma kafana tıp hergün ilerliyor asla çocuğun olmaz denilen nice insanın çocuğu oldu. En basit örneği benim bir akrabamada dediler hanımı uzun süre tedavi gördü asla olmaz demelerine rağmen yılmadı tedaviye devam etti 40 kusur yaşında ikiz bebekleri oldu. Allah büyüktür çıkmadık candan ümit kesilmez demiz büyükler...
10 YorumlaBende bugün öğrendim ve tüm gün cenazem var gibiydim. Yazdığın şeylerin aynısını yaşıyorum şu an çıktım dışarı gece vakti oturdum bi banka düşünüyorum ama içimi dökmek istiyorum. İçimi dökeceğim kimsem yok. Çocukları o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Bir video görsem gözüm dolar hep çocuklarla ilgili bu çocuk sevgisinden öğretmenliği seçtim üni 4. Sınıfım şu an ama bu haber beni yerlebir etti korktuğum başıma geldi ara ara akşıma gelirdi kısırlık ama düşünmekten bile korkardım hemen atardım kafamdan. Ne yazayım ne diyeyim bilmiyorum. Çocuğum var gibi yaşardım hep ona anlatacağım hikayeleri bile düşünürdüm ona öğretmek için öğrenirdim çoğu şeyi onu yetiştirebilmek için yetiştirdim kendimi hep. Bugün doktor benim çocuğumu aldı elimden beni aldı benden..
00 Yorumla
+1 yılBu sorun olmaz ya. Seni gercekten seven kabul eder zaten. Hem cocuk yetistirme kurumundan bir bebek alabilirsiniz o size ilac gibi gelecektir. Eger planlamalari guzel yaparsaniz evlatlik oldugunu kimse bilmez bu sizin icinde çocuk icinde daha guzel olur. Senin durumunda olan bir abla biliyorum biraz yalan söyledi bize ama çocuk icin yaptigi icin biz affettik onu. Şimdi bir kac kisinin bildiği bir sır ve kızıni o kadar seviyor ki evliligi gayet iyi gidiyor
00 YorumlaHani çocuk doğuranlar "bu dünyanın en güzel hissi " falan filan diyor ya ama onun yanında birsuru aci çekiyorlar cok fazla zorluğu var, her açıdan. O çocuğa sağlıklı Bakabilmek, isteklerini yerine getirmek de ayrı mesele. Herseyden önce bu devirde yaşayıp büyüyecek çocuğa ancak acırım ben. İğrenc bir devirdeyiz bu yüzden üzülme çok istersen evatlik alırsin hem bir çocuğa umut olursun.
00 Yorumla
+1 yılEğer çocuğun olmuyorsa ve çocukları seviyorsan bu dünyanın sonu değil. Bir suru annesini babasını kaybeden, terkedilmis saf temiz masum çocuklar var. Evlatlık alırsın büyütüp yetistirirsin o senin çocuğun olur. O çocuk da annesiz kalmamış olur. Ben ilerde çocuğum olsun ya da olmasın öyle bir çocuğu evlat edinmek istiyorum. Çünkü annesiz babasız büyümek nedir biliyorum
00 YorumlaBenim de çocuğum olmuyo ama emin ol bu sandığın kadar kötü bişey değil. Ve bunun bir sürü yöntemi var tıp çok gelişti mutlaka bir çaresi bulunur. En kötü ihtimal *ki bu kötü bile değil* evlat edinirsin ve bir çocuğu o yetimhaneden kurtarıp bir aile edinmiş olmasını sağlarsın. Ayrıca çocuğun olsa Allah korusun engelli doğsa daha çok üzülmez misin? Bence en iyi tarafından bak.
00 Yorumla
+1 yılabı çok kotu bır durum ya ama yıne de allahtan umıt kesılmez senı gerçekten seven bırısıyle evlenırsen çocuk konusunu bırlıkte aşabılırsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılHala şoktayim ben.
- +1 yıl
mesela bende 7-8 aydır regl olmuyorum bu kısırlıga dogru gıtme ıhtımalı yuksek bazen korkuyorum senı anlayabılırım ne desem sana yardımcı olmayacak ama mucızeler var bu hayatta allah buyuk
+1 yılİnsani bir durum... Herkesin başına gelebilir. Bu durumu kabullenmelisin! Zor bir durum. Üzüleceksin ama ne fayda? Çocuk yapmayı düşünmeyen erkekleri tercih etmen senin için iyi olacaktır. Konuşmak, dertleşmek istersen yardımcı olabilirim rahatlatmak amaçlı. Ancak çözüm sunamam sana!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolsün. Hiçbir doktor senin çocuğun olmaz diye net ifade kullanmaz yöntemler bulur. Teyzemin kocasının 2 tane spermi var ve onlarda yarım 15 yıldır çocuğu olmadığı halde doktor gidin çocouğunuz olmaz demiyor ameliyat vs yöntemler deniyor. Yalancısın böyle hassas konuda dalga geçiyorsun. Terbiyesiz
02 Yorumla
Soran+1 yılSen sıkıntılı misin ya? Ulan şeytan diyo eski konuları yolla devamlı adet duzensizligimle ilgili konu acmistim özel mesajla yollamami ister misin? Yoksa ceneni kapatacak misin?
Soran+1 yılAyriyeten doktor tabii ki de catlasan da patlasan da çocuk yok sana demedi, demez. İnsanlar o kadar kırıcı değil. Ancak doğuştan gelen bir kısırlık söz konusu allahtan ümit kesilmez ileride evlenince tedavi denersiniz şyöledir böyledir dedi. Ama çocuğunuz olmayacak dedikten sonra bunları demenin teselliden başka bir anlam ifade ettiği söylenemez. Gerçekten yazdığın sey çok sinir bozucu. Terbiyesiz olan da sensin.
+1 yıltibben bir yolu vardır peki sordunmu bunu doktora
sormadın sanırım
eger yoksa bile binlerce yeni dogmuş ve ortada kalmış çocuklar var
birisini evlat edinirsin ne olacak05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sonuçta kendi kanından canından bir çocuk farklı olmaz mi. Şu an bile korkuyorum. Ya ilerde evlatlık olduğunu ogrenirse ya kaçarsa ya aramızda tam bir sevgi olmazsa. Ve hepsini geçtim belki bu yüzden terkedilicem. Ne biliyim ya. Hep gelecekle ilgili sorular kafamda.
- +1 yıl
yaşamadan bilemezsin
ama bebek halinde alınca kaçıcagını sanmıyorum
Soran+1 yılİlerde diyorum zaten. Olur ya neler duyuyoruz.
- +1 yıl
hem tıp gelişti daha neler çıkar
evlenene kadar sen:)
- +1 yıl
Çok dizi izlemişsin kardeşim, çocuğa en başından anlatırsın evlat edindiğini olur biter. Sonuçta çocuk da bebekliginden itibaren seninle olacağı için sana bağlanacaktır. Sen korkma veya üzülme. Tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler, senin ne hissettiğini ben anlayamam ama fikirlerim bunlar.
Nedne bu kadar takiyosunki mesela ben evlenecegim insanda senin gibi olsa direk cocuk yetimhanelerinden bir evlat edinirdim hem sevabada girerdim
20 Yorumlageçmiş olsun ama bu bence bir sorun değil aksine iyi bir özellik...
günümüzde buna takılma ayrıca muhakkak hergeçen gün gelişen bilim buna da çözüm bulur.10 YorumlaBelki tıbbi öudahale işe yarayabilir ayrıca olmazsa bile evlatlık alabilirsininz çok düşünüp moralini bozma canım seni seven bunu da kabul eder merak etme
00 YorumlaBunda da vardır bir hayır, evlatlık edinirsin hayatı kararmış bir çocuğun yeni annesi olursun senin için iyi olan budur belki :)
10 Yorumlabildiğim kadarıyla sadece rahimi olmayanlarda yapılacak bişi yok... rahim olduğu sürece cocuk sahibi olma şansın var
00 YorumlaEvleneceğim kız bu durumda olsa hiç düşünmem evlenirim yinede. Kafana takma kardeşim. Allah nasip ederse olur etmezse olmaz herseyde bir hayır vardır
00 Yorumla
+1 yılSeven kişi her halinle sever. Herseyinle kabullenir şahsen ben kabullenirim. Bunu sorun yapmam. illaki çözüm olmasi icin deneriz olmazsa da dünyanın sonu değil. Ayrica binlerce bakıma muhtac cocuk var. Gönlünü hoş tut.
00 Yorumlahayatın sonu değil. doktorların kısırsın dediği ve sonrada bolca çocuk doğuranları hiç duymadın mı. allah isterse verir bunu unutma
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
Rabbim gönlüne göre verir inşallah evlenşrsin ve eşinle evinizde mutlu mesut olursunuz10 Yorumla
+1 yılAnne olmak için doğurmak gerekmiyor ki bunları düşün mesela o kadar doğurup çocuğundan nefret eden o kadar insan varki sende o çocuklara ileride eşinle hayat olabilirsin.
00 YorumlaBirini seversem her türlü severim, geçmiş olsun inşallah mucize olur..
10 Yorumla
+1 yılTüp bebek vs tıp çok ilerledi. Hem Allah büyüktür ve nelere kadirdir.
10 YorumlaÇok üzüldüm durumuna gerçekten ama bizim toplumumuz böyle düşünüyor aslında bir sürü bakıma muhtaç çocuk var alınıp bakılabilir biyolojik olarak annesi ya da babası olmasak bile bence onu yetiştirmek daha önemli
00 Yorumla
+1 yılÜzücü ama bu kucağına bir bebek alamıyacağını göstermez. s Evlatlık edinirsin ; Anne çocuğu doğuranmıdır yoksa çocuğu doyurup bakanmıdır?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyetimhaneler öksüz yetim dolu hem onu sevindir hem kendini hem Rabbini...
10 Yorumlaölüm hariç herşeyin bir çözümü vardır. ayrıca imkansız diye birşey yoktur..
00 YorumlaNeden çocuğun olmayacakmış? nasıl bir anatomik fizyolojik sebepten dolayı?
00 Yorumla
+1 yılbaşka doktora da git hemen şey yapma tedavisi vardır belki
00 YorumlaTedavisi yok muymus kesin
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğunuz olmuycak dedi doktor.
- +1 yıl
her doktora inanma her zaman mutlaka İşinde uzmanlaşmış. Dogum konusunda başarıları olan Doktorlara görünmeni tavsiye ederim.
M. D house izlersen doktorların genellikle hata yaptığını anlarsın. Bu hatalar içinde kadının birine yıllarca şizofreni ilaçlari vermeside var. Aslında kadının vucudunda sadece fazladan bakır mı ne vardı. Şizofreniyle aynı belirtileri vermesi ile karıştırılırmış falan filan.
Soran+1 yıl@ToneMaiser ya tabi tedavi yöntemi varmış allahtan ümit kesilmez vs dedi ama ben teselli olduğunu biliyorum.
Üzüldüm ya
İyi biri cikar Karsina
Güzel seyler olur mutlaka
Evlat güzeldir
Ama Allah vergisi bunlar
Umarım seni üzmeyecek biri cikar Karsina00 Yorumla
+1 yılDerdi veren dermanıda verir :) Belki evladınızdan daha hayırlı bir üvey evladınız olacaktı :) İyi düşün iyi olsun. Gecmis olsun bu arada :/
00 YorumlaTıp her gün ilerliyor yeni bir şeyler çıkıyor umutsuzluğa düşme Unutma ki Allah isterse herşey olur Allah sana çocuk sahibi olmayı nasip etsin
10 Yorumla
+1 yılTıp , bilim çok ilerledi artık bu kadar üzülmene gerek yok bir şekilde olur yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun ve Allahtan umidini kesme... Sorabilir mym ne tür şikayetlerle gittin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAdet düzensizliği ağrılar lekeler vs. Ama bunlar var diye direkt Hastasın demek değil. Bir yildir suren sikayetlerdi bunlar.
Cevap sahibi+1 yılHmm bende sadece düzensizlik var
+1 yılAyni durumu bende yasiyorum. Tibben bir sorun yok ama.. Yapamam. Yani kisaca benimde cocugum olmayacak. Istesem de.. Olmayacak.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şansı yokmuymuş? Bence iyice araştır başka farklı doktorlarada git. Hepsi aynı açıdan bakmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH yardımcın olsun. Eğer karşına biri çıkarsa otur karşına anlat. Yüreğiyle seni sevmişse senindir. Seninle olur ve olacaktır.
00 YorumlaHerşeyde vardır bir hayır hayırlısı olsun Allah başka dert vermesin
00 YorumlaEvlatlık almayı düşünebilirsiniz?
10 Yorumla
+1 yıltüp bebek yaptırırsınız :/
10 Yorumla
+1 yılÇocuk istemeyen erkeklerde var rahat ol
20 YorumlaCocuk yapmak istemeyen insanlarda var.
20 YorumlaHastalığın adını tam olarak soyledi mi doktor?
00 Yorumlauzucu ama sabır gereklı ve bırkac dr a gorunmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlat edin dünyanın sonu değil bu
00 Yorumlakısır ye geçer belki😑
00 Yorumlaüzüldüm senin adına yaşın kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkısır olduğun nasıl anlasıldı ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBir yildir adet düzensizliğim vardi. Zor adet oliuordum 2-3 ayda bir kere mesela. Sıcaktandir strestendir diye diye onemsemedim ama devam edince doktor birkaç tahlil yaptı. Doğuştan kisirmisim.
Soran+1 yılAma lütfen burda yanlış anlaşılma olmasın. Her adet düzensizliği yaşayan ben kısır miyim diye bunalıma sokmasın kendini. Benimki nadir görülen bir durum. Fakat yine de en ufak bir problemde bile hastaneye gidip muayene olmakta fayda var.
+1 yılAllah yardimcin olsun 😔
00 YorumlaPeki sebebi nedir doguramamanin?
00 YorumlaYani hic bir sekildemi olmucakmis
03 Yorumla
Soran+1 yılİki hastaneye gittim. İkisinde de olmayacağını söyledi.
+1 yılEvlatlık alırsın
10 YorumlaNe biliyorsan onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek evlat edinsen mutlu olmaz misin?
00 YorumlaSana en etkili cevabi veriyorum , Allaha dua et...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kısırım takma, olmasın çocuk şart mı
00 Yorumladoktora gitmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavisi vardır sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılÇocuk şart mı?
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri