Cok pismanim. Ne yapacağım?

Sevdigim bir cocuk vardi. Antalya da oturuyor ve pubg de tanismistik. Cok guzel giden bir iliskimiz oldu. 2 yıl boyunca sürdü. Geçen senenin sonlarında iliskimiz cok kötü olmaya başladı. Bana olan ilgisi adeta azaldı. Cinsel istekleri birden bire arttı. Adeta yerine baska biri gelmiş gibi hissettim. Ve çok korktum. Allah'tan uzaktan iliski diye pek takmadım. O kadar çok sevdim ki bir istediğine karşı gelmedim. Göğüslerimi çekip attım (sutyenli)Bana sevgisi eskisi gibi oldu mutlu mesut devam ettik. Daha sonra yine, yine, yine ve yine. En sonunda red ettim. Atmak istemedim. Tehdit etti, yayarim diye. Ayrılmak istediğimi söyledim. Yine red etti. Ailene kadar ulaşır ailene rezil ederim seni dedi. Bana takıntılı hale geldi. Benim için yaşadığım şehire geldi. Bana şiddet uygulamiyor ya da herhangi bir şey yapmıyor. Sürekli buluşuyoruz. Cinsel istekleri bitti bu sefer takintiligi basladi. Ne yapsam soruyor, nerdesin diyor. Gece geç olunca ben seni bırakırım diyor. Tek başıma hiçbir yere göndermiyor. Ondan başka kimseyle arkadaş olmamı istemiyor. Ne halt ettim ben böyle? Ona eskisi gibi aşık gözlerle bakamıyorum. Ona ne oldu böyle?
Cok pismanim. Ne yapacağım?