AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
364Cevap
Geberir giderler
Kadınlar gerçekten adaletsiz bir dünyada yaşıyorlar.. Eşitlik hikaye.
Oyu kiyamam ya 😂😂
Biz sizin gibi nazlı değiliz ki, en küçük ağrıdan dünyaları kopartalım
Suni sancıları verilen erkekler hiçte oyle gozukmuyordu
@Emotionless_girl zaten kadın hasta oldu mu yalan ama erkek hasta oldu mu ılgılenme bıttın sen
@Emotionless_girl onlar güçsüzlerdir. Ben ne acılar çektim 7 ayda. 500'e kadar iğne serum ilaç yedim. 4 kere 20 cm'lik biyopsi iynesiyle çanak kemiğim delindi hiç birinde sesim çıkmadı. Bence sıradan acılara bile dayanamamak kişilik meselesi.
@Ceylan-ruzgar2014 ben şahsen ilgilenilmemesi taraftarıyım, hele bir de paranoyaksa o kişi beni iyice bunaltır.
O zaman genelleme yapmayalim bence. Her erkek senin kadar dayanıklı degil. Geçmiş olsun bu arada
Adet ağrısı çekmediğin için emin ol bilemezsin
@kadercanbaz111 sen de Lösemi olmadığın için acı nedir bilemezsin.
Lösemiyle ne alakası var konunun? İkisi çok ayrı şeyler. Birisi doğal.
@kadercanbaz111 mesela acı çekip ona dayanmak meselesi. Ben diyorum ki en küçük acıya kızların gücü yok direnmeye.
Erkeklerin canı cok tatlıdır kadınalr acıya dayanıklıdır ama erkekler öyle degil bunu herkes biliyo şimdi burda biz sizin gbi degiliz deme
En kucuk aciya bile dayanamiyoruz... Belirtmek isterim ki dogum sancisi bilinen en buyuk agridir, ve bunu kadinlar yasamis ve yasayacak.
Bide losemi sadece erkeklerde gorulmuyor, benim en yakin kiz arkadasim da losemi oldu, o da biyopsi igneleri yedi, ama sikayet ettigini duymadim.
Kadinlari bu kadar kucumseme derim... bu arada gecmis olsun.
Gecmis olsun yalniz biraz duygu somurusune kacmis anlatimin kusura bakma benim de tanidigim ne igneler serumlar yedi uzerine ikiz bebeklerinin pesinde kosmaya calisti ev gecindirmeye para kazanmaya calisti ses etmedim diyosun ama zaten yazmissin aci cektigini bu kiz erkek meselesi degil.
@Melek0034 hamileyken midesi bulanınca dünyayı bir birine katan biz değiliz. Kabul edin ki hiç direnciniz yok. Serum acısına bile dayanamıyorsunuz.
@Carmen_ doğum sancısına birşey demiyorum ben. Ama midesi bulanınca ortalığı birbirine katan kim biliyoruz. Hiç midesi bulanıyor diye oturup ağlayan erkek gördün mü?
@traumen kız erkek meselesi değil de, sizin yaptığınız da resmen saçmalık. Neden illaki erkekler de sizin gibi olmak zorunda ki? Nedir bu illa kendi başınıza gelen şeyler erkeklerin de gelmesini istemek?
Ben sadece kıyaslama yaptım. Acıyla acıyı kıyasladım. Direnç meselesi diyorum. Kadınlar en ufak mide bulantısından halsizlikten dünyaları kopartırlar.
Erkekler ayakta üsler tedavi ediyorlar
Arkadasim bu durumda kadinlar diyemezsin ne her erkek senin gibi ne de her kadin dusundugun gibi anladin mi sorun bu
@traumen bana hamile olup mide bulantısı yüzünden zırlamayan kadın bul o zaman. Resmen dünyanı bir birine katıyorlar. İlk 3-4 ay (geri kalanı hakkaten zor oluyor) ağlayıp zırlamalar onu yapamam şunu yapamam nedir ya?
Birincisi bu aciya dayaniksizlik degil hormonal bir durum mide bulantisi olmasada aglayacak o kadin ki bu normal dunyaya bir birey getiriyo birakta nazlansin bu aciyla ilgili bir durum degil senin anlamadigin nokta bu
Agdadan korkuyonuz ama
@traumen işte ikiyüzlülük buradan başlıyor. Kadınlar acıya da zorluğa da direnç gösteremiyorlar, gösteremedikleri için de isyan yolunu seçiyorlar "neden biz acı çekiyoruz erkekler çekmiyor" saçma sapan isyanını yapıyorlar.
@ziplayanmuz neden korkalım ki? Yapmak zorunda değiliz sadece. Eğer öyle bir durum gerekirse yapardık sıkıntı yok. Hayatta ne acılar var. Biliyor musun bu hayatta dayanılmaz acı yok. Sadece direnç gerekiyor
Ben sancim olunca nazlanmam. Zaten nadir olur! Ama erkekler agdada mal hibi bagriyor. Benim hic canim yanmaz
Hayatim hastanede gecti ve erkeklerin caninin daha tatli oldugunu daha fazla nazlandiklarina yillarca defalarca sahit oldum
Bu girgirina yapilmis bir durum yalnizca onuda gec hic bir kadin ay aman ben cekiyorum sende cek diye ciddi ciddi soylenmez konu buysa biz askere gidiyoruz siz gidiyo musunuz biz sunnet olduk siz olmadiniz orneklerini ki daha siralayabilirim veren erkeklerde azinlik degil anlaman gereken herkesi katmaman gerektigi sen boylesin diye diger erkekleri asla ama asla bir tutamazsin
@ziplayanmuz Onlar erkek değilmiş o zaman kızlar :)
Annadim :)
@traumen Erkeklerinki ölümden korkma. Erkekler ölümden çok korkar kadınlara oranla o dediğin o yüzden hastaneye düşünce öleceğini sanarlar. Benim bahsettim konu normal hayattan.
Erkeğin normal yaşantısında bin tane hastalığı olsun oturup zırlamaz. Kadınlar bir mide ağrısı çekerler bir böbrek ağrısı çekerler dünyayı bir birine katarlar. Nazlarından triplerinden insan gına gelir. Bu regl de ona örnek, benim şahsen gün içerisinde de nakil dolayısıyla şiddetli kemik ağrım olur ama kimse bunu bilmez oturup zırlamam normal yaşantıma devam ediyorum. Ama zannetmiyorum bu ağrıyı çeken bir kadın oturup zırlayıp ağlamasın.
Neyse, soruyu soran beni engelleyecek görüş yapamayacağım bu gidişle. Size iyi görüşümü eksilemeler :))
Yo ben ne eksiledim ne artiladim hayir alti ustu bir grip asisi olacak cocuk baba ondan cok korkuyo basit bir eklem agrisi agrim var of o bu ben coooooookk duydum erkeklige... Surdurmez derler ya seninki o hesap herneyse
@traumen keşke basit bir eklem ağrısı olsa. İlik nakli sonrası çekilen acılardan haberin yok galiba. İşte mesele bu, acıya direnmek. Kadınlarda bu yok ortalığı bir birine katmak var
Anlasilan senin etrafindaki kizlar pamuktan yapilmis.
Hey Allahim ya cidden sen programlamissin kendini hastaligini kullaniyosun sadece tek yaptigin bu senin agrina basit eklem agrisi demedim ben herneyse seninle ugrasmiycam boyle algisini kapatip tek derdi dusuncesini savunmak olan bir insanla konusmak kadar gereksiz bir sey yok gecmis olsun sana
Ona bakarsan kabir azabının acısını da lösemiyle karşılaştıramazsın :)) konumuz regl ve ağrısı. :)
@kadercanbaz111 kabir azabında yaşıyor olmuyorsun. Konumuz ağrı, hastalıklar değil
@kadercanbaz111 aynen öyle
Kim ne acı çekmişse o acı onun icin artık basittir. Kadınlar sürekli aynı acıyı çektiği için onlar icin artık basit bir acıdır. Ama baska en ufak bir acı oldugunda farzetki düştüğünü ya da bir uzuvunun catladigini ya da siddet gibi bir durumda tabiki erkek bayanlardan daha dayanıklılıdır. Erkegin vücudu buna programlanmıştır. Fakat kadınlarımız narindir tıpkı bir fidan gibi inciltmeden sevmek lazım. Bu arada Tüm kadınlara teşekkür ediyorum dünyamızı renklendirdiginiz için 😃
@Denjin sagol
@Denjin vallaha bravo😂😂👍👍👍👍
@maskemedokunma teşekkür ediyorum bayan
@Denjin doğru bir tespit bayım👍
Hic denemedim bir ara denerim
Erkekler dayaikli degil
kötü olurdu 😁😂😂😀😀
Kosunca pedim kayıyo asdadasdasd
Bu yüzden feminizm
Haha güldüm :D
Hahaha 😁
Ahahahahaha😂😂😂😂
Hiç hoş olmazdı
bence çok hoş olurdu
keşke
Çok güzel olur
Fena oluyor
hayır
çok sıkıntılı
İğrenç
Dayanamazlarki
Bu gün anladım ben dayandım
Bu gün ilk defa arkadan verdim biraz merak kadınlar ne çekiyor diye birde sevgilimin olmayışı beni itti böyle bişiye
aşırı saçma
Hiç merak etmiyorum
Cok sacmaa
Video güzeldi :)))
Tecavuz azalir
Çok iğrenç😄
Çekmeyelim :(
Hahah alem ya
Evet ayyy götüm diyorum keşke kadın olsaydım şimdi içime aldım tadını yeni aldım şimdiye kadar kadınların ne kadar zevk aldığını öğrendim
tampon :D
Abartı
küfür 5x artardı :D
Acısada öldürmez.
Yazik olur
Olsalarda gorsek
iğrenç olurdu
Ne iyi olurdu 😅
Aman Allah korusun
ölürüz direk😖
Yok artik yaa
Kız olur
Üzüldüm.
ahhahahahahahaha :D
İyi olurdur😂
Iyiymis
Scorp :(
Ihihihihih ettirdim
Ahaha güldüm. 😃
Düşünemiyorum
Yok.
Oha :(
çok nazlı olurlardı
Bu gun ben anladım galiba kadın olmak Nasıl bişi diye
Bu gün ilk defa arkadan verdim biraz merak kadınlar ne çekiyor diye birde sevgilimin olmayışı beni itti böyle bişiye
düşünmedim
Guzel olur
Reglin ağrısını çeken kadınlar , tribini çeken de erkekler. Bizim işimiz daha zor
Çok nadir erkek bu dediğin kadar düşünceli 💁🏻
Aynen, erkeklerin hakkını da yemeyelim. :D
@Trotziq
@foreverstan72 efendim 🙋🏻
@Trotziq çok pardon yanlışlıkla oldu elim değdi 😃
@foreverstan72 sorun yok 😊
Haydi kızlar eksileyin , doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :)
Eksilemicem de anlayan nazik erkeklere pek rastlamadım hani 💁🏻
tamam dediğin doğru olabilir ama empati yapabilseniz bizlere de hak verirsiniz aslında
sen o ağrıyı çek bız trip çekeriz kardes
@nur080416 hahaha aynen nur 😁😁😁
@nur080416 trip atan hicbir kadın trip atan erkeğe katlanamaz , trip atan erkek mi olur yaaggg diye miyavlar çoğu
www.kizlarsoruyor.com/.../q3327387-trip-atan-erkek-olurmu-lan-degisik
mobile.twitter.com/.../370626139598749696
@cysnn2 ötede ok ye
O zaman o tribi değilde regl ağrısını çekmen dileği ile... :D
@Denizasyaa umarım sen de bol bol trip çekersin :)
Erkeğim trip yapanı da illet gibi illet
Acıyı çekte o zaman konuşalım
Çok Doğru. Kahırları Biz erkeklere.
Abi sen mi fazla eksi alırsın? ben mi? Kim kazanır? :))))
@Nükleerteori acı gerçekleri kaldıramayanlar arı gibi çalışıyor , kıyasıya yarışırız :)
Hep derim zaten gerçekler acıdır diye :)) 68'e 55 öndeyim :))
Artılarda sen bayağa öndesin :))
@Trotziq rahatsızlığımızı nasıl gösterelim peki? İlla vurup ağzınızı burnunuzu mu kırmak gerekir?
@Nükleerteori yav erkek trip mi yapar be onu kadın yapar. Otur konuş ama kadınların hormonsal dengesizliği daha fazladır bu da gerçek yani. Annelik duygusu vs çoğu zaman duygusal davranır mantık daha geride kalır sonuç olarak erkek de bir zahmet konuşsun 💁🏻
ağrıyı sen çek kimin işi daha zor o zman bakarsın
@kitty_11 sen o tribi çek bakalım dünya kaç bucakmis anla
galeri12.uludagsozluk.com/.../...ipleri_903133.jpg
Yav biraz erkek tarafından da düşünün, bencil olmayın. Ne biliyorsunuz onlar acı çekmiyor diye?
O foto çok doğru lan birde adım berk :D :D :D
ya 58 erkek artılamis 62 kız eksilemış o eksileri 3 erkek heralde top 😊😂😅
@bambAşka1iyim tespitin kralı :)
Senin de görüşün kral kardeşim
Bu fotodakiler de baya bir abartı olmuş yani 😂 Ağrı çeken her insan agresiftir ki illaki regl olmam gerekmiyo. Kulak ağrısı bile buna sebep olabilir 💁🏻
@Trotziq Tamam da her 28 günde bir sevgilimden su dan sebeplerle ayrıldım bir şey buldu ayrıldık sonra farkettim adet günlerine denk geldiğini bukadar agresif olunmaz sonra özür diliyo barışıyorduk hani annem de oluyo bir kere sokağa atmadı beni bazı kızlar inanılmaz agresif oluyor
@a7dfj8aerj herkes aynı değil napalım bir dr sen sevgilisisin ya sana tepkileri daha büyük oluyodur. Ayı yavrusunu severken öldürür çok sevmekten hep bunlar 💁🏻 sevginin şiddeti artarsa kavganın da şiddeti artar 👍🏻
trip atanı da var merak etme sen
ağrı mı tribb mi daha acı?
Destek olsun diye artı gonderdim pampa 😀
@hayatınyılmazı tabiki trip daha acı ben evde tartışsam sonra sana gelip tafra yapsam bunu sana yansıtsam hoşuna gidermi
@Armanigs inan bana regl acısından daha çok hoşuma giderdi emin ol
@hayatınyılmazı bilemem tabi erkekten erkeğe değişir nasılki regl yaşayan kadın aynı acıyı ya da aynı reaksiyonu göstermedigi gibi bierkeğe denk gelirsin gayet kahrını ceker ama kimide var bıktım artık arkadaşbu nedir her ay çekilirmi bu ya der terkedebilir her iki erkeğede saygı gösteririm çünkü onların seçimi oluyor bu durum sonuçta
Bir regl acısı çekiyorsunuz diye ne mızmızlandınız be.. Yeri gelir erkek işi yapmayı bilirsiniz ama. Erkekler sağ baştan sayın acılarınızı da millet acı görsün. Tutun meslekten, nereye giderseniz artık.
@VişneliMars herkes biliyo zaten neyin ne olduğunu dert etme cınım 💁🏻
@Trotziq umarım biliniyordur.
@VişneliMars Vişnelimars teşekkürler aklımdakini söyledin
@VişneliMars bravo alkışlıyorum seni
Bence gayet makara olan bir şeyi güç savaşına çevirdiniz ya şuraya kafa dağıtmaya gelin bir şeyler ispatlamaya değil. 🙈 Yav her şey zor yani bunun ispatlancak tarafı yok ki💁🏻 ağrı çekmek de zor psikolojik olarak kafanın rahatsız olması da. En iyisi savaş çıkmadan kıyaslamayı bırakalım 🙋🏻🙋🏻🙋🏻
@Trotziq bak ne güzel söylüyorsun o yüzden uzatmayalım , en çok yazan sensin. Bildirim almaktan usandım
Siz o ağrıyı bir kere çekseniz her seferinde tribe şükredersiniz.
Tonlarca kişi yazdı bana patladı 🤓 Seni gördüğüm yerde sayfayı kapatırım artık 🙋🏻
@Trotziq en fazla yazan ve muhabbetinin çığrından çıktığının farkında olan sen olduğun için seni belirttim. Günlerce devam mi etsin. Herşey tadında güzel
Tamam ben sustum 🤐🤐🤐
Yeterin daa
Durmadan bildirim gelip duruyor yeter ula
Abi siz de ona sus buna sus o ağrı eşiğinin böbrek taşı düşürmeye eş olduğunu biliyon mu? Yok. Anca tirip çekiyoz maduruz
@Kelebenkveötesi tamam siz acıların çocuğunuz uzatmayın artik
@Kelebenkveötesi regl mısın?
Bir daha buraya yazan... cocugudur
Kusura bakma ama ağrıyı çekeceğime tribi çekerim daha iyi be karnımızda bıçak gezdiriyorlar resmen
bir kere slz bizim cektıgımız. Agrıyı cekseniz öldürün beni dıye yalvarırsınız
@elissnur @ancelinaculidudağı Bir tek size oluyor zaten o kadar kadın var hiç gık demez bide erkeklere karşı bizim ağrımız var olayı ben mi yapıyorum ağrıyı niye böyle erkeklere karşı bir tavır sergiliyosunuz
@a7dfj8aerj erkeklerr karşı bir tavır sergilemiyorum, zaten sosyal biri değilim bir iki arkadaşım var onlar da kız. Bu izlenime nereden vardın anlamıyorum. Benim şikayet ettiğim nokta her ayın yarısını karın ağrısıyla geçirmem. Ağrı zirveye çıktığında ise yumurtalıklarımı ciddi ciddi aldırmayı düşünüyorum.
10 gün regl sürüyor başlamadan 3 gün önce ağrımaya başlıyor, bittikten 3 gün sonra devam ediyor. Haplar işe yaramadığı için iğne vuruluyorum.
@a7dfj8aerj ayrıca gıkım da çıkmaz sessizce bulunduğum ortamdan çıkar yanlız kalabileceğim bir yere gider ve orada kendimi parçalarım genelde
@ancelinaculidudağı şuraya yamayı artık tamam haklısın şampiyon yeter artık 😂
@nur080416 iyi laf :D Kapak oldular hahaha :D
@İstanbulGece Çok kapak olduk evet aynen birdaha insan içine çıkamıyacağız erkek olmaktan utanıyoruz cinsiyet değiştirip kadın olacağım öyle laf koymuş ki bunu kaldıramıyorum tabiki anlıyorum seni
@KurabiYe sen o ağrıyı çek ben tribini çekerim söz
@kitty_11 klavyede olmuyor o isler , erkeğin trip atanıni görünce intihar edesiniz geliyor , yukarıda bu konudaki görüşlere ornek verdim oku
Yav bana kızıyodunuz çok konuşuyon diye 🤓 Bildirimler gelip duruyo dağılın beyler 🙋🏻
@Trotziq konuyu uzatan senin hemcinslerinken beyler demen senin objektifligini? ortaya koyuyor. Bildirimin rahatsız ettiğini anlaman da iyi oldu boşuna sitem etmedik
Yööö ben rahatsız olmuyom da laf edesim geldi 🤓
Yeter artık yazmayın fetonun tayibe etigi gibi beddua ederim bak 😂
@bambAşka1iyim İstemiyosanız bildirim alma tuşuna basın olsun bitsin 10 tane yazmayın yorumu var istemiyosanız kapatın bildirimleri biz konu hakkında konuşuyoruz siz boldorom goloyo yozmoyon diyosunuz sanki siz yazınca bildirim gitmiyor
@a7dfj8aerj burada tartışani engelleyeceğim artik yeter
Ben okuyorum bir sey olmuyo neden kavga ediyoruz kurabiye sakin olsana ya baksaba senin yorum fenomen oldu :p
Hayır yani neyin artisliğini yapıyosunuz ki? Yakışıyo mu size!
@Trotziq yeter ya lütfen yazmayın bildirim geliyo bokunu çıkardınız yani
@Denizasyaa herkes yazıyo erkeklere laf etmiyosun neden bana ediyosun ya Alla allaaaa bildirimleri kapatabiliyomuşsun güzelim 😉
yaprak gibi olur
Hastalık
delirirler :D
Sı... o zaman:))
yok almayalım
Ne bileyim ya banane
çok kötü olurdu
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!