Selamlar, aranızda yüzen varmı?
Yüzmenin edindiğiniz tecrübeleri neler?
Ve yüzmek vücut sklaştırırmı?
Teşekkürler
Yüzmenin edindiğiniz tecrübeleri neler?
Ve yüzmek vücut sklaştırırmı?
Teşekkürler
Yüzmeye gidiyorum demekle birşey olmaz.Önemli olan ağır tempo yüzeceksin,dengeli besleneceksin bunun etkisinide 3 ay sonra görmeye başlıyacaksın...Mesela ben 5,6 aydır gidiyorum ilk 1,2 ay kondüsyon yapana kadar omuzların biraz genişlemesinden başka birşey olmadı ama şuan 50 dk'da yaklaşık 1.5 km yüzüyorum ve epey bir vücut sıkılaştı..:)
öylemi? yani benim vaktim tam 1 bucuk ay? sklasma olurmu? olmazmi?
Pek birşey olacağını zannetmem..
:(( hmm
Evet yüzmeyi çok seviyorum. Vücuttaki yağ oranını düşürüp vücudu sıkılaştırmak için ideal spor. Ayrıca kol, omuz, karın ve sırt kaslarımı oldukça güçlendirip güzel bir görünüm sundu bana. Sanırsam boyumu ona borçluyum. İmkanın varsa bırakmamanı öneriirm.
Tesekkür ederim.
Rica ederim.
ciğer geliştirmede üstüne yok evet ama bu uzun sürede olur vücudun üst kısmını daha fazla çalıştırır yüzücülerin vücut tipine bakarsan anlarsın zaten
yok benim alt bölge incelmesi lazim.
sıkılaştırır ama inceltmez uzun süre yüzmen ve bunun düzenli olması gerekir birde
Tabii sağlık için iyidir ama yüzerek zayıflamayı bekleme çünkü açlık hissini çoğaltır
hmm
Cevap
12Cevap
Vücudun bütün kaslarını topyekün kaldıran tek daldır yüzme..Tabi eğer yüzmeyi ve yüzme türleriniz doğru biliyorsan..
Kısa net faydasını yazayım..1 saat tempolu koşacağına yarım saat tempolu yüz aynı enerjiyi verirsin..Yarım saat zamandan ve vücuttan kazanırsın..Boyun uzamasını da destekler..
Ama dediğim gibi doğru yüzüş ve doğru hareketlerle..
Boyumun uzamasina gerek yok. Yüzmeyi iyi biliyorum. tesekkür ederim.
Tüm kaslarının çalışmasını sağlar. Düzenli yaptığında hem kilo verirsin hem de vücudun çok doğal bir şekilde şekillenmeye başlar. Kesinlikle faydasını görürsün..
Tesekkür ederim
yüzme vücuttaki hemen hemen bütün kasları çalıştırır. daha verimli bir spor yok...
Tesekkür ederim..
boyu uzatır sağlıklı yaşarsın...denizde havuzda boğulmassın.. her atlayışında tüm gözler üzerinde olur... evet sımsıkı kaslara sahip olursun...
Tsk..
rica
benim yeğen su topu oyuncusuydu her gün 2 saat idmanları vardı çok deli vucudu oldu çocuğun yüzmek iyidir çoğu kası çalıştırır
Tesekkürler
2 spor var dunayda bütün kasları çalıştıran yüzmek ve sex bu yuzden yüzmek çok faydalı !
ikincisinin bütün kaslari calistirdigina pek inanasim gelmedi.
yüzmenin tek bir faydası var oda suya mecburen girip bişey almak ne bileyim yapmak için
hiii?
yüzme en çok kalori harcanan sporlardan biridir. ve kesinlikle harika sıkılaştırıyor.
Tesekkürler
evet sıkılaştırır yüzme vucudundaki bütün kasları calıstırır
Elbette cok büyük faydası var vücudu dinçleştirir...
TSK
İki haftada etkisini gordum ben tavsiye ederim
gercekten iki haftada etki ettimi?
Yüzüyorum ama bir faydasını göremedim :D:D
allah allah...
yazları yüzerim iyi göğüs kası yapar
Tesekkürler
Evet. Yuzmek vucudu sıkılastırır.
yuzmeyi bilmiyomki faydalarini bilem :S
ögren ozaman
Sıkılaştırır.
Tesekkürler