Vücut sıkılaştırıcı krem kullananlar var mı? Varsa, gerçekten vücut sıkılaştırıcı kremler işe yarıyor mu? Sizde etkisi oldu mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vücut sıkılaştırıcı krem kullananlar var mı? Varsa, gerçekten vücut sıkılaştırıcı kremler işe yarıyor mu? Sizde etkisi oldu mu?

Selam :)
Kilo alıp verme, hamilelik, sağlıksız beslenme gibi sebeplerden dolayı vücutta sarkmalar görünebilir. Genelde yüzümüz için yaşlanma karşıtı, kırışıklık giderici, sıkılaştırıcı kremler kullanıyoruz ancak vücudumuzu ihmal ediyoruz. Ancak vücut sıkılaştırıcı kremlerin oldukça faydaları var. Özellikle bacak ve kol bölgesine çok iyi gelen bu ürünleri kullanmakta yarar var.

Vücut sıkılaştırıcı krem kullananlar arasından biri olarak oldukça memnunum. Çevremde de kullanan bir çok arkadaşım var ve onlarda oldukça memnunlar. Kuşkusuz ki sağlıklı ve fit bir vücut için sağlıklı beslenmek, bol bol spor yapmak, su tüketimine dikkat etmek gerekiyor. Ancak bunun yanında vücut sıkılaştırıcı krem kullanmanın da oldukça faydası var. Vücut sıkılaştırıcı kremler sayesinde daha kısa sürelerde sarkmalara elveda diyebilirsiniz. Daha genç, diri ve sağlıklı bir vücuda sahip olursunuz. Sizinle bu güne kadar kullanıp memnun kaldığım ürünlerden bahsetmek istiyorum.

Nivea sıkılaştırıcı krem kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyunca denemek istediğim bir ürün olmuştu. Kullanmaya başlayınca kısa sürede bu kadar etkili olması beni çok şaşırttı. Güçlü antioksidanlar ve C vitamini ile geliştirilmiş formülü sayesinde sadece 10 gün gibi kısa bir sürede cildinizde oluşan sıkılaşmayı ve esnekliği fark etmenizi sağlıyor. Hızlı emiliyor ve yağlı his bırakmıyor. Masaj yaparak kol, bacak ve göbek bölgenize uygulamanızı tavsiye ederim.

Biodermine inceltici sıkılaştırıcı jel kullananlar arasında en popüler olan kremlerden bir tanesi. İçerisinde bulunan goji berry, portakal, guarana, biberiye, yosun yağları sayesinde vücudun kısa sürede sıkılaşmasını sağlıyor. Kol, bacak ve göbek bölgelerinde inceltme etkisi mevcut. Ayrıca selülite iyi geliyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor. Masaj yaparak uyguladığınızda kadifemsi bir görüntü oluşturuyor. Biodermine sıkılaştırıcı krem kullananlar arasında memnun kalmayan yoktur.

Motto Zero sıkılaştırıcı krem kullananlar tarafından aldığım öneri üzerine kullandığım bir başka harika krem. Bacak, kol ve göbek bölümündeki sarkmaları yok ederek vücudu sıkılaştırıyor Vücuttaki yağlı görüntüyü yok ediyor. Çatlak ve selülitlerin giderilmesini sağlıyor. Cilde pürüzsüz bir görüntü kazandırıyor. Lekelerin giderilmesine de etki ediyor.

Bir dönem kullandığım ve etkisini gördüğüm ürünlerden bir tanesi de Watsons Sıkılaştırıcı Soğuk Jel. Vücut sarkmalarını ve selülitleri gideriyor. Ciltteki pürüzlerin giderilmesine yardımcı oluyor. Temiz ve kuru cildinize masaj yaparak kullanın.
Kayısı lifi al bir tane her duşa girdiğinde hafif masaj yapar gibi uygula vücuduna.
Gece yatarken sıkılaştırıcı krem Nivea öneririm Q10 body sür ve folyola sabah olduğunda o bölgeyi kabak lifiyle hafif masaj yap.
Yaptın mı dersen hayır. Faydasını kendi gözlerimle görsem de hımbıllığımdan yapmıyorum : )
Dene istersen 1 hafta da etkisini görüyorsun zaten ki selülitlere kabak lifi inanılmaz derece de iyi geliyor.
sağol:)tanıdığından falan mı yaptın bu gözlemleri?
tamam:)
ben nıvea nın Q ten kremini kullandım günlük nemlendirici niyetine öyle mucize falan olduğu yok ama tek olumlu tarafı pürüzsüz yapıyo teninni hafifte olsa sıkılaşma oluyo ama ben aynı zamanda spor da yaptım
ne sporuydu?
çok sağol..günde ne kadar atladın acaba?
teşekkürler canım,saat kaç sıralarında yapıyordun?saat de önemliymiş diyorlar da
:)tamam..
Bende niveanin faydasını gormedim
popo bölgemde kullandım çok faydasını gördüm arkadaşım popo kaldıran çorabı önermişti bana göre değil dedim şu an çok mutluyum sıkı kaslı yuvarlak bir kalçam var kumaş pantolon giyince çizgisi simetsik olarak düz bir halde görünüyor eskiden buruşuk olurdu bu krem gerçekten bir harika şiddetle tavsiye ederim
simetrik demek istedim orda el sürçmesi olmuş pis kalpli insanlar bu açıklama sizler için <3
Kremle filan olmaz düzgünce egzersiz yapacaksın sıkılaşacaksın .
tesekkurler :)
Cevap
28Cevap
ben geçen yaz almıştım yağ yakıcı sıkılaştırıcıydı sanırım lerzan mutlu reklamını yapıyordu hayatımda harcadığım en salakça 300 tl idi 3 kutu aldım 2 alana 1 bedava dediler annemde istedi aldık hiçbir işe yaramadı 2 sıkıştada bitiyor koca tüp 300 tl çöpe gitti yalan dolan hepsi.
arkadaşım onlar kalpazanların yaptığı iş. yok öyle bişey. bacağına sürüyosun. 1 cm inceliyor. incelir ama 10 dakikalığına. vücudun dengesini bozmadan güzelleşin. yoksa 30 undan sonra çok zorlanrsınız..
vucut sikilassa basen erisee bel incelseeee. olsaydiyla bulsaydiyi ekmisler yel ile yulaf olmus kremle olmaz o is. ter atacaksin canin yanacak kolay degil o isler oyle yoksa hic kimse istemez sarkmis ya da obez olmayi al kremi oooooh siki siki tas gibi gez
git spor yap ya bütün gün evde oturup popo büyütüp böyle şeyler arayacağına
yapıcam zaten
Vücudu sıkılaştırmanın tek yolu spordur, gerisi traşdır. İşin kolayına kaçmayın; insanları böyle kandırıyolar...
Oturduğun yerden krem sürerek sıkılaşamazsın boşuna para harcama. Sporla birlikte yararı olabilir.
Sıkılaşmasını istiyorsan krem değilde spor yapsan daha çabuk etkisini görürsün ve ben o kremlere güvenmiyorum spor en sağlıklısı bence boşuna krem falan sürme
bunlarla uğraşma bence. düzenli egzersiz yap. formda kal zaten ister istemez vucudun istediğin şekle giriyor.
spor yapmak ya da pasifjimnastik denilen kaslarını sen yatarken çalıştıran bir yontem var ben onuda çok severim tavsiye ederim ;)
yaa kardesim delimisin nesin ya onca kadınlar saatlerce spor yapıyorlar...
ssen ise oturduğun yerden krem ile sıkılaşmayı düşünüyorsun..uyuman zmaanın gelmiş senin
mekik çek ama senin için zorlayıcı olabilir, 20 tl'ye mekik aletleri var onu kullan her gün düzenli olarak 20 mekik çek. ama hiç ara vermiyeceksin. ne zaman karnında bir ağrı hissedersen o zaman düzelmeye başlıyor demektir.
bi kac gun once basladim hergun duzenli olarak yapıcam karnımda agri hissediyorum umarım duzelir ya cok canımı sıkıyo
emin ol zamanla geçer. istersen karnının bir fotoğrafını çek. sonra mekikine devam et belli bir zaman söyle karnının fotoğrafını gene çek ve farkı karşılaştır. her ay başı çekebilirsin mesela .)
iyi fikirr :)) hem farkı gormek beni motive ederr :)
:)))
Arkadasim sklasmak istiyorsan biberiye yagi harika birsey bence hic bosa krem falan alma..
Gençken kullandım ise yaramıyor hiç biri belki %1 ancak
lorealin o pahalı kıremleri belki ama forever living ürünleri sanırım sıkılaştırır.
yves rocher?
adlarını bilmiyorum olabilir
Plates her şeyin çaresi! Taş gibi olursun bende 68 kiloydum 46yım şu an diyet sonrası plates yaptım heryerime çok çok iyi geldi tavsiye ederim
sende cok kilo vermissin tebrikler :) sende de sarkma problemi olmus muydu benim alt karnim kotu durumda. evde mi yaptin platesi ?
sağol şekerim :) biraz fazla zayıf oldum ben yağ pek kalmadı ama ona rağmen alt göbek sarktı iç bacak gevşedi tişört falan giyince koltuk altının ön tarafı fırtlıyodu böyle falan platesle baya bir halloldu 1 sene kursa gittim sonraki sene evde yaptım şu an azda olsa evde yapıyorum :)
o zaman bende hemen basliyorum :)
başla başla yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
oldun canim plates hic aklima gelmemisti tsk ederim :)
rica ederim tatlım :)
Vücuda bağlıdır heralde seni vuxut isyan etmiş bırakmış salmışsa kenidini krem ne yapsın
10 yaş gençleştiren krem bulundu ! -Hasstır ordan
vücut sıkılaştırmak için ben secret age pembe vücut jelini kullandım.1 ayda 1 beden incelme sağladı onun dışında iç bir şey yapmadım kulanmaya hala devam ediyorum kesinlikle tavsiyem.
Sıkılaşmak için krem falan işe yaramaz, spor yapmalısın. Şahsen çok faydasını gördüm.
yahu sen bıldıgın ıkızınden kurtulmussun hay masallahh
+1 brooo
:D
spor yapıp sağlıklı kalmak varken sanal saçma ürünler kullanmak boş ve anlamsız
BEn göğüs sıkılaştırıcı krem kullanıyorum. Gözle görülür bir şekilde fark var tavsiye ederm. Chee markasının ürünü. Gayet hoş tavsiye ederim
Vichy ve lierac tavsiye edebilirim. kullandım ve faydasını gördüm
en iyi düzenli beslenme ve spor.
Pilates daha etkili.
teşekkürler:)krem de kullandın mı acaba?
krem diyor :p
Spordur evlat, kapılma öyle kimyasallara.
Cüzdanların sıkılaştığı kesinde :)
hangi kırem ve markası
bilmiyorum,kullanmadım ben ama merak ettim
spor yap,bol su ve yesıl cay ıc
Geçmedi ben de alacağım
yAhu krem nedir.? spor yapmak dururken
Sevgi ve saygı varsa sıkıntı yoktur.
ilerisinde selülit yapıyor canımın ici :)
spor yapın canlarım :)) krem hikaye
karın egzersizi mekik
spor gibisi yoooookkkk...
nasıl verdin anlatsana :(
yediklerimi azalttim abur cuburu az tuketmeye calistim bol su ictim ve daha cok hareket etmeye calistim. yavas yavas verdim ama kalici oldu :)
bende hızlı vermek istiyorum mecburen :(
Karın egzersizleri ile sıkılaştıra bilirsin :)
karin egzersizleri yapmaya basladim umarim sıkılasır deride sarkma var cunku :( olmazsa estetik yaptirmak zorunda kalıcam.
Yaramaz
Boşa para.
biraz işe yarıyor
Mekık çek bırak kremlerı
mekik çek bol bol
Mekik çek
yaramaz :)
Vücuda bağlı.
Mekik çek.
işe yaramaz
spor daha etkili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?