Patlamış mısır ve cips ürünlerinde tehlikeli kanola yağı kullanıldığını biliyor muydunuz?

Ben sizlerin yerinde olsam insan eli değip işlenmiş hiçbir gıdayı ağzıma sürmem. Doğa zaten fazlasıyla tüm sağlıklı besinleri veriyor. sonra ben neden hastalıklara kansere yakalandım demeyin. Önce bedeninize iyi bakın, tedbirinizi alın. unutmayın kanser gibi ölümcül hastalıklar bir kaç tehlikeli faktör ile değil yüzlerce farklı tehlikeli faktörlerin varyasyonlarıyla bir araya gelerek ortaya çıkabiliyor. Vücut aslında bunlara karşı kendini savunabiliyor fakat bir noktadan sonra bu tehlikeli besin alımlarından dolayı savunmaya artık yetişemiyor :) Vücudunuza sağlıklı doğal yöntemlerle beslenerek iyi bakın arkadaşlar. herşey doğada zaten fazlasıyla ve ucuza mevcut. beyazlatıcı kimyasal kullanılan ekmek, şeker, tatlandırıcılar vs gibi şeylerin dahil edildiği işlenmiş doğada var olmayan insan yapımı gıdalardan uzak durun. Bunları tüketerek kapitalist düzenin parçası oluyorsunuz. Bizler şehirleştikçe bunlar daha da azıyor. doğal yaşam bitiyor. en basitinden geçmişte köylerde yaşayıp doğal beslenen dedelerinize bakın şu an ortaya çıkmış olan çeşitli hastalıklar eskilerde bu kadar kesinlikle fazla değildi.

cipsleri, patlamış mısırları, vb işlenmiş gıdaları ucuza mal edecez diye insan sağlığını hiçe sayan gıda teröristleri tarafından kullanılan ucuz kanola yağının zararlarını kendiniz izleyin aşağıdaki videoda. devletin ilgili organları bunların hiçbirine önlem almıyor. Bu üreticilerin gözünü para hırsı bürümüş durumda ve kazanacakları paralar uğruna insan sağlığı hiçbirinin umrunda değil. Her ticaret yapan hep bana hep bana deyip insan sağlığını hiçe sayarsa bu ülkede nasıl dürüst insan kalacak, gıdada kime güvenecez? ben söylim doğaya güvenecez sadece :)

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Patlamış mısır ve cips ürünlerinde tehlikeli kanola yağı kullanıldığını biliyor muydunuz?