Nefes darlığı? ÇOK ÖNEMLİii! ?

Resimde parmaklarımın bulunduğu yerde ağrı var ve nefes alma güçlüğüde var ağrı salı günü göbrk deliğinin 5 6 parmak üstünden itibarendi dün o bölümde oluştu, bugünde aynı birazda boğazımın başlangıç alt kısmında ağrı var şuanki ağrıda fotoğrafta 3. Ve 1. Parmağım arasında. Devlet Hastanesine gittim salı akşamı oksijen verdiler işe yaramadı. Dün akşam özele gittim EKG çektiler doktor geldi grafikte birşey yok dedi sırtımı dinledi ciğerlerde temiz falan dedi stateskop ile kalbimin atışını dinledi ordada bişey yok dedi. Pazartesi için randevu aldım hastaneden. Ağrı sanki batma gibi baskı var gibi oluyor nefes alıp verirken oluşuyor boğazıma doğru hafifte gıcık oluşuyor öksürüyorum arada bir. İnternetten baktım hep ilk olarak belirtilerde kalp krizi gözüküyor doktorsa grafikte hiç bişey yok dedi. Sitede doktor olan göğüs hastalıkları ile ilgilenen varsa onlar yazarsa veya bu bölümle ilgilenen doktor tanıdığınız varsa yazarsanız sevinirim. Bayram olduğu için hiç normal poliklinikler açık değil ancak pazartesi günü diyorlar. Dahada bugün perşembe ve yemek yerkende zorluk gibi oluyor yardımcı olup doğru şekilde birşeyler derseniz sevinirim önemli olmasa hiç Yazmam buraya. 2 3 kez yazdım bir kaç yorum yapıldı sadece. birde biraz korktum yani belirtilerin nedeni kalp krizi çıkıyor bütün sayfalarda okudukça korktum. Nefes alırken oradan birşey çekiyorlar sanki hem
Güncellemeler
+1 yıl
Nefes alip verirken zorlaniyorum bir sure.. sanki bir ara kucuk bir bolum bulunup derin nefesi alabiliyorum. Bunu yazmayi unutmusum.