Büyük ihtimalle tel takar çünkü fotoğraflardan anladığım kadarıyla çene bozukluğun var bunu da güldüğün zaman üst dişlerinin alt dişlerinin yarısını kapatmasından anlayabilirsin
Bu arada diş yapın çok güzel öndeki dişlerinin ikisi daha buyuk falan kıskandım 😭😂😂05 Yorumla
Soran+1 yılAhahah teşekkür ederim😂 ya bence üst dişlerimin alt dişlerimi kapanmasının nedeni alt dişlerimin uzun olmasi onu da törpületsem düzelmez mi zaten fazla bir eğrilik yok alt dişlerimin uç kısmında var oda törpülense gider bence gitmez mi 😕
- +1 yıl
Ya bana kalırsa dişlerine hiç birşey yaptırmana gerek yok dişlerin çok çok ayrıntılı bakmadığın sürece dümdüz görünüyor
Ama illa daha düz, düzenli dişler istiyorum diyorsan tel taktırmalısın tedavi süresinin uzun süreceğini sanmam zaten çarpıklık yok dişlerinde
Yaşında 18-19 sa iyice kısalır tedavi süresii 😂
Soran+1 yılEn kısa ne kadar durur bir fikrin var mı 😂
- +1 yıl
Ablam 26 yaşında onunda dişleri seninkinden çok az farklı onun alltlarda üstlerde dümdüz sadece ön dişlerinden biri yamuk sırf onun için tel taktırmak istedi
Doktor 1 sene dedi ona ki bence yaşına göre gayet iyi bir süre senin tedavi süren daha kısa sürer dediğim gibi yaşın ne kadar küçükse tedavi süren o kadar kısalıyor 😂
Mesela benim 17 yaşında arkadaşım var dişleri çok yamuktu yamuk olmasına rağmen onun bile tedavi süresi 11 ay sürdü
Bu arada diş etlerinin görünmemesini istemişsin sanırım bununda sadece bir yolu var diye biliyorum lazerle diş etlerin kesiliyor güldüğün zaman sadece dişlerin görünüyor internetten videolarını izleyebilirsin 😁
Soran+1 yıl😂 bende güldüğümde sadece dişlerim gözüksün istiyorum 😂 18 yaşındayım bende bakalım ne olacak şu lazerle kesince acıyor mu acaba
En İyi Cevaplar
Hayır dudaklarında bir problem yok ama dişlerine bol bol bakım yapmalısın, fırçala sürekli. Oruç tutuyorsan bu senin için problem olmaz zaten bitti neredeyse. Tel de taktırmanı tavsiye ederim dişlerin düzelecektir. Bu arada dişçiden korkmana da gerek yok ki :D :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGünde dört kez fırçalıyorum rengini diyosan kendi öyle o yüzden beyazlatmayı da düşünüyorum 😊 ya diyorum ki dişlerim çok eğri değil bence tel taktırsam kısa sürede çıkar mı mesela 4 ya da 6 ay gibi ha bu arada ilk defa dişçiye gidicem şimdiye kadar hiç diş ağrısı bile çekmedim bir problem olmadı şimdi de kendim takıntı ettiğim için gitmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum 😁
- +1 yıl
Anladım canım galiba dişlerinin görünümü kötü ama sağlığının maşallahı var. Dişlerinin rengi öyleyse bırak öyle kalsın belki fotoğrafta öyle gözüküyordur. Fazla eğri olmasa da bir iki yamukluk var bence tel taktır sen yine de :) Bu arada hiç tel kullanmadım kullananlara danışabilirsin kaç ay olduğunu falan :))
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim yorumun için 😊
Böyle bir şeye gerek duyman saçma gene güzel dişlerin dudak meselesi ise iri gözükmesi daha iyi daha bir sexy lik katıyo :p
07 Yorumla
Soran+1 yılDudaklarım iyi yani ince değil ama bilmiyorum dişlerden kaynaklı bir tuhaf duruyor sanki bide gülünce diş etlerim gözüküyor
Soran+1 yılHa işte benimde canımı sıkan o çok uzun süre kalır mı tel
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 o zaman tel taktırır bir de alt dişlerimi tòrpületmeme 😁
Soran+1 yılİnş bakalım iyi günler 🙋
tel şart. dudaklar super.
04 Yorumla
Soran+1 yılAlt dişlerimi törpületsem yeterli olmaz mı
Soran+1 yılAma pek bir eğrilik yokki alt dişlerimin uçları yamuk sadece o da biraz törpületsem düzelir belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılKapanma bozukluğu var gibi ben tel taktirmistim. Takılabilir ama çok gerekli değil bence. Diş etlerini kestirebilirsin bana yapıldı. Ayrıca beyazlatma yaptırırsan hoş durur.
114 Yorumla
Soran+1 yılİşte merak ettiğim şey iyiki yorum yaptın 😀
Soran+1 yılNasıl kesiyorlar
Soran+1 yılAcıyor mu
Soran+1 yılKapanma bozukluğu ne
- +1 yıl
Diş etini uyusturuyorlar iğneyle. Sonra kesiyorlar manikür yapar gibi. uzun bir süre dudaklar uyuşuk kalıyor ama onun dışında hiçbir sorun olmuyor. Çabuk iyileşiyor rahat yemek yiyebiliyorsun.
- +1 yıl
Birazcık fırçalarken acıyor ama o da bir iki günde geçiyor
Soran+1 yılHiç acı ya da ne bileyim Yara falan olmuyor mu
- +1 yıl
Kapanma bozukluğu arkadaki dişlerin birbirine paralel gelmeyip öndeki alt ve üst dişler arasındaki fazla boşluk olusma durumu diyebilirim. En basit şekilde bu yani.. tel takılırsa bir lâstik veriyor doktor ve o lâstik takış şekline göre çeneni ve dişlerini konumlandırıyor.
- +1 yıl
Acı olmuyor uyuştuğu için ama bol bol kanıyor keserken. Tamponla bekletmisti benim doktorum bir 15 dk kadar kanama dursun diye. Ağız içinde çıkan yaralar gibi yara olmuyor. Belli bile olmuyor yara olduğu çok hızlı iyileşiyor sadece diş fırçalarken hassas olmak gerekiyor 1-2 gün
Soran+1 yılBen kan görmeye dayanamam ki napıcam ben ya 😑
- +1 yıl
Gözlerini kapat :D
Soran+1 yılbir an yanlışlıkla bile görsem kendi kanımı çok fena olurum bide çok alıcak zaten 😕
- +1 yıl
@Aşıkçilli trk seanda yapılan bişey fiyat olarak soruyorsanız benim doktorum para göz olmadığı için ağzıma baktı beğenmedim kesicem diş etini dedi kestikten sonra da para falan istemedi.. gayet de güzel oldu
Agiz yapin bu dislerinde cok guzel kendi disini eleltme ok temislet biraz beyazlat baska bisi yapma bence ok ayrica gerek yok tele felan
07 Yorumla
Soran+1 yılDiş etlerim gözüküyor gülünce onu ne yapıcam
Soran+1 yılAma sadece bir tarafın dişleri aşağıda ordan gözüküyor ve hoş durmuyor
Soran+1 yılYok bende porselen diş demiyorum da acaba o etlerin gözükmesin engellemenin bir yolu yok mu kı
Soran+1 yılNeyse sağol yorumun için 😊
+1 yılBir taraf daha ustte oldugu icin bence takmalisin hem alta da gerekli. Tabi doktor ortodonti olup olmayacagina karar verir
08 Yorumla
Soran+1 yılOrtodonti nedir
- +1 yıl
dişlerin çene kemikleri üzerinde estetik olarak ve görevlerini yapacak biçimde yerleştirilmesini konu alan diş hekimliği kolu.
Soran+1 yılHa biliyorum onu arkadaşım yaptırmıştı
- +1 yıl
Geçmis olsun o kadar ootu degil ben de tedavi olacagim ön taraf biraz egri benimkinin
Soran+1 yılSanada geçmiş olsun tel mi taktıracaksın
- +1 yıl
Evet. Biraz cekincem vardi ama artik yok kendimi hazirladim :)
Soran+1 yılAnladım umarım en kısa sürede istediğin dişlere sahip olursun
- +1 yıl
Tesekküler
+1 yıltirbe girme neyi var dişlerinin gayet güzeller tamam biraz bugs bunny yi andırıyor olabilir böyle daha iyi bozma asıl. güzelliğini 😡
027 Yorumla
Soran+1 yılAlt dişlerimi görmüyonmu allasen
- +1 yıl
görüyorum neyi var biraz eğri ler o kadar
Soran+1 yılTörpületiyim geçsin işte
- +1 yıl
o olabilir ama üst dişlerin e dokundurma sakın bak uyarıyorum seni
Soran+1 yılTel de mi taktırmayayım
- +1 yıl
hayır kesinlikle hem fazla bir fark olmuyor. amca kızından biliyorum
Soran+1 yılTamam o zaman napiyim bugs bunny gibi dişlerim var ama olsun artık 😁
- +1 yıl
olsun tabi doğal güzelliğini bozacaksin haberin yok
Soran+1 yılDoğalı güzel olsa bozar mıyım
- +1 yıl
üst dudağından çenenı gördüğüm kadarıyla guzelsin
Soran+1 yılAma dişlerim güzel değil
- +1 yıl
güzel göremediğin dişlerinin güzelliği umarım görmek sana nasip olur
Soran+1 yılUmarım bir gün seninle aynı fikirde olurum
- +1 yıl
dudak yapın harikulade
- +1 yıl
annem uyandı şimdi ona gösterdim gayet güzel dedi beğendi o da sen kendin ile barışık değilsin herhald e
Soran+1 yılCiddi misin 😁
- +1 yıl
evet kadının sabah sabah gördüğü ilk senin ağzın oldu 😆
Soran+1 yılİlk beni görmüş diye öyle demiştir yoksa demez 😂
- +1 yıl
ilerleyen saatlerde tekrar gösteririm bakalım ne diyecek 😅
Soran+1 yılAhahah 😂 göster bakalım bir daha görmek isteyecek mi 😁
- +1 yıl
dur bakayım lavaboda n çıksın göstereyim 😊
- +1 yıl
hani bu kızın yüzünün yarısı nerde dedi 😂😂
Soran+1 yılBu nasıl ağız demedi mi 😂
- +1 yıl
annem diyor ki ; bozmasın doğal güzelliğini , fıtratı ile oynamasın Allah ona öyle güzellik vermiş değerini bilsin dedi. 😊
Soran+1 yılUtandım 😊 teşekkürlerimi ilet annene 😀
- +1 yıl
olur iletirim 😊😊
Soran+1 yıl😊😊
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldişlerini törpületme. mine tabakasını alıp götürür.
tel olabilir02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zararlı törpületmek
- +1 yıl
mantığım öyle diyor.
Şekil verir biraz sonra parlatır belki tel de takman gerekebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılFazla eğrilik yok bence ama tel taksam uzun süre taktırır mı acaba
Soran+1 yılHerkese aynı süre taktırmıyolar diye biliyorum
Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. dudakların ve dişlerin çok güzel maşallah...
dişlerini hiç elletme, doğal gibisini bulamazsın... benden tavsiye02 Yorumla
Soran+1 yılAlt dişlerim yamuk ama 😑
Benimde ön 2 dişlerim seninki gibi biraz büyük arası çok az bişey açık diyerleri sıralı bı şekilde üst dişlerimden olması gerek alttaki dişlerin üzerine geldiği için az bişey içe yatmış😂😂 ama belli olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ne yaptırıcanı düşünmene gerek yok ortodontistler estetik çalışır zaten başlamışken hepsini yaparlar
00 Yorumla
+1 yılBak benimkşne maşallahhhh deeee 😀😀 tel taktır bence.
037 Yorumla- +1 yıl
Sana yapılacakları söyliyim
1 anestezi
2 genel kontrol
3 varsa dolgu ve kanal tedavisi
4 tel takımı
5 1 hafta sonra kontrol
Soran+1 yılAma fazla bir eğrilik yok illa tel takarlar mı alt dişlerim biraz uzun ve şekilsiz onlarda biraz törpülense düz olur diye düşünüyorum olmaz mı acaba
- +1 yıl
Doğal gülüşünün resmini yollasana. Alta işlem gerekmeyebilir diye diyorum. Üste taktırman lazım ama
Soran+1 yılNormal gülümseyince sorun yok en üstteki gibi hemen hemen ama bildiğin gülünce biraz diş etlerim gözüküyor
- +1 yıl
Tel taktır bence. Bak şimdi 3 ihtimali var ya gidip tel taktırcan 4 5 bin tlye ya da 12 tane diş tanesi 600 tl den zirkonyum kaplama yaptırcan ya da 12 dişi tanesi 400 tlye metal destekli porseşen kaplama yapıcan
Soran+1 yılTel taktırsam uzun durması gerekir mi fazla eğrilik yok Ya buna bağlı olarak Kısa sürede düzelir mi
- +1 yıl
Seninki sanırım 9 aylık tel olur. Yaa zaten sürenşn kısalığına göre teli sıkıyolar ya da gevşetiyolar
Soran+1 yıl6 ay olmaz mı ya ben 6 aydan fazla dayanamam 😁
- +1 yıl
Valla sanmıyorum. Nryse ben uyuyorum sen sorun varsa yazarsın
Soran+1 yılTamam sağol iyi uykular 🙋
Soran+1 yıl@uehdbdvgd benimkini de uzun süre taktırır lar mı acaba ya 😐
Soran+1 yıl@uehdbdvgd peki diş etlerine bir çözüm var mı
Soran+1 yıl@uehdbdvgd banada haber verirsen sevinirim o zaman
Soran+1 yıl@uehdbdvgd on beş gün Sonra buraya yorum yapar etiketlerim seni olur mu 😀
Soran+1 yıl@Aşıkçilli takip isteği gönderdim ordan yazarım ben unutursam sen hatırla 😊
- +1 yıl
Günaydın. Dil etleri için paradontax kullan
Soran+1 yılNasıl bir etkisi var ki
- +1 yıl
Düzenli kullanıldığında diş etini onarıyor. Ama apse varsa doktora görün
Soran+1 yılBenim diş elimde sorun yok ama kesilmesi lazım bir kısım
- +1 yıl
Kesersen hassasiyet oluşabilir
Soran+1 yılAma başka yolu yok
- +1 yıl
Tel taktır tel
Soran+1 yılFazla eğrilik yokki
- +1 yıl
Üstte var
Soran+1 yılÜst dişlerim düz ya alttakiler eğri
- +1 yıl
Yok yok üste taktır. Alttakiler iyi
Soran+1 yılÜstün neresi bozuk ya
- +1 yıl
Ben tavsiye ettim gerisi sana kalmış
Soran+1 yılYani ben bir eğrilik göremiyorum yok da zaten sen nereyi kastediyon ki
- +1 yıl
Ön dişler
1.5 senedir tel takıyorum 25 temmuzda çıkacak 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke senin yerinde olsam 😂
+1 yılTele gerek yok beyazlatman yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılAlt dişlerim uzun ama törpületmek istiyorum uçları düz olsun
- +1 yıl
Demek istediğim abartılı bir şekil bozukluğu yok bir ton masraf yapmana gerek yok derim
Gerek mi var bence yok :)
08 Yorumla
Soran+1 yılGülünce diş etlerim gözüküyor hoş değil
Soran+1 yılNeyin var kuzum geçmiş olsun 😊
Soran+1 yılÖlümden başka her şeyin çaresi vardır Ya umutsuz olma 😊
Soran+1 yılYok be Saçmalama ama cidden merak ettim ne hastalığın var
fircalamakla baslayabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim ya sen çok biliyon emin ol seninkinden temiz dişlerim kendi rengi öyle ne kadar fırçalarsam fırçalayayım bembeyaz olmuyor o yüzden beyazlatmayı da düşünüyorum zaten
Soran+1 yılBoş yapma ne zamandır Fırçalamayla diş düzeliyor ben neden bilmiyorum benim yamuk dişlerim de seni ilgilendirmez hadi canım
Soran+1 yılBilmediğin konuda yorum yapmış olayım diye yorum yapma sende sen kimsin de senin dedigini kaldıramayayım
Soran+1 yılDüzgün yorum yap o zaman ya da benimle tartışmaya girme
Soran+1 yılKötü bir kelime kullandın demedim yersiz eleştiri yapıyorsun
Ben Şu an tel takiyorum
023 Yorumla
Soran+1 yılYaş değişiyor mu ya
Soran+1 yılUzun süre kalır mı peki yani çok eğrilik yok Ya Kısa sürede çıkarırlar mı
Soran+1 yılNe kadara taktılar seninkini
Soran+1 yılHer yemekten sonra fırçalıyorum zaten de benim tek sıkıntı ettiğim uzun süre takmak istemiyorum mesela 1yıl falan takamam düzelmesini de istiyorum ama doktor uzun süre takmamı söylerse ertelicem sanırım
Soran+1 yılFazla içmiyorum zaten hiç içmesem de olur peki ya diş etlerinin gözükmesinin tedavisi hakkında bir bilgin var mı
Soran+1 yılbir şey daha sorayım o zaman su telin bir de iç taraftan takma gibi bişey varmış onun hakkında bir bilgin var mı
Soran+1 yılYok yani benim bahsettiğim dışardan gözükmüyor içten takıyorlar teli dişin arkasından
Soran+1 yılNeyse bayramdan sonra bakıcam artık teşekkür ederim yorumların için
Masrafli olacak senin icn
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil düzelsin yeter
Soran+1 yılTanıdık doktor var zaten
:) :) :) diş doktoru bir ayar çeker
05 Yorumla
Soran+1 yılÇeksin bakalım da inş canımı yakmaz
Soran+1 yılBeni kandırma 😂
Soran+1 yılİnş öyle olur ne diyim 😁
+1 yılDudakların çok dolgun :)
00 Yorumla
+1 yılDoktorlar bakar icabına
00 YorumlaFena değil beğendim 🥰🥰
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tel ihtiyac gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAlt dişimi törpületsem düz olmaz mı
+1 yılDoğal kalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılGülünce diş etlerim gözüküyor ama hoş değil
- +1 yıl
Olsun dogal kalsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay at ağızlı vay :D
034 Yorumla
Soran+1 yılTamam yani dişlerim düzgün olmayabilir ama ağzım da büyük değil yani lütfen 😂
Cevap sahibi+1 yılatın küçüğü midilli var :D vay midilli ağızlı vay :D onun ağzı az daha küçük sanırım :D
Soran+1 yılNiye öyle diyosun ki yani illa ağzımı bir şeye benzetmen mi gerekiyor 😂
Cevap sahibi+1 yılyok be :D bizim mustafa diye ark vardı :D onun ağzı da senin ki gibiydi :D çocuğa at ağızlı diye kızardık :D o aklıma geldi :D
Soran+1 yılBak sen nenim ağzım nasılmış ki
Soran+1 yılBenim*
Cevap sahibi+1 yılbana değil sevgiline sor ağzınıyın nasıl olduğunu :D o ilgileniyor malum :D herneyse iyi diyim yorum yok :D
Soran+1 yılSevgilim yok Olsa da ağzımı ne yapsın be 😂
Cevap sahibi+1 yılağız ne yapılır :D öpülür o zaman yoğun ilgi halinde olur sevgilin ;) o zaman ağzıyın dişlerin DNA analizini bile yapar sevgilin :D sevgili yapınca sor :D neyi var ağzımın diye ;)
Soran+1 yılAman yok kalsın ben hiç sevgili felan yapmayayım en iyisi 😂
Cevap sahibi+1 yılniye sevgili yapmaycaksın :D at ağızlı der diye mi korkuyorsun :D
Soran+1 yılHee ondan korkuyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıldüşünsene :D al aşkım kesme şeker ye diyor :D neden diyorsun ona :D o da sana at ağızlısın ya atlar şekeri sever diyor :D ulan vurun mu öldürün mü felan :D
Soran+1 yılKomik değil 😒
Cevap sahibi+1 yılgerçekler acıdır ;) her neyse :) dişlerin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :)
Soran+1 yılbir daha ağzımla dalga geçme 😀
Soran+1 yılİnş düzelir dişlerim 😊
Cevap sahibi+1 yılbenim dalga geçmem önemli değil :) seni sevecek insan seni bu halinle sevdikten sonra gerisi önemli değil :) seninle mutlu olacak olan o :)
Soran+1 yılBeni seven de böyle sevsin artık 😂
Soran+1 yılBen at ağızlıyım seviyorsan böyle sev dicem 😂
Cevap sahibi+1 yılaynn öyle :D kesme şekerini yanında getirsin :D
Soran+1 yılŞaka bir yana bunu bana sevdiğim biri dese döverdim 😂
Cevap sahibi+1 yılhaha :) olsun her dişini fırçalarken aklına gelirsem gülersin artık :D
Soran+1 yılSus Gizlisin diye bunları diyebildin zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılgizli olmayı seviyorum :) ağırlığım kadar altında verseler kim olduğumu kimsenin bilmesini istmem :)
Soran+1 yılE tabi açıktan böyle rahat istediğini demek kolay değil 😂
Soran+1 yılAçıktan at ağızlı da diyemezsin 😂
Cevap sahibi+1 yılbeni tanısan böyle demezdin :) ben insanın yüzüne herşey diyebilecek tipim öyle beladan korkmam :) hani vardır ya bazı tipler lafını çekmeyen insanın yüzüne açık açık konuşan kızarsa insanın yüzüne ana avrat küfür edip kavga eden o tip bir insanım sadece küfür etmeyi sevmem o kadar :)
Soran+1 yılPeki neden gizli takılıyorsun hep mi böylesin 😂
Cevap sahibi+1 yılgenelde :) insanların gözünde şımarık bir tip olarak bilinmek istmem :)
Soran+1 yılİyi öyle olsun bakalım 😀
Cevap sahibi+1 yılnese ben kaçar :)
Soran+1 yılBiri daha bana at ağızlı demişti onu hatırladım şimdi 😂
Soran+1 yılNeyse iyi günler 🙋
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım