Diş teli taktırmak istiyorum ama süreç nasıl ilerler nelerle karşilaşcam hiçbir fikrim yok. Bunları edinimlemiş ve yol gösterebilecek kişi/kişilerin yardımına ihtiyacım var.
Yorumlarıyla destek verenlere şimdiden teşekkür ederim, seviliyosunuz🤗😊
Diş teli taktırmak istiyorum ama süreç nasıl ilerler nelerle karşilaşcam hiçbir fikrim yok. Bunları edinimlemiş ve yol gösterebilecek kişi/kişilerin yardımına ihtiyacım var.
Yorumlarıyla destek verenlere şimdiden teşekkür ederim, seviliyosunuz🤗😊
Diş teli inanılmaz sabır istiyor sert ürünler yiyemiyorsun bir süre sadece sıvı gıda alıyorsun daha sonra bunların bakımı var o da çok zahmetli ilk süreç de ağrı da olabiliyor. Ama günün sonunda enfes bir dişe kavuşabiliyorsun
Süreç çok mu uzun sürüyor ayrıca , mesela arada tel kırılması oluyormuş bu Bi risk oluşturur mu
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!önce tel takacaklar sonra lastik plak vs en kolayı tel kısmı en kötüsü plak ben kullanmadım doğru düzgün sen dokturunu dinle shshss
Ya şimdi nasıl olcak? Ve ilk takıldığında ne kadar süre katı besinler tüketilmiyor
@n123_ minnettarım sana gerçekten ağzına sağlık sayende biraz daha kafamda oturdu bazı detaylar ağzına sağlık , çok sağol vaktin varsa sohbet edelim mi biraz
Bir yıl diş teli takarsın
Devlette sıra var oteller yapiyor sanirim.
Özelde taktırcam zaten de sadece süreç nasıl ilerliyor ve ortalama ne kadar sürüyor, Bi de tel kırılması da olabiliyormuş o da tırmanma neden oldu
İki yıl
Hiç tavsiye etmem
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş