Aynı ameliyatı bende oldum bir iki gün o kanama olur hiç zorlama kendini soğuk yere çıkma sıcakta da durma mesela gülmemeye falan dikkat et çünkü daha fazla kanayabilir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorma ya bisey yerken bile baya kaniyor cene kaslarini hareket ettirince direk tamponlar burnun icinde oynuyor. Bugun 2. Gun ve cok fazla kanamadi agrisi da azaldi. Kac gune iyilesir burnum?
Tamponlar çıktığında canın biraz yanacak tamponlarin düşme gibi bir ihtimali yok ondan dolayı korkma 1 2 aya şişlik iner mümkün olduğunca güneşte gezme sakın ayrıca klima altında da durma
kardeşim bende ameliyat oldum estetik olarak 1 yıl oldu senin burnun 2 ay şişmiş kalır daha birşey belli olmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Estetik daha farkli. Benimkine icten mudahale ettiler ve iyilesme sureci daha hizli. Estetikte ise distan ve o yeni burunun yuze oturmasi zaman aliyor yuzde sislikler ve morluklar devam ediyor
dostum en estetikve kemik kayması ameliyatı oldum biri içten biri dıştan olmak üzere estetik doktoru ve kulak burun boğaz doktoru ameliyata girdi şişlik konusunda haklısın :)
En İyi Cevaplar