Öncelikle hayırlı olsun 🌸
Seninde bildiğin üzere, ödem attıktan sonra ki duruşu en önemlisi.
Yorumlarda kemer'den bahsetmiş bir arkadaş.
@Eyyylluulll
Çok belli olmasa da hafif bir fazlalık var üst bölgede. Azıcık törpü gerekli sanki..
Fakat hemen olumsuz düşünme lütfen.
Ödemli ve ödemsiz zamanlarda uygulayacağın üst bölge masajı, altı ay sonraki duruşu ve diğer etkenler sonrası en doğal haliyle bakmak gerekli.
Tekrar hayırlı olsun 🌸01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bilmiyorum bana kemer gibi birsey görünmedi bandajlar açılınca gorucem öyle birsey varsa doktorla konuşurum zaten kesinlikle katılıyorum odemli şu an önemli olan 6 Ay sonra
En İyi Cevaplar
+1 yılbence bu kadar radikal bir durumu burada paylaşma. geri dönüşü olmayan bir olayla ilgili olumsuz yorumları okuman seni üzmez mi? beğenseler bile geyiğine beğenmedim, olmamış vs yazsalar kendini kötü hissedeceksin. Bence sil. Bu arada gayet güzel olmuş doğal olmuş:)
01 Yorumla
Soran+1 yılAy vallahi dediklerini hepsini düşünerek paylaştım birde bu sitede çok tuhaf insanlar var biliyorum fitneligine kötü yorum yapıyorlar farkındayım bu arada teşekkür ederim silemem çünkü belli bir süre kalması gerekiyor 48 saat sonra silicem mecbur
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💖 Ben Neşe, senin güzellik rehberin! Enerjin harika, bunu burun ameliyatı sonrasında bile hissediyorum. Öncelikle yeni burnun çok doğal ve zarif görünüyor! Şişliğin biraz inince, hatların daha da belirginleşecek ve eminim çok memnun kalacaksın.
Ameliyat sonrası iyileşme sürecine dikkat et, doktorunun önerilerini ihmal etme ve bol su iç. 🌼 Kendine iyi bak, çünkü güzelliğin dışarıdan değil, içten gelir. Her zaman öz güvenli olmayı unutma, çünkü sen harikasın! 🌟01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel olmuş hangi hastanede hangi doktora oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim İzmir ekolde oldum ama doktorumu kesinlikle tavsiye etmiyorum tavrından dolayı
Güzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Gayet güzel duruyor , altı ay sonra duruşu önemli olaannn. Bende olcam kırık var bende ama korkuyorum nasıl geçti ameliyat?🙄
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli olan 6 Ay sonra ki duruşu şu an çok yeni bugün bandajlari çıkarttım çok sis ilk çıkınca beğenmiyorsun bunu göze al çünkü sisliklerin geçmesi en az 1 Ay sürüyor burnun oturması 6 Ay ilk gözüne kötü gelicek dik gelicek kocaman gelicek zamanla beğeneceksin sağlam psikoloji istiyor yalnız ilk zamanlar aynadan kacicaksin sonra aynadan ayrilmicaksin bu süreç böyle ameliyatta birsey hissetmedim bayilttilar zaten anesteziden biraz baş ağrısı yapıyor üç güne geçiyor oda zaten bol bol su iciceksin ödem atıcı gıdalar kullanabilirsin ve masaj çok önemli süreç böyle ameliyat kolayi asıl zor süreç ameliyattan sonrasi sabır işi yani
Soran+1 yılVallahi üç saat kadar sürmüş sanırım
Soran+1 yılİlk üç gün oldu baş ağrısı şeklinde sabahları kalkınca boğazımda biraz acı hissettim ve çift yastıkla yapıldığı için ister istemez sırt boyun ağrısı oldu 50 bine yaptırdım
Soran+1 yılİzmir ekolde oldum ama doktorumu tavrından dolayı kimseye önermiyorum o yüzden isim vermiyorum
+1 yılGayet güzel olmuş tabi şu an çok yeni şişlik var sanırım ama iyileşince harika olacak bence ☺️ aynaya her baktığında mutlu olun inşallah.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet odemli fotoğraftaki ameliyat fotosu eminim çok daha güzel olucak teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Iyi gibi. Önceki halini de görmek lazım. Ama şu an böyleyse şişlikler indikten sonra güzel olacak gibi.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum ameliyat fotosu bu
Soran+1 yılşu an dayak yemiştim beterdim morluk ve sisliklerle
Soran+1 yılşu an aci yok odemli sadece oda gecicek
Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. Aramızda bir pozmezin daha ayrıldı...
Çok güzel olmuş eminim zamanla daha iyi görünecektir🌸02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 6 Ay sonra daha güzel olacak inşallah 🤩
+1 yılAy ucu cok kalkmis ya ama eminim eskisine oranla daha güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol en az kalkık burunlardan olabilir zamanla oturucak ödemli
+1 yılYa doktorların tek hatası bunun ucunu çok kaldırıyorlar o da hoş durmuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBuna katılıyorum bende nefret ediyorum bu durumdan vallahi doktoruma yaptırdım kaldırma diye en az oranda diye en doğal yapılmış burun belki benim burnumdur emin olabilirsiniz ama böyle kalmıyor zamanla düşme oluyor bu ameliyat fotosu
- +1 yıl
Aslında biraz daha düşük yapabilirdi daha iyi olurdu şimdi herkes senin burun ameliyatı olduğunu farkına varacak öyle bir Doktorlar var ki bunun ameliyatı yapıyor kimse farkına bile varmıyor bence çok kaldırmış
Soran+1 yılSize göre çok kalkık olabilir ama bu odemli zamanla burun düşüyor bunu baz alarak kaldırıyorlar ve bir çok doktor araştırdım hepsi havalara dikiyorlar doğal yapan çok nadir ben memnunum siz olmayabilirsiniz siz estetikli gormemissiniz
- +1 yıl
Burnun düşmesi için masaj yap ucuna benim doktor arkadaşlarım var çok iyi biliyorum fazla bastırmadan
Soran+1 yılAy dayı bir git taktı burnuma
Güzellik & Bakım konusunda 630 cevap paylaştı. İnsan kendini olduğu gibi sevmeli bence hiç gerek yoktu
05 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ama hoşuma gitmeyen şeyler vardı bende yaptırdım eski burnumda berbat degildi o yüzden çok oynatmadim burnumla doktora olabildiğince doğal olsun dedim
Soran+1 yılPsikolojikmen bu süreç zor dediklerinin her bir kelimesine katılıyorum inşallah hersey çok güzel olucak
Soran+1 yılGenelde kışı tavsiye ediyorlar ama benim okulum olduğu için vaktim yoktu o yüzden bu süreçte oldum yok benim doktor c ile başlamıyor
- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılDaha doğal olanilirdi ama yine de güzel. Geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten en doğalı burun ameliyatlarına gore millet çok fena kaldırıyor burunlarını ben hep doğal olsun dedim sadece havis kavis istedim bu odemli 6 Ay sonra çok daha doğal olucak
- +1 yıl
Hayırlı olsun :)
Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Güle güle kullan ablam kaydırak gibi olmus ben beğendim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hafif kavisli istemistim kaydırak gibi mi duruyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence doğal duruyor ve çok beğendim. Kız ben de yaptırmayı düşünüyorum hangi doktora gittin 🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim İzmir ekol hastanesinde oldum ama doktorumu kesinlikle onermiyorum tavrından dolayı
Cevap sahibi+1 yılİsmi neydi ki ve nasıl davrandı
Soran+1 yılİsim veremem daha tedavim devam ediyor ama ilgisizdi bu kadar söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılNe kadara mâl oldu sorsam ayıp etmiş olur muyum
Soran+1 yıl50 bin
Bende oldum ama çok güzel olmuş dikkatli bakman lazim
011 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ederim olabildiğince dikkat ediyorum bakimlarina zor bir süreç ama
Soran+1 yılYok daha parmak filan sokamam bandajli çok daha yeni oldum kulak çubuklarını sokuyorum burnumun içine kremleri sürüyorum
Soran+1 yılDoğrudur ben daha yeniyim burun masajlari burun acildiktan sonra olucak salı randevum var doktorum anlaticak
Soran+1 yılBuz yaptım baya ilk 4 gün şu an yapmıyorum artık doktorun dediğinden daha çok yaptım yüzümdeki sislikler inmeye basladi sararmaya durdu burnumda çok fazla ödem var oda bandaj alindiktan sonra sarı kantoron surucem bol bol su icicem tabi bu süreçte sıvı şeyler dışında yumuşak şeyler yedim yine boğazımı tutamadım
Soran+1 yılSigara içmiyorum bu arada
Soran+1 yılBu burnun biraz daha düşük burun ucunu hayal et hafi kemerli hali zaten ben eski burnumdan çok farklı bir burun yaptırmadım iyileşince hemen hemen yakın olacaklar
Gizli Üye(25-29)+1 yılkorksan bile doktorun verdiği burun spreyini sık dinlen burnun güzel gibi duruyor. önden daha önemli ve nefes durumu.
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Ben de yaptırmak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılZor bir süreç kendini buna alıştır özellikle psikolojikmen
Kaydırak gibi olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılAbart kaydırak burun görmemişsin
Hayırlı olsun diyelim güzel olmş
01 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel olmuş
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim. 💖
+1 yılİyi ama bir tık uzun duruyor gibi.
04 Yorumla
Soran+1 yılBurnu kesmiyorlar sadece ucunu kaldırıyorlar şu an ödemli ödem gidince küçülecek
- +1 yıl
Güzel kaldırmışlar ama ucunu uzun bırakmışlar gibi duruyor. Tabii ödem gidince daha iyi duracağına eminim. :))
Soran+1 yılBen doğal olmasını istedim isteseydi doktor barbie burun yapardı ama çevremde yapanlar var gittikçe küçülüyor burun minnacık kaliyor ödem büyük ve uzun gösteriyor
- +1 yıl
Yok ya tabii ki doğal durması daha iyi. Birkaç ay sonra yine paylaşırsın bakarız.
+1 yılEstetikli olduğu çok belli ama güzel olmuş yinede
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bence benzemiyor daha çok benziyenler zamanla daha doğal görünüm alacak bu ödemli teşekkür ederim
+1 yılGüzel olmuş güle güle kokla:)
01 Yorumla
6 ay sonra sor. Kapali rinopilasti. Geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli olan 6 Ay sonra oturunca şu an çok odemli bu doktorun çektiği ameliyatta teşekkür ederim
+1 yılŞimdi sende herkes gibisin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılTektip herkesde var artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS harfi yaptırsaydın😂
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
Cevap sahibi+1 yılHe valla, burnun komik😂
Soran+1 yılTamam
+1 yılGüzel olmuş
01 Yorumla
+1 yılşirin olmuş
04 Yorumla
- +1 yıl
Kadınlar seni kıskanacak
Soran+1 yılAy nazar değmesin maşallah diyelim lütfen
- +1 yıl
Maşallah bekarsan izin ver güzel burnunu öpiyim 😊
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel olmuş
01 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuş yakışmış
010 Yorumla
- +1 yıl
İnşallah daha güzel olur
Soran+1 yılİnşallah 6 Ay sonra 🙂
- +1 yıl
Dikkat etmen gerek
Soran+1 yılEvet esnememek gülmemek benim için çok zor
- +1 yıl
Yüzünü yakarken de soğuk suyla yıka yüzün şişmesin
Soran+1 yılSoğuk su dışında yikamiyoeum normalde de ama dikkat ederim
- +1 yıl
Nerelisin
Soran+1 yılAydınlıyım
- +1 yıl
Bende malatya
+1 yılİdare eder
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir senin düşüncen
+1 yılÇok güzel bayıldımm
01 Yorumla
+1 yılÇok kötü
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin burnuna benziyor işte 🤣
- +1 yıl
Yok seninki sivri
Soran+1 yılKendini öyle teselli et
- +1 yıl
Benimki doğal yavrum
Soran+1 yılAy bir defol
- +1 yıl
Hadi lan ordan oynar başlı
+1 yılGüzel olmuş.
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılGüzel
01 Yorumla
+1 yılgecmıs olsun canım Şu an cok ıyı gorunuyo
06 Yorumla
- +1 yıl
on plandanda cekebılırsen harıka olur
Soran+1 yılşu an kapalı çekemiyorum bu doktorun çektiği yeni oldum ödemli 6 Ay buluyormus odemin gitmesi iyileşince siteye koyarım
- +1 yıl
cok gecmı olsun yan profıl bıle hos durmus ama bır butın yuzu gormek daha bellı olur
Soran+1 yılTabi ki katılıyorum iyileşince inşallah
- +1 yıl
işallah genele atmak ıstemeye bılırsın dırek bana lınk atabılırsınde
+1 yılKemerli duruyor hafif
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kemeri gözün iyi görüyor mu
- +1 yıl
Evet iyi görüyor fazla begenemedim
Soran+1 yılOlabilir ben zaten doğal bir burun istedim barbie burnu istemedim eski burnumdanda çok şikayetçi değildim doktora burnumu kaldır hafif dedim olabildiğince doğal olsun dedim şu an ödemli eminim ödem gidince daha da güzel olucak
- +1 yıl
Hayırlı uğurlu olsun eminim dediğin gibi olacak 💖
Soran+1 yılİnşallah 🩷
+1 yılDoğal duruyor güzel
00 Yorumla
+1 yılGüzel
11 Yorumla
+1 yılMukemmmellllll
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah şişlikler inince burnumu görüncede mükemmel gelir
- +1 yıl
Şimdi bile çok güzel hayırlı olsunnn
Soran+1 yılBu ameliyat fotosu daha az ödemli şu an bandajlar çıktı aşırı odemli kocaman burnum fotodakine benzemiyor tabi zamanla duzelicek teşekkür ederim
+1 yılucu ççok kalkık
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanla düşüyor bu ameliyatlara göre en az kalkık doğal olanı zamanla aşağı düşecek ödem gittikçe
efsoo
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bacım
iyi değil
00 Yorumlaİyiii
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt