Benimde ayrık ama sadece ortası ve bende çok rahatsızım tüm yöntemleri doktora sordum
dolgu düşer zamanla dedi
tel dedim tel takarsak alt dişlerle üst dişler tam oturmicak orası kapanınca dedi
birde kaplama var ama onun için bana 2000 tl fiyat sundu ve öndeki dişlerimi kesmesi gerekiyodu. doktor kendi bile bence yaptırma dedi yani burda gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaş tel falan demiş ama sen doktora sormadan bişey bilemezsin çok çözümü var gibi dursa da bazen olmayabiliyor. yani diceğim şu ki doktora gitmelisin en net cevabı sana o söyler inşallah gönlüne göre olur herşey:)
tesekkur ederim insallah seninde 😊😊
Diş teli düşün ve ne kadar uzun sürer diye de tedirgin olma.. Kötü olmuyor okadar da hem sonunda korkusuzca güzel bir gülümsemeye değer diye düşünüyorum 😊
Git dis teli taktır bu kadar yakınacagına, cözümü olan bir problemin var.
fiyat benim icin önemli yoksa gitcem
her diş kendi bölgesini ilan etmiş orta çağdaki derebeyliklere benziyor
malesef ve sende bunla dalga geçecek kadar beyinsizsin
benzetme yaptım eğer dalga geçseydim zaten engellerdin :) neyse gülene kadar güzelsin uzun süreli ortodonti tedavisi görürsen düzelir senin kafa biraz sonradan çalışıyor herhalde
Cevap
8Cevap
Aslında o kadar kötü durmuyor ama içine çok batiyorsa diş teli de şart ve bence dis teli kullananlar çok sempatik tatli geliyor bana
Kendinden iğrencek bir durum yok kötü değil ama çaresi de var sonuçta yaptırabilirsin bu kadar kafaya takma
e artık bunlar çok kolay düzeltiliyor ki kafana takacak başka sorunların olsun
Evet kötü görünüyor. Ortodonti tedavisine ihtiyacın var.
Duzelmeyecek problem degilki kafana takma. Tel taktir
İlerde zengin olicaksin koca kari lafi asdakskm 😊😊
Tel taktırabilirsin ya da lamina ile ayrıklıkları kapattırabilirsin. Kötü durmuyor geçmiş olsun
Tel takarak duzeltebilirsin ablacim. O da sadece aradaki mesafeler icin. Cok bir islemin yok yani.
Dis teli falan taktirmayi doktora girtmeyi. dusundunmu
ne kadar süre takarim o cok korkutuyor beni ve fiyati ne kadar bilmiyorum bu yuzden
Hmm bence nekadar kalacağini kafana takma omur boyu mu boyle yasiyacan. hem bide bence guzel disleerin
yani cevremdeki herkes fazla goze batan birsey degil diyor dikkat etmeyenlerde var ama iste kafama takiyorum tesekkur ederim 😊
Rica ederum takma fazla kafana oki daa
diş uzmanına gidip çözüp bulabilirsin dert değil ki bu
doktora git tel taksın
doktora git rahatsız oluyorsan
Baya kötü ya diş teli takdırsan.
Tel tedavisi görmelisin kesin ve net çözüm
Kötü değil ki
gercekten mi yoksa moral vermek icin mi 😂😂
www.google.com.tr/search güzelliğe engel değil
Tel takabilirsin
Yaş 15 15 15 15 :D
ne diyosun be
Diyo ki yaşın küçük çenenin oturmasını bekle.
tel taktır
yaş 13
Tel kullan
Tel taktir
normaller takama
Tel taktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar