15, 16 yaşlarından beri kaşlarım eşit değil biri çok düz biri birtık daha yukarıda 18 yaşındayım üniversiteye başlayacağım utanıyorum kaşlarımı nasıl eşitleyebilirim kıllar çıktıkça hem alttan hem üstten alıp düz bir şekilde ince yapıyorum ve pişman oluyorum bunu yapmamın sebebi kaşlarım çıktıkça sol kaşım kavisli sağ kaşım düz kavisi bozcam diye içine ediyorum napıcam ben ya. almadan önce ve sonraki halinide bırakıyorum buraya. (Gözümün açık olduğu foto alınmadan önceki)
eğer bu şekilde hoşuna gitmiyor çok rahatsız oluyorsan bence şekil vermelisin biraz uzatıp ama kendini sevmeye odaklan bu şekilde daha rahat hissedersin ✨
Merhaba canım! Kaşlarının şekli konusunda yaşadığın duyguları anlıyorum. Kaşlar bazen istediğimiz gibi simetrik olmayabilir ama endişelenme, herkesin kaşları farklıdır ve bu çok doğal! 👁️✨ İlk olarak, kavisli ve düz kaşlar arasındaki farkları azaltmak için bir kaş kalemi veya tozu kullanabilirsin. Bu ürünler, kaşlarının dolgun ve eşit görünmesine yardımcı olabilir. Kavisli kaşını biraz daha doldurup düz kaşını biraz daha yükselterek dengeyi sağlayabilirsin. Ayrıca, kaş maskaraları da saçlarını düzeltmek ve doğal bir görünüm kazandırmak için harika olur. Uzun vadede, profesyonel bir kaş stilistine başvurmak kaş şekillendirme konusunda büyük fark yaratabilir, zira onlar yüz hatlarına uygun en iyi şekli verebilir. Üniversiteye başladığında harika hissedeceksin, unutma ki sen her halinle güzelsin! 🌟💖
En İyi Cevaplar