Yaklaşık 2.5 ay önce başımdan kötü bir olay geçti ve çok korkup stres yaşadım o günden beride sürekli bir denge bozukluğu var ve kendimi dengesiz mişim gibi başım dönüyor gibi hissediyorum hiç yere düşmedim ya da bayılmadım böyle birşey yaşayıp geçirmiş olan var mı? Hiç geçmeyecek gibi geliyor psikolojik olabilir mi tüm hayatımı etkiledi tecrübesi oalnlar varsa lütfen paylaşsın !
Sürekli baş dönmesi olan var mı böyle birşey yaşamış olan?
sen doktora gitmişmiydin ve sürekli mi vardı ara ara mı oluyordu sende bende sürekli var diyebilirim ramazanda etkiledi orcumu bırakmadım belki birazda ondan dolayı daha fazla olyuor sanırım
Ben de yaşadım benzer bir durumu. Durduk yere çarpıntı, baş dönmesi, bayılma hissi oluyordu. Gitmediğim tıp branşı, yaptırmadığım test kalmadı. Hepsi temiz çıkınca rahatladım. Zamanla da azaldı.
@guapagırl Ben vertigodur diye korkuyorum hiç bitmicek gibi geliyor ama araştırdığım kadarıylada vertigo da yurumekte bile zorlanıyorlarmış benimkisi öyle değil oruclu olduğum halde zorda osa işe gidip gelebiliyorum yani
2013 e girmeye birkaç gün kala evde fenalaştım. Ondan sonra başladı, 3 4 ay oldukça zordu. İlkbaharda yatışmaya başladı. Yazın panik atağı geçirmedim. Etrafında sana destek olup kafanı dağıtacak, rahatlatacak birilerinin olması çok işe yarıyor.
şu an için ramazan ayının bitmesine kenetlenmiş durumdayım aman gecici olsunda 2 aydır katlaıyorum bu sıkıntıya biraz daha katlanırım yeterk ibu durum kalıcı olmasın
Ramazandan önce oldu ve 6 kg verdim 2 ayda antreman felan yapan birisiyim normalda fitnes felan ama 2 aydır hayatımın en kötü zamanlarını geciriyorum çöktüm resmen
Farkıdnayım ama şuanda inan onu yapamıyorum bçünkü biranda güçsüzleştim vs spor yapamdım onunda inanılmaz moral bozukluğu var üstüne ramazan ayı geldi oruc tutuyorum toplamdada 6 kg verdim hepsi üst üste geldi yani
çok iyi anlıyorum. brileri ağrı acı rahatsızlık yaşarken dışardan konuşmak daha kolaydır. bunu da çok iyi biliyorum. fakat cidden biz kendimizi zorlamadan hiçbişey kolay kolay değişmiyor. ne doktor bir işe yarar ne başkaları. kendine biraz zaman tanı. sonra da toparlanmaya bak. umarım iyileşrsn tez zamanda geçmiş olsun.
En İyi Cevaplar