Sürekli sersemlik ve baş dönmesi hissiyatı yaşayan oldumu?

3 ay önce bi panik atak gecirdim ambulansla hastaneye kaldirdilar ilk ataktan 3 gün sonra baş sersrmliği dengesizlik bilinç bulanikligi sanki başka bi dünyadaymışım gibi hisler ile başladı bende. 4 kere norolojiye gittim 2 kere beyin mr cekildi. 4 kere kkb ye gittim birsey yok kulakta dendi. 1 kere dahiliye gittim b12 ve d eksik cikti tamamladim gecmedi. 1 kere beyin sinri cerrahi. 1 kere fizik tedavi. 1 kere göz 1 kere uroloji her bolume gittim 3 ayda hepsi psikolojik dedi bakilmayan hormon kalmadi vucudumda.3 aydır bu şekildeyim;
Yataktan çıkmama isteği.
Önceden yaptigin seylerden zevk alamamak.
Gunduz işimi zor yapiyorum isten geliyorum saat 5 te aksam 8 de yataga girip sabaha kadar uyuyorum. Uyuyunca sanki beynim rahatliyor.
Surekli bas donmesi hissi, sürekli sersemlik hissi, telefonla birsey arastirirken veya internette sosyal medyada dolaşırken zevk alidigim seylerdrn artik zevk alamiyorum. Sanki kafam ufak ufak sallanıyor hissi bazen delirecekmis aklimi kaybedecekmis gibi oluyorum işimden olmak uzereyim. Televizyon izleyemiyorum hemen sıkılıyorum odaklanamıyorum. Hemen sıkılıp sanki beynim patlicak gibi oluyor. Ayni sekil yururken bir anda bacaklarim gucsuzlesiyor psikolojik olduguna inanasim gelmiyor insan diyor kesin bi hastalik var... hayattan biktim hastanelere yatirin diyorum beni. Ilac tedavisine basladim 1 hafta oldu paxera iciyorum. Terapi al dedi psikiyatri doktorum hic umudum yok ben hala psikolojik olduguna kendimi ikna edemedim. Vucudumun bazi yerleri seyriyor bogazimda sanki bisey varmis gibi surekli ıhghiihh deyip duruyorum. Sesim degisiyor arada agzim kuruyor. Vs vs bas agrisida cabası ara sıra ne yapacagim bilmiyorum. var mı boyle psikolojik sorunlar yasayipta atlatan?
Sürekli sersemlik ve baş dönmesi hissiyatı yaşayan oldumu?