YETER ARTİK NASİL ZAYİFLAYACAGİM?

Artik yaşama sevincim yok oldu. O kadar sıkıldım bunaldım bu halimden! Yani ben kizim diye ortada geziniyorsam diğer kizlara hakarettir inanin ya!
Hikayem şöyle başliyor. 21 yaşinda 1.63 boy (belki daha fazla), 70 kilo (resmen 70!!).. Genetik olarak sanirim anneden gelme bir popo basen genişliği var. Doğrusu kilonun çoğu bel altinda diyebiliriz. Diyebil"DİK" Eskiden!! Çünkü artik afedersini g*t göbek simitler aldi başını gidiyor! Önceleri (1,2 sene önce) en azindan göbeğim olmazdi, olurdu ama belli olmazdi. Şimdi bariz benden önde gidiyor sağolsun. Tamam ben hep, kendimi bildim bileli balik etli veya kiloluydum. Ama şu aralar işin geçiştirilmeyecegini anladim.
Gelelim yemek kismina;
Yeme düzeno yok, kabizlik var, azla doymak yok, çokla rahatsiz olmak var. Spor katiyyen yok, kiç buyutme var. Ne yaparim, ne yer icerim, nasil kilo verecegimi beynime inatla sokarim, kendimi nasil alıştiririm hiçbir sey bilmiyorum. Çünkü daha önce defalarca denedim, defalarca yenildim. Bana bir hâl çare arkadaşlar. İnanin durum ciddi. Hissediyorum hayat enerjim sifir. Evden disari cikmak asla istemiyorum. Vücudum zaten kilo almaya müsait, cikmazdim rica ederim yardim edin...
YETER ARTİK NASİL ZAYİFLAYACAGİM?