1.58 boy 37 kilo hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Adet olmami engelleermi bu durum sizce
Adet olmami engelleermi bu durum sizce
Etkiliyor hele kilo veripte dustuysen tamamen kesiyor bende kesildim çünkü
Evet benimde kesildi simdi biraz kahverengi akinti daha sonra kan geldi ama cok az acaba olmayami basladim anlam veremedim sendede boylemi oldu? Birde doktorami gittin gittiysen hangi bolume gittin
Aynen kadin doguma gittim 3 ay bekledikten sonra ilac verdi tarlusol diye. Sonra siyah leke geldi ilk defa sasirdim hatta sonradan nrmale dönüyor ama kac kilo ya düştün
Tatlım ben 2 ay olmadiktan sonra daha yeni oldum kahverengi akinti gelmeye basladi ardindan kan ve daha sonra yine kahverengi akinti geliyor yine kan ve son olarak koyu kahverengi bir akinti geldi 2 ay olmadigim icin pis kan disarimi atilmaya calisiyor anlayamadim adet oluyorum gibi sonra kahverengiye donusuyor tekrsr kan oluyor falan anlam veremiyorum
Tamam normaldir duzelir olmussun ya ona sukret
cok tesekkurler
Hala adet olmuyor musun :o yok artık kaç yaşındasın?
Ayyy ne ayiiiiip
Etkiler
Cevap
2Cevap
çok zayıf biri olarak kesinlikle etkiler
vücut cünkü destek bulamaz
ilerleyen zamanlarda düzene girecektir ama sen de en azından bir 40 olmaya çalış
Doktora gitmelimiyim sizce adet olmadigim icin kilo verdigimden beri olamadigimi farkettim yasim daha genc ama bilemiyorum
yani ben 6 ay olamamıştım. dr a da gitmedim bünyeden kaynaklandığını biliyodum. stresli olduğun zaman beslenmen zayıfladığı zaman otomatikmen etkiliyo adet olma olayını. hergün sabah akşam pekmez iç canım. ve yedklerne biraz dikkat et. baktın yine olmuyo bir dr a görün
Tesekkur ederim
Kiz nasil boyle zayif kaliyorsun nefes alsam kilo aliyorum 😄😄😄
Engeller vücut normal çalışmıyor olabilir
Bİr Jinekoloğa gidin bence
Ah hic bakilmazsin die dusunuyorum
yaş?
19-18 diyeyim
İskeletor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar