Bacaklarımı seviyorum pantolon giydiğimde ama şort giydiğimde selülitim var arkamda gözüküyo çok yok ama genede var ve bacaklarım bembeyaz çekiniyorum kararamıyorum direk kızarıyorum ben birde napabilirim ya yazlık bir yerde yaşıyorum ve felaket sıcak burası pantolon giyilmez nasıl özgüven topluyabilirim ben ya sanki herkes bana bakıcak ıy dicekmiş gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılmasaj yaptır selülitten kurtul ayrıca sanırım kararmaktan kastın bronzlaşmak onun içinde tenin beyazsa güneşleneceğin günün mesela 3 ay hergün yani toplamda 90 gün bronzlaşacaksan ilk yarısı yani 45 gün için spf yani koruma faktörü yüksek güneş kremlerini kullan bu zaman vucudunun bronzlaşma durumuna göre değişebilir biz bunu 1 hafta 10 günlük tatile gidenler için öneriyoruz senin zamanına da baülı dediğim gibi misal verdim ben diğer yarısında yani 45 günde ise spf si düşük güneş kremi kullanırsan hem hassasiyetine göre önlem almış olursun hem sağlıklı bronzlaşırsın hangi şehirdesin bilmiyorum ben mersindeyim sıcakta şort yerinede etek ya da bol pleli elbise etek tarzı şeyler giymeni öneririm hem serin olur hem rahat edersin dar değil sonuçta
114 Yorumla
Soran+1 yılİzmirdeyim teşekkür ederim
- +1 yıl
ozaman mersin kadar sıcak değildir dayanabilirsin rica ederim
Soran+1 yılEpilepsi hastasıyım mersin kadar değildir tabiki ama dayanmıyorum sıcağa
- +1 yıl
geçmiş olsun ozaman serin ve klimalı ortamlarda bulunmaya gayret et aşırı sıcak ve aşırı soğuk zaten kronik hastalığı olanlara yasak ve iyi gelmiyor dikkat et kendine
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim dikkat ediyorum da dışardayken mümkün olmuyo malesef
- +1 yıl
rica ederim dışarda fazla dolaşma en azından her bikaç dakikada bir klimelı iş yerlerine gir çık avmlerde dolaş en azından fayda eder
Soran+1 yılÇoğunlukla öyle yapıyorum
- +1 yıl
iyi yapıyorsun ozaman şort vs giyme öyle devam et sorununda olmayacaktır
Soran+1 yılArkadaşlarımla sahile falan gidiyoruz ozaman girme imkanım olmuyo
- +1 yıl
giderken yanına plaj şemsiyesi al denize gir çık hiç bişey yapamıyorsan şemsiye ile dolaş şemsiyenin esas kullanım amacı güneşten korunmak için icat edilmiştir
Soran+1 yılHaklısın ama ben şemsiye ile dolaşırsam bana deli derler 😄
- +1 yıl
diyemezler şans arapçada güneş anlamına geliyormuş dolayısıylada şamsiye güneşlik anlamında deli diyenlere bunu söyle asıl deli sizsiniz şemsiyenin anlamını bilmediğiniz için ahkam kesiyorsunuz dersin :)
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum denicem bakalım 😄
- +1 yıl
rica ederim dene :)
En İyi Cevaplar
orda şort giyen tek kişi senmisin. giyen herkes güzelmi sanki bacakları. takılma böyle şeylere ıyyy diyemez kimse özgüvenli ol... kimse diyemez diyenede ters bir bakış yap ciddi bir bakış bak ne oluyor. bu ne ezik histir yaaa... giy giy hiç bişi olmaz.
317 Yorumla
Soran+1 yılHiç özgüven yok böyle moral verici sözlere ihtiyacım var ya özgüven problemi çok var bende ya
Soran+1 yılHaklısın ya 😂😂 denize etekle girmiyorum sonucta teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok oldun ☺️
- +1 yıl
çok doğru dedin :) gerçekten çok haklısın iyi motive ettin :)
Soran+1 yılKötü anlamda demedim tabiki çok yardımcı oldun anlamında söyledim teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
@AltınYaprakS siz neden cevap verdiniz ki onu anlayamadım
- +1 yıl
beğendim yorumunu :) öylesine
- +1 yıl
@AltınYaprakS tamam. bende yalnış bişi yaptım acaba dedim. teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılRica ederim ☺️
Soran+1 yılEvet
+1 yılTeninin beyaz olmasına birşey diyemeyeceğim ama bol bol su iç birazda spor yaparak selülitlerin gider. Zaten sıcak yerde yaşıyormuşsun günde 2 olmadı 3 litre su iç :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSu midemi bulandırıyo günde 1 bardak falan oruç tutuyorum zaten iftarda açarken ama denicem içmeyi teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Ramazan bitince denemelisin gerçekten su birebir kesin etkisini görürsün :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😂😂😂
Öyle düşünme ya rahat olmalısın. Selülit herkesde var emin ol. Benim de aynı sen gibi bacaklarım beyazdı çekiniyordum sonra kırdım o özgüveni şimdi çok daha güzel ;)
19 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yapmışsın 🙂
Soran+1 yılAilemle yaşıyorum arkadaşlarım çok var ama hepsi esmer bembeyaz tek benim 😄
Soran+1 yılKiralık aşktaki defne gibiyim tenim aynı
Soran+1 yılSende beyazsın tenimi seviyorum ama şort giyerken sıkıntı oluyo sadece
Soran+1 yılÖnemli değil☺️
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
41Cevap
hafif kilon varsa o özgüveni ne yaparsan yap toplayamazsın. eski sevgilimden biliyorum kilolu diye şort giymiyordu kesinlikle uzun elbise falan giyiyordu o da aynı senin gibi beyazdı ve tatilde o elbiseden de geçip yakıyordu güneş o kadar beyazdı :D yani kolaylık diliyorum ne diyeyim. ne kadar ısrar etsem de umursama milleti desem de dinletememiştim kendisine
13 Yorumla
Soran+1 yılYok kilom 1.73 boyum var ve 50 kiloyum zayıfım baya sadece selülitten çekiniyorum bende öyleyim 😄
Soran+1 yılAynen
Selülitlerinden kurtulmakdan başka çözüm yok malesef.. Selülit yapan spa merkezleri var onlarla görüşmelisin. Bende Antalya'da selülit masajı yapıyorum bu günlerde benim de işlerim yoğunlaştı yni herhes o konudan muzdarip ama çözümü oldugu için problem yok
15 Yorumla
Soran+1 yılGeçirir mi masaj
Soran+1 yılİzmir'de de büyük ihtimal vardır teşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
ehey yavrum ehey kimler kimler şort giyiyo utanmadan göz zevkimize aldırmadan sen neden çekiniyosun keyfin nasıl istiyosa öyle takıl aldırma başka görüşlere
12 Yorumla
+1 yılHerkes sana baksada iyy desene nolur ki salla gitsin
Bizim bundan kurtulmamiz lazim hep baskalari ne der diye yasiyoruz14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Ozaman ne giyeceksen kendin ici giy
Emin ol kendini daha iyi hissedersin
Soran+1 yılDüşünemiyorum böyle kötü birşey duyunca dünyanın sonu gibi geliyor bana
- +1 yıl
Salla gitsin 👍👍👍
Bir kız olarak ŞORT giymek toplum tarafından uygun görülmez çünkü şehvet gözlere yol açmış olursun.. Evde giyebilirsin. Ortam ne kadar sıcak olursa olsun kapalı bayanların her tarafı kapalı olmasına dikkat edebilirsin.
125 Yorumla
Soran+1 yılEvde şortlayım zaten ama dışarı çıkmam gerekince pantolonla imkansız neredeyse durmak güneş çok yakıyo kapalı insanlar bilmiyorum nasıl dayanıyorlar
Soran+1 yılDün pantolon giydim epilepsi hastasıyım ben sıcağa gelemiyorum hiç ama haklısın vücudum alışmış olabilir
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben gerçekten bakılması için giymiyorum sıcağa dayanamadığım için giyiyorum
Soran+1 yılHaklısın ama burda herkes şort giyiyo giymeyen yok herkese bakmıyorlar ki
Soran+1 yılÇoğunluk böyle
Soran+1 yılNerden bilebilirsin ki kız değilsin bakılması için giymiyorum ben arkadaşlarımda bakılması için giymiyo sıcaktan
Soran+1 yılÇoğu kişi dediğin için üstüme alındım 17 yaşındayım
Soran+1 yılEvlenince giyemem zaten birdaha ne zaman giyicem ki
Soran+1 yıl5-6 yıl var bence tam giyme yaşım şu zamanmar
Soran+1 yılTekrardan sağolasın
Soran+1 yılSıkıntı yok rahatladım
Bıraksana ya, kimse bir şey demez. Biz kendimiz takıyoruz hemcinsim. İstediğini giy, o senin vücudun. Kimsenin söz hakkı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen banada şu an öyle geliyo abartıyomusum gibi bazı kızlara bakıyorum hiç yok büyüttüm bende teşekkür ederim
+1 yılGenelde çoğu kadının var selülüt aman salla popona mi bakıcak milletin işi gücü yokta
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın işte ne kadar kötü falan derler diye çekiniyorum
- +1 yıl
popona bakanları bu kadar umursama aman senin vücudun utanma giy gitsin
Soran+1 yılKız arkadaşlarımın demesinden de çekiniyorum erkekler pek umurumda değil zaten
- +1 yıl
onların poposu çok mu güzel de sana takılacaklar öyle zillilerle arkadaşlık yapma bence çekiniyorsan
- +1 yıl
vücudundan utanmana gerek yok iyi eğlenceler :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrardan
kendin için yaşa ve umursamadan şortu veya istediğini özgürce giy
14 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemiyorum hep takılıyorum insanların düşüncelerini kötü birşey söylenince dünyanın sonu gibi geliyo
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun teşekkür ederim
+1 yılgiy be nolcak. sanki diğer kızların hepsi kusursuz bacaklı mı?
15 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişinin öyle
- +1 yıl
insanların fikirlerini bu kadar önemsersen mutlu olamazsın
Soran+1 yılHaklısın çok önemsiyorum malesef
- +1 yıl
yapma derim dostum..
sana kolay gelsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence takma sadece sort degil etekte giyebilirsin bende zayifim swnin gibi benim de bacaklarimda biraz selulit var ama sorun yapmiyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ya ben yapıyorım keşke yapmasam
Cevap sahibi+1 yılSort giyebilirsin biraz cesaretli ol.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSort giyip gezen öyle iğrenç bacakli kizlar gördüm ki takma yani
24 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hiç görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılHele birde yaz geldi ya yakisan yakismayan herkes giyiyor gina geldi. Cok kilolu degilsen giymende bir sakinca yok bence
Şöyle geniş etekler varya onlardan giyinebilirsin bence çok tatlı onlar
18 Yorumla
Soran+1 yılEtek sevmiyorum 😂
Soran+1 yılKendime yakıştırmıyorum 7-8 yasımdan beri giymiyorum 😃
Soran+1 yıl1.73 50 kiloyum
Soran+1 yılKızarmıyo zaten naparsam yapayım beyaz kalıyo bilmem ben hep alışmışım şort tişörte etek garip geliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kısasından giyme biraz uzun tercih et sorun olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılTüm şortlarım kısa 😂
Cevap sahibi+1 yılEk yapalım istersen alttan :D
Soran+1 yıl😂😂mantıklı
Cevap sahibi+1 yılİnce çorap da giysen olur selüliti kapatır nasıl fikir :D
Soran+1 yılÇorap giymedim hiç ince 😂 Bilmiyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılGiy bence dene çok sexy durur bacaklarım bembeyaz demişsin hem ten rengin de anlaşılmaz :D
+1 yılbence dusunme sen kendını begenıyorsan dusunmemelısın
12 Yorumla
Soran+1 yılYüzümü vücudumu beğeniyorum da selülitler bozuyo işi
- +1 yıl
aynısı bendede vcar?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyme zaten hem kendinin hem sana bakanların günahını alıyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıcak hava şort giymeyen yok denecek kadar az yazlık bir yerde yaşıyorum herkes böyle giyiniy
Cevap sahibi+1 yılBak naap biliyo musun. Şu yeni çıkan bosbol rahat ince şeyler varya ifil ifil oluyo. Hem şort giyince güneş direk temas ettiginden daha cok sıcaklarsın. Onlardan giymelisin bence. Bunun modeli cok güzel değil ama örnek olarak gösteriyorum.
https://hizliresim.com/2ZEBoA
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
+1 yılBir sey olmaz ya hava gercekten cok sicak uzun pantolonla da yara olur
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok sıcak
+1 yılyazlık yerde yasıyorsan kımse senın selülitlerine bakmaz
137 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın işte ama özgüven sorunu yasıyorum
- +1 yıl
nerede yasıyosun
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
çeşmede mi yasıyon
Soran+1 yılHayır foçada yaşıyorum
- +1 yıl
la izmirde kımse kımseyı umursamıyor cıplak gez gene kımse bişi demez
Soran+1 yılBiliyorum 😂😂 ama genede takıyorum
- +1 yıl
cok mu kötü duruyor
Soran+1 yılÇok kötü durmuyo 3-4 tane var zatende birisi selülitin var derse üzülürüm çok ben
- +1 yıl
selülitin var
Soran+1 yılSana üzülmem 😂
- +1 yıl
adres ver gelıp yanında dıcem bagıra bagıra
Soran+1 yılSen dediğin için üzülmem 😂
- +1 yıl
Niye lan :(
Soran+1 yılÜzülürüm aslında ama burdan dediğin için üzülmüyorum 😂
- +1 yıl
ulan varya sende az degilsin ha
Soran+1 yılSende öylesin
- +1 yıl
sana cekmişim ben
Soran+1 yılSen bana çekemezsin 4 yaş var aramızda 😂
- +1 yıl
ablaaa
Soran+1 yılHayır sen benim abimsin 😬
- +1 yıl
kardeşim ne yapiyon sen bakim
Soran+1 yılHiç sen
- +1 yıl
laa sen yoksa benım gecen konustugum kız mısın
Soran+1 yılHayır😂
- +1 yıl
biri daha tanıyomda senın gıbı
Soran+1 yılBeni nasıl tanıdın ki 😂
- +1 yıl
yaştan
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻
- +1 yıl
o musun degıl mısın
Soran+1 yılYok değilim ilk defa gördüm seni
- +1 yıl
tanıstıgıma mmemun oldum o zaman
Soran+1 yılBende memnun oldum
- +1 yıl
tanışalım mı
Soran+1 yılTanışalım
- +1 yıl
burdan mı konuscaz
Soran+1 yılHayır 😂 Mesaj atıyorum
+1 yılherkez öyle giyiniyor eğer utanırsan etrafına bak hem herkezin öyle giyindiğini hemde hiç kimsenin sana bakmadığını anlyacaksın
10 Yorumla
+1 yılBana sorarsan bardak çekme yöntemini deneyebilirsiniz. Faydasını göreceksiniz.
10 Yorumla
+1 yılBence takma. Valla Victoria's secret meleklerinin bile var selüliti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama her sort giyenler süper mi onlada yok mu sanki giy
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ama takıyorum kafaya
Cevap sahibi+1 yıltakma boşver o zaman etek tarzı mını şeylerde giymiyorsun ya da külotlu çorapla giyiyorsun demektir boşver giy ya şişman olmadığın sürece sorun yok :)
Soran+1 yılŞişman değilim selülit önemli değilmi sizin için
Cevap sahibi+1 yılOlmasa tabi daha iyi ama olursada cok asiri olmasin mesela hafif az birsey nolcak herkesde var yani sorun etmem o kadar
Salaş etek giy sende 😉
110 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum etek
Soran+1 yılGidiyorum 😂
Soran+1 yılAma denizden çıkmıyorum pek sürekli yüzüyorum
Soran+1 yılHer gün denize gitmiyorum 😂
Soran+1 yılYazları hep böyle 😂
- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBıraz spor bırazda öz güven
14 Yorumla
Soran+1 yılFiziğimle sorunum yok 1.73 boyum var 50 kiloyum spor yapmak istiyprum ama enerjim yok çabuk yoruluyorum selülite spor iyi geliyo biliyorum da hiç enerji yok
- +1 yıl
Enerjının olmaması yorgunluk ya da vucudun gereksınımlerının eksık olmasından olabılır
Uykusuzluk
Kansızlık
Yeterı kadar beslenmeme
Moral vs
Soran+1 yılUykusuzluk moral bozukluğu yemek seçiyorum zaten günde 1 öğün yiyordum şimdide oruç tutuyorum iftardan iftara saydıklarının hepsi var kansızlık var mı bilmiyorum nasıl kurtulabilirim ya
- +1 yıl
Oruc tutuyorsan zaten sort gıyme bencede basıt bır tahlılle anlarsın kan eksıklıgını ya da pekmez ya da kırmızı dut kırmıı üzüm ıyıdır
Giyme kız evde giyersin.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvde şortsuz dolaşmıyorum
Soran+1 yılEtek sevmiyorum ya kapri giyebilirsin pantolon giyen erkeklere acıyorum bende
Soran+1 yılAcıyorum kendimede
Makyaj mucizesi var hic duymadinmi
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır duymadım
Soran+1 yılselüliti kapatıyomu onlar benim bildiğim beyaz bacaklar ve lekeleri kapatıyo
- +1 yıl
Selilutte ten rengi goze carpar bunuda fonda iyi is goruyo daha iyi bir kapatici orayi doldurmak icin bilmiyorum ama sokakta neler var neler onemli olan kendine guvenmem bende killarimdan utaniyodum sonra sergiledim simdi sporcuyum agda yapiyorum istedigim gibi cikiyorum cunki herkes biseyler der yetisemezsin asla once biraz farkinda ol selilut senimi rahatsiz ediyo baskasinimi eger cevabi sensen spor yaparsin duzelir yarin olmaz ama 5ay sonra olur ben buralardayim
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilot kadar kisa şort giymek zorunda mısın ilerizeka? Erkekler e de sıcak her erkek şortla mi dolaşıyor pantolon la dolaşan insan degilmi ne beyinsiz insanlar var ya giymeyi zorunlu oarak goruyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar terbiyesizsin 😂 Sana sorcak değilim kısalığını ya da uzunluğunu kilot kadar kısa giymiyorum ama uzunda giymiyorım burda her erkek şortla canım
Süt banyosu yap ole. yapar ya zenginler 😂
112 Yorumla
Soran+1 yılOkadar zengin değiliz yuvarlanıp gidiyoruz😂
Soran+1 yıl😂😂 süt süttür
Soran+1 yılHiç anlamam biliyor musun 😂
Soran+1 yılYok ya süt süt ürünleri hiç sevmiyorum 😂
Soran+1 yılYoğurtta süt ürünü😂
Soran+1 yıl😂😂😂 ödülüm nerede
- Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıltakma milleti sen istediğini giy :)
13 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsa keşke ya teşekkür ederim ama☺️
- +1 yıl
elinde aslıda :)
Soran+1 yılElimde ama değişemiyorum
beyaz bir sort giy bide lacıvert askılı off çok yakısır
00 Yorumla
+1 yılçözüm belli sporla aşabilirsin bunu
19 Yorumla
Soran+1 yılEnerjim yok
- +1 yıl
neden yok spor yaptıkça güçlenirsin kaznırsın bu enerjiyi ve özgüveninde artar
Soran+1 yılÇok çabuk yoruluyorum sıkılıyorum özgüven falanda gelir haklısında hiç enerjim yok
- +1 yıl
bak öncelikle bu düşünceden kurtulmalısın enerjim yok sözünü unut evet yorulabilirsin ama kendine bir hedef koy ve bu hedefe ulaşmak için kendini motive et geç aynanın karşısına hedefine ulaştığın zaman nasıl görüneceğini düşün ve motive ol
Soran+1 yılBoyumla kilomla sorunum yok spor yapsam kurtulabilir miyim selülitten spor salonuna yazılsam 3 ay boyunca
- +1 yıl
evet kurtulabilirsin spor salonuda olur evdede çalışabilirsin yazlık yerdeyim demişsin benimde yaptığım gibi yüzme bisiklet koşu yapabilirsinde ve selüliti önleyecek özel programlarda uygulaybilirsin squatgirlin videolarına bir bak orda bulursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim önlemek değilde tek amacım kurtulmak
- +1 yıl
rica ederim kurtulabilirsin herşey senin elinde
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılgiy abi kimden çekiniyosun ki alla alla
15 Yorumla
Soran+1 yılÇevreden bacakların ne kadar kötüymüş falan derlerse
- +1 yıl
desinler bazı şeyleri düzeltmek için kendini motive etmene yardımcı olur.
Soran+1 yılBen çok kafaya takan birisiyim kaldıramıyorum 😂
- +1 yıl
o zaman ilk ben söyleyim kaldırama bişileri düzeltmek için çabala dünyada kimsenin kimseden bir eksiği yok fazlalıkları biz topluyoruz..
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
ya bende giyemiyorum ama ne sismanlar giyiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBirsey olmaz ne olacak
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hiç özgüven yok ya
- +1 yıl
Deneyimin olmadımı hiç ilişkide
Soran+1 yılHayır
+1 yılEtek giy sende altdan efil efil eser
18 Yorumla
Soran+1 yılEtek sevmiyorum ya
- +1 yıl
Ona hayir buna hayir biseyede evet de:)
Soran+1 yılHayır demedim sevmiyorum dedim 😄
- +1 yıl
Eee ayni kapiya cikmiyo mu 😀
Soran+1 yılOlsun 😂
- +1 yıl
Kafa yerinde degil senin ben sana diyim:)
Soran+1 yılBaşka neye hayır dedim peki😂 Yerinde ya
- +1 yıl
Sort giy hayir pantolon giy hayir etek git hayiir aklima daha bisey gelmiyo bence sen bisey giyme cik disari 😀
+1 yılleopar desenli tanganı giyip çıksan yine kimse bakmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiyme sende bacak açınca bişeyiniz mi değişiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılSıcak hava
Cevap sahibi+1 yılişte sıcakta kısa giyersin daha çok vücudun yanar canım kapri giy
Soran+1 yılYok yanmıyorum ben güneş kremi sürüyorum hep bembeyaz kalıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanılcak bişi yok çok takma bunu kendine
14 Yorumla
Soran+1 yılTakıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılyanlış düşünüyorsun bence muhteşem bir fiziğin var bunu göz ardı etme kimse 4/4 değildir unutma
Soran+1 yılHaklısın fiziğimi gerçekten seviyorum ama hep heryerimde takılcak birşey buluyorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak kafandaki soru işaretlerini gidermek istermisn
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok süper olur beyaz bacak sen özgüvenli ol ya
13 Yorumla
Soran+1 yılBakılması için değil sıcaktan
Cevap sahibi+1 yılutanıyorum diyorsun bende onu diyorum işte utanma diye
rahat ol takma kımseyı
10 Yorumla
+1 yılavon ve loraelın selulıt kremını kullan ;)
00 Yorumla
+1 yılBence şort giymeyin selülit varsa eğer
10 Yorumla
+1 yılEtek giy eefil efil
18 Yorumla
Soran+1 yılEtek sevmiyorum
- +1 yıl
Ben seviyorum 😄
Soran+1 yılSen giy 😄
- +1 yıl
Şort giyiyorum ben 😄
Soran+1 yıl😂😂😂 oda güzel