Açıkken bir nebze daha gür görünüyor ama strese bağlı çok azaldı lütfen yardım edin 😭
İlaç kullanan falan var mı? Şu bioxcin i denedim set olarak ama çok işe yaramadı. Dabur amla yağını kullanan var mı hiç memnun musunuz?

Xpecia kullanabilirsin saç köklerini güçlendirir ve kırılmaları minimuma indirir güçsüz ve zayıf saçlar kesinlikle daha canlı olur ama eczane haricinde anlamanızı tavsiye etmem
Işe yarıyor mu çünkü deneme yanılmadan bunaldım :(
Biraz araştırayım çok teşekkür ederim 🙋
O da başladı bununla beraber ya hatta tırnak seklim, bile yamuldu desem yeri 😔
Yok baktırdım ama herşey normal çıkıyor. Hastane mi hatalı ben mi tuhafım bilemedim nedense her sonucum normal ama bir sürü aksaklığım çıkıyor 😒
Sınav haftası geçince tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman tekrar yaptırayım 🤔
Aynen ama özellikle biotin üzerinde durun derim sıkıntı yapıyorsanız mutlaka kontrol ettirmeniz gerekiyor.
Doktorlar genelde tetkik yaptırırken saç dökülmesi bazı hastalıklara işaret olduğunu varsayarak daha ciddi hastalıkların belirtisi olan tetkikleri isterler, sonuçlar normalse üzerinde durmazlar.
Halsizlik, unutkanlık, kırılgan tırnak, saç dökülmesi sadece kendi başına yeterli değil bu sorunların kaynağı genetik, stres, ilaç kullanımı, kimyasal etkisi veya biotin eksikliği olduğu varsayılıyor
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
2Cevap
Ergenlikten çık hızla bunun için danino ye
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar