Arkadaşlar merhaba adet dışında gelen kanamam yüzünden doktora gittim ultrason fotografım aynı bu şekilde çıktı bu kistin tam olarak adı nedir? gebeliğe engel olur mu ne olur yardım edin :((

Canım Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol bunun için esmalar var bir bak internete hiç bıkmadan et ve inan ayrıca sorunlar yaşıyor muydun regl olurken? Nasıl anlasildi hiç ümidini kesme
Pko dur buyuk ihtimal, gebelik zor olur ama imkansiz degil bide yani kist e bagli bsy doktora sor.
doktorum kesin bişey soylemiyor ki bir ilac verdi adetin 5. günü tekrar gel dedi iyi huylumu kötü huylumu hicbişey demedi adam
Şöyle hepsi biribirine 90 açı doğrultusunda 4 eş kenar uzunluğundadır ve paraleldir. Senin yumurtalıklarına paralelciler kaçmış. Doktora gitmelisin.
folip diye tahmin ediyorum. doğum kontrol hapı önerdi mi doktorunuz?
duphaston diye bir ilaç verdi bu ilaçda kasıklarımı daha fazla ağrıtmaya mide bulantısına ve daha fazla kanamaya sebebiyet verdi
Cevap
5Cevap
her bayanda gorulen bir sey bu. kistlerinde cesiti var. doktor ne kisti oldugunu soylemedi mi
Bende de yumurta kisti var evlendikten sonra senin gebe kalırsan düşme ihtimali var erkekte ameliyat olmak gerekir tabi cocuk olduktan sonra yani çok büyük sorun değil merak etme
bir ihtimal. hemen hüküm verilmez öyle. takibe alınırsın duruma göre ilac yazılır. bende de var gerci tr de 4 kadından birinde mevcut desem yeri. cok gerilecek bir problem degil en azından simdilik.
e gitmişsin doktora zaten. doktora sormadın burda bizemi soruyorsun :))
kistin çeşitleri oluyor , hangı cesıt olduguna baglı
Doktora neden sormuyorsun bunu?
kesin ve net bilgi veremedi kendisi bende bilgisi olan arkadaşlardan yardım istedim sadece
İnşallah ciddi bir sorun değildir 😊
Geçmiş olsun umarım iyi olursun
teşekkür ederim Allah razı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar