Prozac , Zedprex , Deprex , Florak , Foxetava , Fulsac kullanan veya kullanmış olan var mı?

Kısaca Fluoksetin etken meddeli ilaçları yazdım başlığa , bugün psikoloğa gittim. Deprasyon da olduğum için ve kilo tedavime destek amaçlı gittim. Sinirlilik , tahammülsüzlük , umutsuzluk , her şeyin anlamını yitirmişliği , kafada kurma , gelecek endişesi , uykudan uyandıktan sonra tüm geçmişin kafamın içinde dönmesi ve zor uykuya dalma gibi şikayetlerle gittim. Psikoloğunda bir psikoloğa ihtiyacı olabileceğini orada gördüm. Neyse bana bu antidepresanı verdi. İnternette araştırdım , kimileri ilaçtan çok memnun kimileri ise memnun değil. Varsa kullanan ve bana benzer şikayetleri olan arkadaşlar neler yaşadığını anlatabilirlerse sevinirim. Sabah kahvaltıdan sonra içeceğim. 21 günde ancak tesir ettiğini biliyorum. 1 yıl kadar kullanmam gerektiğini söyledi zaten ama ilk dozaş önemli dedi. o yüzden sadece kendinizi nasıl hissettiğinizi anlatsanız kafidir. yan etkilerde olabilir , yan etki olduğunu düşündüğünüz şeyleride söylerseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç kimse kullanmadı mı?
Prozac , Zedprex , Deprex , Florak , Foxetava , Fulsac kullanan veya kullanmış olan var mı?