Aknetrent, Acnegen ve Roaccutane, Zoretanin kullanan ya da kullanmış olan varmı?

Ben Aknetrent tedavisine İstanbul da basladim sonra başka bir şehire geldim burda devam ediyorum yani ilk ayimi baska bir doktor iki ve üçüncü ayımi baska bir doktorla devam ettim dördüncü ayima basladim dün doktorum izinde oldugu icin baska bir doktora gittim ilaci yazdirmak zorundaydim cunku , yine kan alindi bakti yazdi iste ama çevremdeki insanlar sürekli baski yapiyor bırak şu ilaci diye fazla yan etkisi var ama ben birakmak istemiyorum dun doktoru beklerken guzel bir kadin yanima yaklasiti yuzunde hic bisey yoktu o ilaci kullaniyosun belli birak onu bende kullandim insanin psikolojisini bozuyor bir yeri yaparken birsuru yeri bozuyo bende kisa bir sure kullandim biraktim falan dedi o oyle diyince birakasim geldi ama 4. aya gelmisken tedaviyi bitireyim diye dusundum 3 ayim kaldi ama bende bittim hic yemek yiyesim gelmiyo zaten zayiftim ve zayif olmayi sevmiyorum iyice zayifladim sürekli durgunum halsizlik var ilaci kullanmadan da boyleydim ama kullaninca iyice artti boş boş yasiyorum sanki bu ilaci kullanipta boyle hisseden var mı ve bu ilaci kullanirken dudaklarim cok kotu oldu doktor hametan verdi ama pek bir ise yaramiyo siz hangi kremleri kullandiniz ben arasira fondoten kullaniyorum acaba bir zarari olur mu ağda da yapamiyorum bu kez koluma yaptim yanmis gibi oldu ama sonra gecti cok sukur bide sadece yuzdeki mi yoksa butun vucuttaki sivilceleri iyilestiriyo mu acaba? Asıl korktugum Bu kadar şeye katlanip ta ya gecmezse sinirden küplere binerim heralde...
Aknetrent, Acnegen ve Roaccutane, Zoretanin kullanan ya da kullanmış olan varmı?