İlacı bırakınca sivilceler geri geliyo diyolar doğru mu? Yoksa doğru bir bakımla engellenebilir mi bu? Sivilce ilacı kullananlar deneyimlerini paylaşabilirse çok mutlu olurumm.
Ne yaparsan yap sivilceler geri geliyor
Hayır doğru cilt bakımıyla tekrar sivilcelenmezsin
bir fikrim yok. Ankete bakıcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 ay oldu kullanali daha bakalim -_-
1 aydaki etkileri neler anlatabilir misin
yuz dudak burun kuruması. kizariklik baya var ama sivilce ilk 10 15 gun çıkıyor sonra duruyor benim ağır oldugu icin 20 mg 20 mg aliyorum ama sonrasinda %90 oraninda cikmiyor diye biliyorum
Cildin soyuluyor demi? Güneş kremi kullanıyo musun
evet zaten pek cikmiyorum evden ama aldim yuksek korumalı. onemli olan izler bence ama onlari geciremiyor pek. corekotu kullaniyorum onun içinde
Peeling yapıyo musun? Yapmıyosan arada yap derim izlere iyi geliyo. Ve acnelyse diye bir krem duymuştum izler için. Bu ilacı kullananlara veriyolarmış
bana hicbisi vermedi lazer ol dedi tedavi bittikten sonra. her seansa 500 tl verecek param olsaydi zaten bu ilaci kullanmazdim 😮😊
peeling yapmıyorum cunki cok sey denedim yüzüm cok hassaslasti yani😑
Sen tedavin bitince acnelyse kullan 25 lira falan işini görür :)
Tamam denerim. d
Ben kullandım. Sorun varsa cevaplarim
Olmaz mı :) sivilceler ilaçtan sonra geri geldi mi? Ve ilaç kullandığın süre boyunca cildinde çok hassasiyet oldu mu mesela peeling yapamayacak kadar
www.kizlarsoruyor.com/.../a54279-zoretanin-roaccutane-acnetrend-hakkinda-bilinmesi-gerekenler
Bununla ilgili yazdığım bence. Su an yaptığım tek şey aloe vera bitkisini kesip sabahlari sadece yuzume jelini sürüyorum. Sivilce haplarını kesinlikle tavsiye etmiyorum, çünkü tekrarliyor😊
Hayır doğru cilt bakımıyla tekrar sivilcelenmezsin