Mide ilacı üzerine bira içtim yaşadığım şeyler normal mi?

Reflü rahatsızlığım olduğu için hap kullanıyordum. (Tribudat Forte-Sindirim motilitesi düzenleyicisi) Sonuncuyu aldım bugün. Arkadaşlar dışarı çıktık. Hiç aklıma gelmedi yan etki yapabilme olasılığı. Bir tane bomonti filtresiz alıp yarı yarıya içtik hap aldıktan yarım saat sonra. arkadaşım normalde çok etkilenirdi ama hiçbir şey olmadı. Neyse bide aklımıza düştü oturduk nargile yarım saat. Neyse ödedik parayı çıktık, arkadaşımda hala bir şey yok ama ben trambolinden çıkmış gibi hisediyorum. Dizlerimin bağı çözülüyor. 35 adım falan sonra tamamen dengemi kaybedip düzlerimin üzerine düştüm. Gülüştük falan geri kalktım. Baktım harbiden yürüyemiyorum başım falan düşüyor. Bir kez daha düştüm yere. Oturdum bekledim geçsin diye. Geçmedi. Arkadaşım tutttu kolumdan en yakın banka oturttu. Kulaklarım çınlamaya başladı. Yaklaşık 10 dakika berbattı. En son hiçbir şey duyamıyordum. Gözlerimin açık lduğunu biliyordum ama algılayamıyordum. Görüyordum galiba ama algılayamıyordum işte. Arkadaşım gözlerimin kaydığını ve başımın düştüğünü söyledi. Ne olduğunu anlamadım 10 dakika sonra daha iyiydim arkadaşım çok korkmuş ağlamış. Neyse işte düzeldim sarıldık falan eve geçtim ama hala dizlerim sızlıyor başım çok ağrıyor. yarım saat uyudum geçti. Haptan dolayı mıdır? Sarhoş olsam hem bu kadar az içmekle olmaz hemde bu kadar kısa sürmez.
Güncellemeler
+1 yıl
Kısa sürdü, iyiyim. Ayrıca sabahları aç karna aldığım hap haricinde ilaç kalmadı. Doktora gitmeme gerek var mı ki?
Mide ilacı üzerine bira içtim yaşadığım şeyler normal mi?