Kedimin midesi çok şiş ve kakasında beyaz şeyler var?

Dün apartmanın içinde bir ciyaklama sesi duyduk. Kapıyı açtığımda 5 haftalık olduğunu tahmin ettiğim bir kedi vardı, korkmuştu. Biz hemen içeri aldık, Besledik, süt verdik. kucağıma aldığımda karnımı emmeye çalıştı, ben de sütten yeni kesilmiştir diye anne süt tozu almak için ertesi günü beklemiştim. Ama kediye tavuk ciğeri ve böbreği verdiğimde yedi. Dişleri çıkmış, ama kedi ortalama 10 cm falan. Tuvalete çok sık çıkıyor ancak baktığımda genelde birşey yapmamış oluyor. Günlerdir kakasını yapmıyor, az önce yaptığında da baktığımda beyaz ve uzun bir şeyler gördüm. Pek dikkat etmedim ama internette biraz araştırınca parazit olmasına karşı şüphelerim var. Karnı çok şişti, ciğer belki kabız yapar diye konserve ton balığı verdim. Ama karnı hala çok şiş. Günde yaklaşık 6 öğün yiyor. Çok yemesinden mi karnı şişiyor yoksa parazitten mi, emin değilim. Bu konuda bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Bu arada kedimin gözleri açık yeşil, yani büyük ihtimalle 5 haftalıktan daha büyük. Umarım yardım edersiniz, şimdiden teşekkürler.
Kedimin midesi çok şiş ve kakasında beyaz şeyler var?