Niyetliyim birde ya napcam midem cok kotu bulaniyor daha yatmadim bide
Eyer bilmiyerek bozulursa 1gun borcummu olmus oluyor?
Eyer bilmiyerek bozulursa 1gun borcummu olmus oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şuanda miden "bana ne bu kadar çok şey verip bir anda yemeyi kestin, hangisinden sindirmeye başlayacam ya noluyo böyle" diye mesaj veriyor sana kank
yaklaşık 1 saat max. 2 saat içerisinde geçer kank dert etme
Ben yatiyim ozaman gecer insallah
sıcakta durma fazla kank
gece boyunca uyumadıysan bulanması normaldir
Hayir uyuyamadim ya
ben de uyumadım hiç biraz bulanıyor normaldir kank
Bende simdi yatcam basimda agriyor
Sen yatsi namazinda teravihi kildin, uyudun uyandin sahurunu yaptin ve arkasindan namazni kilip uyudundami miden bulaniyor. Anlatmak istedigim su; sen vazifelerini yerine getir gerisini dua cozer m etme..
Sabah namazimi kildm sadece
Bunyendeki bu enerjiyi bu yaslarda buluyorsun diye ilerki zamanda, bulucaksin dimdik ayakta durabilcek demek degildir bu,, onemli olan senin yapman gereken, yarin ahirette vucudunun her yeri senden hak istediginde yanitsiz kalmamaktir ;)
eyer kusarsan evet.. bir güne 1 gün tutarsın.. istirhat et.. bu gün ev işi, yemek, mtfak, toz alma yok benden izinlisin geçmiş olsun :)
Hehe :) saol canim
Cevap
6Cevap
Kisi bildiklerinden sorumludur bilmediklerinden degil.. eger bilmeden bozarsan oruclu sayilirsin tabi o anda hemen farkedersen aksi halde 1 gun borcun olur ve kusmada orucu bozar buna dikkat etmen lazim. mide bulantisi bozmaz
Tipe bak mk evlat olsa sevilmez.
Senin sadece fönün yamuk degil yuzunde yamuk. o resmi ne diye koydun. Bide beni elestirdiydin sen cirkinsin diye tipsiz bide dudak büzmüs senden guzelim lan
Cok gucune gitmis anlasilan
Yoo ezikligine bakiyom cirkinsin ama milleti elestiriyon yazk canm yaa
Sen ne sacmalion la? Ezik olan sensin bence gizliden gelmissin beni elestiriyosun, kimsin bilmiyorum ama soru sormussun bizde cevapladik dogrular acitir derlerya , ugrasamicam seninle guzellign batsin mk
Sus la kendini begenmis diyolar ondan gizliyim pislik
ağız dolusu istem dışı kusarsan orucun bozulmuş olur bu durumda kefareti 1 gündür.
sabah benimde hafif bulantım vardı elimi yüzümü yıkadım biraz uzandım geçti. insan oruç olunca ilaca sarılamıyor ki..
Midenin bulanmasının sebebi dudaklarını aşırı büzmüş olman olabilir mi?
Yat iftarda kalk, ne ala memleket ulan
Uyuyamiyorum
çok kötüysen gerçekten bırak
Biraz hava aldim disarida iyi gibiyim kusmam insallah
Sağlığını etkiliyorsa tutma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar