Diyet yapan insanlari goruyorum, aclik hissini bastirmak icin fazla su iciyorlar. Suyun tokluk hissi verdigi bir gercek. Fakat fazla su tuketilirse mide genisler diye dusunuyorum.
Sizce haksiz miyim?
Sizce haksiz miyim?
Fazla su tüketimi imkansıza yakındır. Fazla su tüketirsen su zehirlenmesi geçirebilirsin. Onun dışında bir sıkıntısı olmaz. Fazla su tüketimi derken günde 5 litre ve daha fazla miktarı kastediyorum çoğu insan 5 bardak bile su içmiyor...
Yemek sırasında tüketirsen bir nebze, gerçi o zamanda çok yiyemezsin ama normalde genişletmez. O genişletemeden sen sudan zehirlenirsin zaten.
bir anda tüketmiyorlar ki, su zaten vücuttan ter idrar yoluyla atılıyor fazla kalmadan. günde 2,5-3 L su önerilir ve bu gün'e yayılır.
Bir anda mideni zorlayacak kadar içtiğin ve yediğin şeyler genişletir.
Fazla sıvı tüketirken buna dikkat edersen sorun olmaz.
Cevap
13Cevap
ne kadar içersen o kadar işersin :D su tokluk hissi vermez mideyide genişletmez öyle olsa su içenler zayıflamak yerine kilo alırdım :D kafam karıstı gece gece :D
fazla içilirse evet genişler
Dünya hızlı yeme şampiyonu Kobayashi'nin taktiğidir, bir videosunda duymuştum
Mide şişer sonra tualete gidersin işersin ve o şişlik gider olay bu yani bu kadar.
Haksizsin cunku vucutta su eksikliginde yag depolanir o yuzden ne kadar su icersek o kadar ıyi
Fazla su tüketen calıştıgında terle bir atıyordur malum sıcaklar bastı.
Genişletmez Oturursan Şişirir. spor yap. <3
Su midede kalmıyor ki mideyi genişletsin?
kefir kullan açlık ve sıvı hissin gider su ile
Bana tokluk değil açlık veriyor
Hayır aksine daha işe yarar
Gotunden element uydurma 😄
Günde 6 lt içen var bence de genişliyordur
Haksızsın
Olabilir
Evet olabilir.
Genişletebilir sis
Genişletmez.
Hayır sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?