Arkadaşlar 2 gün önce dudağımda böyle bir sivilce çıktı. Hayatımda pek sivilce çıkmadı yüzümde ne yapılır bir bilgim yok. Bu sivilce aşırı yanıyor konuşamıyorum, yemek yiyemiyorum ne yapmalıyım? Neden olmuştur? Yaşayan var mı?

Geçen hafta bendede çıkmıştı. içindeki ağrının bitmesini bekle içi kurumuş olcak sonrada kopar. baya beklemen lazım. ya da hiç bir şey yapma kendi kendine düzelir.
Baya yanıyor bilirsin
siğil olabilir mi o?
Evet dün eczaneye gittim ve siğil olduğunu söylediler 👍👍👍👍👍
Bir tane amca bana demişti ki tenturdiyotu al sivilcelerin üzerine sur bana dua edersin demişti dene istrsen ama ben zatrn hap kullandığım için denemedim
Ve amcanın babası doktormus
Dediği doğru olabilir çünki sivilce aslında enfeksiyon kapmaktan çıkar yani yüzün iyi temizlemelisin tenturdiyot işi doğru olabilir
Cok sagolasan
Elma sirkesi veya Alkol sürebilirsin.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Cevap
23Cevap
limon ve pudrayı karıştır macun gibi olsun cok az'dan yaparsın 1 çay kaşığı pudrayı hafif sulandırcak şekilde limon sık ustune , kulak pamuguluyla yedir ustune.
Teşekkürler etkisi var mı bu kürün?
İğneyi alkolle sterilize et ucunu hafif dokundurarak patlat, içindekini çıkardıktan sonra tendürtyort sür kapat. Bu normal sivilce değil.
nazardir o; kizin dudaklariyla rengiyle ten rengi fena guzel
Hiç dikkat etmedim öyle mi ki 😊😊😊
Tam sıkılmalık inanırmısin böyle seyleri görünce sikasim geliyor :|
Bir doktora git. Çünkü 2 yıl önce bende de çıkmıştı ve 1 ay geçmemişti neredeyse. Sinirlerim bozulmuştu.
bendede 2 3 kere çıkmıştı dudağımda ama seninki baya büyükmüş, ben sıktım çok kötü canım yandı genede geçmedi ama baya sürdü yokolması
İltihap toplamış gibi gözüküyor, bence sık. Ya da cesaret edemiyorsan doktor beye bir görün.
Ne dendigini unuttum da korktuysan uzulduysen bunlar dan çıkmış olabilir
Uçuk deniliyor ama yok o yara şeklinde oluyor bu iltihap :(
Bunlara dev sivilce deniyor bir kullanıcı bu görüşü paylaşmış; İğneyi alkolle sterilize et ucunu hafif dokundurarak patlat, içindekini çıkardıktan sonra tendürtyort sür kapat. Bu normal sivilce değil. Aynen bunu uygulaman gerekiyor.
Sivilce işte hic karisma nw leke kalir ne bisi geçer
Aynısını yaşadım iğne ucuyla hafif batırdım elimle sıktım iyice sonra 2 güne geçti
4 yıldır yüzümde sivilce ve izleri var böyle birşey hiç çıkmadı . Muhtemelen çikolata ve makyaj yan etkisidir.
Sendede ne geniş etli dudak varmış 😂
O nasıl oluyor 😄
Sık eğer çıkmazsa iğneyle delip sık
Bu çok büyük sıkmaya cesaretim yok
Yağ bezesi gibi birşey o yüzden sıkıntı olmaz sivilce gibi bişey değil geçmesi çok daha kolay izi de kalmaz hem. Bende de çıkmıştı
@deno06 sorun yok :D
patlat. furacin krem sür 1gun sonra ıyısın
Ay git temizle onu bakarken ben kotu hissettim
Doktora git
Lan kustum şu an bune
Umarım sende de çıkar
öf be o ne lan öyle töveb tövbe
uçuk o... uçuk kremi sür.. bir ki güne gider..
gece korkmuşsun kaşığı ısıt dokundur
Çok kötü olmuş ya ay
Dokunma Gecer bir kac güne
Krem sür
Sadece beklemelisin
Uçuk değil demi o
Yok
valla bılemedım ama dudagın guzelmıs:D
Kusucam bune
Profiline baktim da bende kusucam galiba 😄😄😄
Patlat gitsin
Karisma gecer kndisi
Tiksindim bömö
Ucuk sanki
Iğrenç
İgrenc
Umarım sende de çıkar 😄
Ben de cikmaz ergenlik bitti
Bende hiç sivilce çıkmıyor bu ergenlik sivilcesi gibi bir sey değil
Orada bir canli besliyorsun. Bisey yasiyo o sivilce icinde...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar