Arkadaşlar ben kilolu biriyim ve ne kadar denediysem de diyet falan yapamıyorum. En son çare mushil ilacı düşünüyorum. Zaten devamlı kabızlık problemi çekiyorum. Kullanarak zayıflayan oldu mu muşhil ilacı hiçbekünis ilacı zayıflatır mı?
Bekunis gibi mushil ilaçlarıyla zayıflayan oldu mu?
Bekunis ilacı kabız gibi problemlerde kullanılan bir ilaçtır. Bu ilaç sayesinde tuvalete çıkabiliyor insanlar. Çok kısa sürede etkisini gösterir. Çünkü bağırsak mukozasına direkt etki ederek, hem bağırsakların hızlanmasını sağlar hem de geçişlerin daha hızlı olmasını sağlar. Ayrıca dışkıyı yumuşattığı için geçişi de hızlandırır. Yani kısa sürede tuvalete çıkarır insanı. Etkisini ise 2-3 saat içerisinde gösteriyor. İlacı kullandıktan sonra dışarı çıkmamanızı tavsiye ederim. Hem bağırsak sesleri çok fazla çıkıyor hem de sürekli tuvalete gitmek durumunda kalacaksınız.
bekunis nedir?
Müshil İlaçları Zayıftlatır Mı? Müshil İlaçları Faydalı Mı?
Peki böyle ilaçlar kullanmak iyi mi? Kabızlığı kısa sürede geçirmek için iyi bir ilaç ama sürekli kullanılmaması gerekiyor. Çünkü kabızlık ilaçlarının çok fazla sıvı kaybı yaratması gibi bir özelliği var. Ayrıca tuz kaybı da yaratıyor. Hem su hem tuz kaybı yaratması vücut için çok kötü bir şey. Bu nedenle ilacı kullandıktan sonra muhakkak 2.5 litre su içilmeli ve çorba gibi sıvı gıdalar bol bol tüketilmeli. Bu arada mushil ilaçları fazla kullanıldığında vücuda şok etkisi yaratır ve zayıflatır. Ayrıca sindirim sistemine bir süre sonra zarar verdiği için metobalizmayı çok yavaşlatır.
müshil ilaçları faydalı mı
Bekunis İlaç Zayıflatır Mı?
Böyle sorular görüyorum sürekli. Arkadaşlar öncelikle Bekunis'in amacı kabızlığı gidermektir, zayıflatmak değil. Hatta sindirim sistemini sürekli kullanımıyla birlikte yavaşlatabiliyor. Metabolizmayı da yavaşlatıyor. Bir süre sonra bu tarz ilaçlar kullanmadan tuvalete çıkamaz hala gelebilirsiniz. Sindirim sistemini yavaşlattığı için zayıflatmaz. Sağlıksız bir şekilde kilo verebilirsiniz. Ayrıca çok fazla su ve tuz kaybı yaşayacağınız için sağlık problemleri yaşamanız kaçınılmaz. Bu nedenle Bekunis zayıflama yaratır tarzında iddialara inanmayın lütfen. Sadece kabızlık yaşadığınızda ve doğal yollarla bu sorunu atlatamadığınızda kullanın. Bekunis kullananlar zayıflayanlar ilaç yüzünden zayıflamış olabilirler. Ama ciddi yan etkilerinden dolayı sindirim ve boşaltım sistemlerinde kalıcı sorunlar oluşabiliyor.
bekunis ilaç zayıflatır mı?
Bekunis İle Zayıflayanların Yorumları Neler?
Bekunis ile zayıflayan bazı insanlarla karşılaştım sağlıkçı olduğumdan dolayı. Çok fazla tuz ve su kaybı yaşadıkları için böbreklerinde problemler oluşmaya başlamış. Ayrıca tuvalete bu ilaçlar olmadan gidemediklerini de belirtiyorlar. Anlayacağınız zayıflamak için en son başvurmanız hatta hiç başvurmamanız gereken ilaçlar bunlar. Sadece kabızlık durumlarında başvurun. Zaten doktordan onay alıp öyle kullanın.
Bekunis kesinlikle zayiflatmiyor.. en basta ödem ve cok sıvı kaybettiğin için zayıflamış gibi hissediyorsun ama değil.. bagirsaklarin zamanla yavaslar ve ilaca mahkum kalirsin çünkü insanda bağımlılıkta yapıyor... onun yerine metobolizmayı yukseltecek seyler ye.. örneğin boll kuru soganli be yesil biberli salata ye bolca su ic oda ayni islemi görüyor.. fakat seni bir seye bagli yasatmiyor.. sosyal cevren içinde cok kötü.. birde bir zaman sonra onun sürekli dozajini arttiriyorsun psikolojikmen yeterli olmuyor artik... tsh degerlerinlede cok oynuyor.. cokkk mecbur kalinmadigi taktirde yani buradaki mecburuyetten kastım labobaya cikamayanlar icin.. onlar 1 tane alabilirler ki bence cok zorda degillerse bunlarda almayip dogal yontemlere basvursunlar.. zayiflamak icin ise siddetle tavsiye etmiyorumm. Kesinlikle kullanmis biri ve zararini fazlasi ile cekmis biri olarak kullanmayinnnn !!!
Sana söyle söyleyim cok kötü sonuclari olabilir... Ilk önce bidaha onlar olmadan tuvalete cikamazsin sonra ishal oldugun zaman vücudunda su kaybi oluyor bu cok sagliksiz...bence degmez veremiyorum deme abur cuburu kes ve spor yap 20 kilo vermis biri olarak tek yol bunun oldugunu söyleyebilirim
En önemlisi istemek ve irade bunlar varsa olur... Bende önce veremiyorum diyordum cünki pazartesi sabahi diyete baslayip aksamlari birakiyodum... Cok istersen yaparsin
Valla cok yedigim hergun içiyorum bir tane insallah başıma bir iş gelmez. az evvel yatmadan once 4 tane içli köfte yedim iki dilim ekmekle. hemen akabinde uykum geldi. dedim bu boyle. olmaz bir tane bekunis attim sabaha insallah yediklerim cikar
müsille zayıflansaydı dünyada kilolu kavramı olmazdı doğru beslenmediğin için veremiyordursun bol bol su iç ve tempolu koş yediklerinede dikkat et verirsin
Kuzum sen zararli diyenlere kulak asmıyorsun ki! Kullanacaksan kullan neden soruyosun o zaman. Insanlar zararlı diyor işte. Daha önce kullanmış olmam ve herhangi bir zararını görmemiş olmam bunun faydalı bir şey olduğunu göstermez ki! Insan vücudu böyle bir sistem bir ilacı 10 kez içersin Bir şey olmaz 11'de vücudun Alerjik bir Reaksiyon verir Allah korusun hayatından olursun doktor denetimi dışında kullanma bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bekunisi düzenli kullandığınızda alışkanlık yapıp bağırsak sağlığını bozabilir ama iyi kilo verdiriyor.
Ben diyet yaparken kabızlık için kullanmıştım.
Haftada 1 gün tartılıyordum. Tartı öncesi gün tartılınca 1 kilo gitmiş oluyordu.
Canım müsil değilde diaformınle ben 5 günde 2 kilo verdim insülin direncine baktır kilo veremiyorsan en büyük sorun odur ben daha yeni başladım çok rahatım
Müsil ilaçları zayıflama için kullanırsa mide de enfeksiyona sebep olur. Sonuncun da zayıflarsın ama yemek yiyemez hale gelirsin. Mide içerisinde sürekli besin bulunmak zorunda dır. yoksa mide kendi ürettiği asit ile erir. Kısacası ölümcül sonuç çıkar.
En İyi Cevaplar