Bir beden incelmek için yaklaşık kaç kilo verilmesi lazım? Selam arkadaşlar.. Beden olarak incelmek istiyorum ama merak ettiğim şeyler var. Bir beden kaç kilo? Kaç kilo kaç beden inceltir? Bir beden incelmek için kaç kilo vereceğim?
1 beden kaç kilo? Bir beden incelmek için kaç kilo vermeliyim?
Bunu zamanında bende çok merak ettiğim için araştırmıştım. Hemen aklımda olanları yazayım.
1 beden kaç kilodur?
1 beden kaç kilo?
Her beden arasındaki bel ölçüsü ortalama 2 - 2,5 santime denk gelir. Bu durumda belimizi 2,5 cm inceltmek demek, bir beden düşmemiz anlamına gelir. Daha önce yapılan araştırmalara göre, her 1 kg 500 gram verildiğinde bel ölçüsü 1 santim azalır. Ortalama olarak da 3 kg 800 gram vermek ise 2,5 santim inceltir. Bu hesaplara göre de mevcut kilodan 5 kilo vermek, 1 beden inceltmek anlamına gelir. Kısacası 1 beden incelmek istiyorsanız, 5 kilo vermek zorundasınız diyebiliriz.
Kaç kilo verince bir beden düşer?
kaç kilo kaç beden inceltir?
Yukarıda bahsettiğim hesaplara ve araştırmalara bakacak olursak, 5 kilo vermek 1 beden düşmeye eşittir. Eğer 1 beden düşmek istiyorsanız, 5 kilo vermelisiniz.
10 cm incelmek için kaç kilo vermek gerekir?
10 kilo vermek kaç beden inceltir?
Bir arkadaşın böyle bir sorusunu görmüştüm, bunu da hemen cevap vermek istiyorum. Bahsettiğim gibi 3 kg 800 gram vermek, 2,5 santim inceltmek anlamına gelmektedir. Bu hesaba göre 15 kg 200 gram vermek ise 10 santim incelmek anlamına gelir. Eğer 15,2 kg verirseniz, ortalama 10 cm incelme yaşarsınız.
1 beden incelmek için kaç kilo vermeli?
1 beden incelmek için kaç kilo vermek gerekir?
1 beden incelmek istiyorsanız, yaptığımız hesaplara göre 5 kilo vermek zorundasınız. 5 kilo verdiğiniz taktirde istediğiniz incelmeyi yaşayabilirsiniz.
En İyi Cevaplar