Hastanede Kan Alan Stajer Kızlar Hakkında Ne Düşüyorsunuz?

Sabah doktora gittim ve kan vermem gerekti. Neyse sıramı aldım bekliyorum. Önümden 2 stajer kız geçti gülüşerek. Sonra ismim çağrılınca gittim. Deminki stajer kızlar en sonda karşıda eliyle işaret ettiler. Neyse elimde tüp yanlarına gittim oturdum kolumu açtım. Baktım kızın yüzüne ve korkmaya başladı eli ayağına dolaştı. Neyse damarı aradı eliyle yokladı falan. Sapladı ama kan gelmedi. Biraz daha aradı falan daha derine soktu yine kan yok. Diğer stajer arkadaşını çağırdı telaşla. Resmen korkup kaçtı diğerine bıraktı koluma arada çarptı falan hatta. Diğeri de biraz uğraştı Dedim yeter napıyosun kırıcaksın çıkar bari diğer kolumdan al dedim. Sonra kanı zar zor canımı acıtarak aldı bu seferde pamuk yerine koluma selpak yerleştirdi. -,- Bakın ben kansız falanda değilim hani. Daha dün kan yine verdim ve daha tecrübeli bir kadın 6 tüp kanı çok kısa sürede rahatça almıştı. Ama bu sabah 2 stajer kızlar bir tüp kan alamadı. Yani ks de stajer kızlar varsa size sesleniyorum. Siz 1 senedir staj yapıyorsunuz hala 1 kan alamıyorsanız bu mesleği unutun bence. Ayrıca İnsanlar sizin denekleriniz değiller. Canlarını yakmaya kollarını morartmaya hiç hakkınız yok. Ben başımda tonla hastalıklarla uğraşırken kalkıp size birde kan nasıl alınır öğretemem!!
Hastanede Kan Alan Stajer Kızlar Hakkında Ne Düşüyorsunuz?