10 Yıldır bitliyim?

10 Yıldır bitliyim?

Öncellikle afedersiniz mideniz kaldirmaya bilir, iğrene bilirsiniz uyariyorum :( ozur dilerim ama 10 YILDIR BİTLİYİM. Çok temiz ve titiz bir insanim hep de oyleydim fakat küçükken arkadaş ortamim öyle olmadiği için bitlendim. Ve bitlendiğim günden beri huzursuzum, Hep dişlandim arkadaşlarim tarafinda hayatim boyunca. Ergenliğim kötü ve yanlız geçti çünki her yaklaşan saçlarımdaki "Canlı siyah gezen şeyleri görünce uzaklaştı. Uuuup uzuuun kalın siyah saçlarım vardı benim düm dûz ama uçlarï buruk buruktu. Şimdi ise sadece omuzlarimdan biraz aşağı ince telli ve yağlı saçlarım var. Bitlerin bulaştıği anda her yöntemi denedim. Özel bit şampuanlari, spreyleri tarakları falan herşeyi denedim ama olmadi saçlarimi defalarca kestim kisalltim o guzel saçlarima kiydim ben. 10 yildir Saçimdan bu illeti kurtartmaya çalişiyorum ama olmadi, olmuyor. Kaşınıyor kafam hep hep hep.. Kaşınamktan yaralar bile çıktı kafamda. Sürekli taramaktan harap oldu saçlarım. Kaşınamktan sinirlerim bozuldu psikolejim bozuldu. Hiç bir çare bulamiyorum bu bitlere. Yardim edin ne olur belki içinizden birisinde gerçek çare vardir? Lüfen dua da edin. Ben artık tükendim 10 yıldır ağlıyorum. Abartiyorsun diye bilirsiniz ama ben Saçlarim konusunda çok hassasım ve bu bitler ömrumu yedi yaşamayan anlamaz. Utaniyorum,
YARDIM.. :(
10 Yıldır bitliyim?