Sağlık Diyet için müsli yulaf ezmesi zararlı mı yararlı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kahvaltıda 4 kaşık sütle yiyorum ekmek yerine günde bir saat spor yapıyorum ayrıca 80 kgyim müsliye devam ediym mi Güncellemeler+1 yıl Lilililülülü Diyet için müsli yulaf ezmesi zararlı mı yararlı mı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Queen_2016 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Keşke ben senin kilonda olsaydım ne güzel olurdu. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya saçmalama psikolojmi Bozuyor hayatımı olumsuz etkiliyor Yorumla Queen_2016 +1 yıl Bende çok zayıfim ya kilo alamıyorum :/ Yorumla Soran +1 yıl Zayıf olmak daha iyi emin ol günde bir ekmek ye bak nasıl alıyon Yorumla Queen_2016 +1 yıl Yiyorum ama yinede kilo alamıyorum. Soruyu beğendim keşke yer degissek :) Yorumla Soran +1 yıl Keşkeee Yorumla Queen_2016 +1 yıl Mesaj atabilirmisin bana konuşmanın devamını getirelim Yorumla Soran +1 yıl Maalesef canım yatcam zaten birazdan Yorumla Queen_2016 +1 yıl Tamam. Yarın konuşabiliriz Yorumla
PΛЯŁłΛMΞЛТMΛVłSł Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kilon kaç? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 80,, Yorumla PΛЯŁłΛMΞЛТMΛVłSł +1 yıl Boyunu soracaktım kilonu yazmasim boy kaç? Yorumla Soran +1 yıl 164 Yorumla PΛЯŁłΛMΞЛТMΛVłSł +1 yıl Sana 55 kilo yakışır :) Yorumla Soran +1 yıl Evet nrrde o günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keşke ben senin kilonda olsaydım ne güzel olurdu.
Ya saçmalama psikolojmi Bozuyor hayatımı olumsuz etkiliyor
Bende çok zayıfim ya kilo alamıyorum :/
Zayıf olmak daha iyi emin ol günde bir ekmek ye bak nasıl alıyon
Yiyorum ama yinede kilo alamıyorum. Soruyu beğendim keşke yer degissek :)
Keşkeee
Mesaj atabilirmisin bana konuşmanın devamını getirelim
Maalesef canım yatcam zaten birazdan
Tamam. Yarın konuşabiliriz
müsli iyisir devam
Kilon kaç?
80,,
Boyunu soracaktım kilonu yazmasim boy kaç?
164
Sana 55 kilo yakışır :)
Evet nrrde o günler